mislim da je to bilo upuceno ozimanuYlvaon wrote:Ok, dobio sam ono sto sam hteo. Prosudili ste o meni i mojoj muzici ne upoznavsi me i cuvsi je. Hvala.

mislim da je to bilo upuceno ozimanuYlvaon wrote:Ok, dobio sam ono sto sam hteo. Prosudili ste o meni i mojoj muzici ne upoznavsi me i cuvsi je. Hvala.
Ja bih mu nadenuo neki drugi epitetCortex wrote:Ozimane ili Ozimanu, neverovatno si arogantan.
Sada ispadoh aroganatan samo zato sto osecam frustraciju jer ne razmisljamo o svetu i zivotu na isti nacin, niti polazimo od istih praosnovnih postavki koje se ticu pitanja JA I SPOLJNJI SVET OKO MENE.Cortex wrote:Ozimane ili Ozimanu, neverovatno si arogantan. Neverovatno.
Pored toga, niko ti nije rekao da su idealistichka filozofija besmislena naglabanja i prazne ideje. Niko.
Ja samo mogu da se nadam...da cu kroz zhivot napredovati, shto muzichki, shto kao chovek, kako bih jednog dana chuo muziku kako je ti chujesh.
AhahahahahahhaaaaaaYlvaon wrote:Ma nek si ti nama ziv i zdrav!
ovo bi trebao da bude zakljucak teme... case closed...friedman wrote:A da malo uživaš u jeb***j muzici umjesto što palamudiš tu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest