Yup. Po kuci. Ko ce to da tegli na svirke.kakashi7593 wrote:To znam...a mogao bi i pasivne zvucnike i pojacalo da koristim takodje ?ProfessorBaltazar wrote:Trebaju ti aktivne kutije za taj Numark. Sa ugradjenim pojacavacem.
Totalni pocetnik, molim vas pomozite
Moderator: toza
-
Re: Totalni pocetnik, molim vas pomozite
-
Imam i3 2.2 ghz, 4gb rama,250 hd.Solomon wrote:Pa kakav ti laptop uopste imas? koje specifikacije? Ako hoces ozbiljno da se bavis time nekad trebace ti i dobar lap. Traktor i serato su mnogo popularniji sa razlogom, naravno svaki ima svoje mane i vrline. Npr efekti su mnogo bolji, interfejs je bolji (uglavnom stvar navike ali bolji su ), vise podesavanja i veca mogucnost mapiranja (kod traktora) i vecina kontrolera radi (originalno) ili na traktoru ili na seratu, naravno mozes ti mijenjati mappinge ali za ova dva ces naci mnogo lakse.
Zvuci mi kao da je to i dalje do toga ko sta preferira, valjda je do mene i kako ja radim, a ne do programa toliko
mnogo vise mogucnosti imas, i ako recimo budes trebao raditi sa nekim b2b moraces da koristis traktor ili serato, posto vrlo malo broj ljudi koristi VDJ