Dushan S wrote:Pošto ti znaš da kod Vai-a nema muzičke vrednosti, pa samim tim podrazumevaš da je publika na takvom certu lobotomirana i operisana od razumevanja muzike, za razliku od tebe, naravno, koji ne bi mogao da podneseš takav perfomans? Kapiraš ti da ne teram ja nikakvu priču o objektivnosti, već kad to tako kažeš, zvuči kao da ti privatno za sebe u svojoj sobi misliš da si do jaja, bolje percepcije i pametniji od svih ljudi koji su juče bili u Areni? Jebo te, kao da je bio u areni koncert Britni Spirs ti je komentar..., laseri promena otufit-a i tako to. I ono, uz nju nastupali kinezi koji žongliraju sa tanjirima pa išli ljudi da vide njihovu veštinu

Ajme, Dusane, sta si se navrz'o na me, jbt??? Imam utisak da se ne razumemo bas najbolje, uhvatio si se za jednu recenicu i sad vunovlacaris letnji dan do podne?!
Publiku na tom koncertu su cinili, vrlo verovatno, 90% gitaristi i 10% ostali muzicari (ne, nemam tacnu statistiku, ne moras da se trudis da me pitas, samo osecaj).
Bez ikakvog zezanja i cinizma, i sam sam rekao da bih isao na svirku da sam mogao, izmedju ostalog da vidim i show (sta je tu lose?) i to je to.
ma cool, a kapiram da bi se @sinisa i @bwoogie smorili i da im je Vai dosao kuci, doneo potpisane djitrice i usisao stan al ono...
Slabo (i) ti kapiras, al ono...