Dj Dejan Carevic wrote:Pozdrav! Imas Technics-ove gramofone u PLAYER-MUSIC shopu u Beogradu. Ja mislim da jedino oni zastupaju njih !! I ja si ocu kupiti technics-a ali 1210mk2 !!!
Jel dj kao DeeJay? Ajde me prosvetli povodom par stvari, s'il te plait!
Isto pitanje na koje je odgovorio Sava, sa posebnim osvrtom na DJ miksetu, jer stvarno nemam nikakvog iskustva sa tim... Eto, priznao sam! A gde mogu da uporedim karakteristike Technicsovih gramofona? Blam me zivi pojede ali nisam ni znao za mk2!!

I kolike su im (otprilike) cene, na sajtu pise "pozovite"... Plasim se moje reakcije kad cujem glas koji mi izgovara nenormalnu cifru... I gde mogu kupiti ploce (osim na ulici kad je lepo vreme)?
@ChordMaster
Pa bas mi i nije nekako za "zvucnike" ili "pojacala i efekte", previse je razlike... A mozda bi, pa, hmm... Gde su staff membersi...
@knight of doom
A zar ne bi mogli otvoriti "podforum" (istog ranga kao za pojedinacne instrumente) pod jednostavnim nazivom "Gramofoni"?? I tu bi se nasle teme vezane za sve ovo ovde, plus nabavka ploca, opreme i delova, plus bi osobe sa iskustvom u dj-ingu mogle da ta iskustva razmenjuju medjusobno, ili da poducavaju nas uboge pocetnike... Mislim, i vi imate teme i postove sa lekcijama iz sviranja gitare...