Da to prevedem na jezik običnih ljudi, ako ovo gazi umetnost u ovom slučaju muziku dovoljno je da se požalimo nadležnima i biće kraj, a nadležni su EU itd na žalost od njihovih para ova država živi i ovo su samo mahinicajie na ''našem putu ka uniji'' ja barem tako vidim kao treba zakon napravićemo nešto da eliti odgovara , šta zna narod...Šta zna muzičar obični pored ovakih ''Akademika''...
neko je reako da smo Banana država meni se čini čak i gore..Ko je njih izabrao da oni odlučuju šta ću ja ili bilo ko da radi i šta smem ili ne? 2 lika kao Faraoni odlučuju o životu i smrti scene, katastrofa.......stvarno me u opšte ne bi iznenadilo da sledeć bude porez na instrumente jer eto ako nisi akademik ili na Pinku ti manje vrediš i sviraćeš za 1200 din ....... Što to udruženje nije ustalo protiv problema koje Ceca, Keca, Obdarena Đani, Traktorinka MC i slične narikače stvaraju svojom pojavom od društva...pa neće jer će im ti 'akademici' pisati tekstove i po koju akademsku kompoziju. Sedeće u žiriju i stvarati nove zvezde a nardon neka klima glavom i ćuti....