Vai @ Arena

Moderators: dejankuki, muki17

Post Reply
Dushan S

Re: Vai @ Arena

Post by Dushan S » 01 Nov 2012, 23:26

Boogie Woogie wrote:slažem se sa sinišom, vai je njesra kroz gusto njegra..
Ti si malo brate povukao vodu, nevezano za ovu temu. Ono, više nije ni bitno koje stavove imaš, svako ima pravo na svoj, nego smaraš, ono, loše smaraš. Tebi verovatno drugačije izgleda čim to praktikuješ, ali veruj mi, nije neki entertejment. Ta tvoja kafanska filozofija i kvazi-intelektualno muzičko čistunstvo i fundamentalizam su niti dovoljno zabavni niti dovoljno ozbiljni. Šta ćeš toliko na netu, sedi malo uz gitaru, sviraj neke clean-ove! :music-smiley6:

Dushan S

Post by Dushan S » 01 Nov 2012, 23:28

dweezil wrote:dobro ljudi al ono kao dosao vam Vai ispred nosa, ufur bio vise nego smijeshan, prostor je ono lep nije krkljanac kao prosli put, kao svako ko se imalo zamlacuje sa gitarom verujem da je bio radoznao da ga vidi.
Evo ipak priznajem da sam bio zbog obaveza u Pančevu ovih dana i da nisam motorizovan, inače bih možda i išao :oops: Nekako sam ispunio sebi neku teenage želju da ga čujem uživo, ne slušam ga uopšte poslednjih godina , jbg.

dweezil

Post by dweezil » 01 Nov 2012, 23:32

ma cool, a kapiram da bi se @sinisa i @bwoogie smorili i da im je Vai dosao kuci, doneo potpisane djitrice i usisao stan al ono...

Dushan S

Post by Dushan S » 01 Nov 2012, 23:35

dweezil wrote:ma cool, a kapiram da bi se @sinisa i @bwoogie smorili i da im je Vai dosao kuci, doneo potpisane djitrice i usisao stan al ono...
Pa dobro na kraju krajeva ko ne voli ne voli i to je to...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 01 Nov 2012, 23:40

Dushan S wrote:Pošto ti znaš da kod Vai-a nema muzičke vrednosti, pa samim tim podrazumevaš da je publika na takvom certu lobotomirana i operisana od razumevanja muzike, za razliku od tebe, naravno, koji ne bi mogao da podneseš takav perfomans? Kapiraš ti da ne teram ja nikakvu priču o objektivnosti, već kad to tako kažeš, zvuči kao da ti privatno za sebe u svojoj sobi misliš da si do jaja, bolje percepcije i pametniji od svih ljudi koji su juče bili u Areni? Jebo te, kao da je bio u areni koncert Britni Spirs ti je komentar..., laseri promena otufit-a i tako to. I ono, uz nju nastupali kinezi koji žongliraju sa tanjirima pa išli ljudi da vide njihovu veštinu :bambi: :ziveli:
Ajme, Dusane, sta si se navrz'o na me, jbt??? Imam utisak da se ne razumemo bas najbolje, uhvatio si se za jednu recenicu i sad vunovlacaris letnji dan do podne?!

Publiku na tom koncertu su cinili, vrlo verovatno, 90% gitaristi i 10% ostali muzicari (ne, nemam tacnu statistiku, ne moras da se trudis da me pitas, samo osecaj). Bez ikakvog zezanja i cinizma, i sam sam rekao da bih isao na svirku da sam mogao, izmedju ostalog da vidim i show (sta je tu lose?) i to je to.
ma cool, a kapiram da bi se @sinisa i @bwoogie smorili i da im je Vai dosao kuci, doneo potpisane djitrice i usisao stan al ono...
Slabo (i) ti kapiras, al ono... :ziveli:

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 02 Nov 2012, 00:01

Dushan S wrote: Ti si malo brate povukao vodu, nevezano za ovu temu. Ono, više nije ni bitno koje stavove imaš, svako ima pravo na svoj, nego smaraš, ono, loše smaraš. Tebi verovatno drugačije izgleda čim to praktikuješ, ali veruj mi, nije neki entertejment. Ta tvoja kafanska filozofija i kvazi-intelektualno muzičko čistunstvo i fundamentalizam su niti dovoljno zabavni niti dovoljno ozbiljni. Šta ćeš toliko na netu, sedi malo uz gitaru, sviraj neke clean-ove! :music-smiley6:
aj ti batice blago meni zagrizi neko parče drveta, ili drmni neki epidural..
daćemo ti posle neku lajtšou gitaru da sviriš

Dushan S

Post by Dushan S » 02 Nov 2012, 00:02

sinisake wrote:
Dushan S wrote:Pošto ti znaš da kod Vai-a nema muzičke vrednosti, pa samim tim podrazumevaš da je publika na takvom certu lobotomirana i operisana od razumevanja muzike, za razliku od tebe, naravno, koji ne bi mogao da podneseš takav perfomans? Kapiraš ti da ne teram ja nikakvu priču o objektivnosti, već kad to tako kažeš, zvuči kao da ti privatno za sebe u svojoj sobi misliš da si do jaja, bolje percepcije i pametniji od svih ljudi koji su juče bili u Areni? Jebo te, kao da je bio u areni koncert Britni Spirs ti je komentar..., laseri promena otufit-a i tako to. I ono, uz nju nastupali kinezi koji žongliraju sa tanjirima pa išli ljudi da vide njihovu veštinu :bambi: :ziveli:
Ajme, Dusane, sta si se navrz'o na me, jbt??? Imam utisak da se ne razumemo bas najbolje, uhvatio si se za jednu recenicu i sad vunovlacaris letnji dan do podne?!

Publiku na tom koncertu su cinili, vrlo verovatno, 90% gitaristi i 10% ostali muzicari (ne, nemam tacnu statistiku, ne moras da se trudis da me pitas, samo osecaj). Bez ikakvog zezanja i cinizma, i sam sam rekao da bih isao na svirku da sam mogao, izmedju ostalog da vidim i show (sta je tu lose?) i to je to.
Slabo (i) ti kapiras, al ono... :ziveli:
Pa zvučiš tako, možda i njemu, ono, jbg takva ti je priroda komunikacije ili nedostatka iste na internetu. Nego mene i dalje interesuje šta je recimo tebi na onim linkovima, tj pesmama koje sam ti stavio antipatično. Ne kažem to zato što podrazumevam da je to dobro pa pokušavam da dokažem point, nego me interesuje tvoj komentar... Je li iživljavanje, nemelodično? Kako tebi to izgleda? :ziveli:

Dushan S

Post by Dushan S » 02 Nov 2012, 00:02

Boogie Woogie wrote:
Dushan S wrote: Ti si malo brate povukao vodu, nevezano za ovu temu. Ono, više nije ni bitno koje stavove imaš, svako ima pravo na svoj, nego smaraš, ono, loše smaraš. Tebi verovatno drugačije izgleda čim to praktikuješ, ali veruj mi, nije neki entertejment. Ta tvoja kafanska filozofija i kvazi-intelektualno muzičko čistunstvo i fundamentalizam su niti dovoljno zabavni niti dovoljno ozbiljni. Šta ćeš toliko na netu, sedi malo uz gitaru, sviraj neke clean-ove! :music-smiley6:
aj ti batice blago meni zagrizi neko parče drveta, ili drmni neki epidural..
daćemo ti posle neku lajtšou gitaru da sviriš
Gnjaviš.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 02 Nov 2012, 09:31

okej, vai je super.
odličan muzičar, kreativac i genije.
da nam je više vaija de bi nam kraj bio.
a ti baš ličiš na njega. eto
jebo te on..

:ziveli:

nebojsak

Post by nebojsak » 02 Nov 2012, 10:09

A zašto je uvreženo mišljenje da svako ko ima iole dodira sa đitrom mora da se makar ovlaš zanima za Vaia? Piše u Ustavu?

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Nov 2012, 10:12

TO! Chekao sam na rundu broj dva vas dvojice preduuuugo :D :hushkach:

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 02 Nov 2012, 10:15

nebojsak wrote:A zašto je uvreženo mišljenje da svako ko ima iole dodira sa đitrom mora da se makar ovlaš zanima za Vaia? Piše u Ustavu?
ne znam brte..ja nikad, ama baš nikad nisam posvetio više od 17 sekundi dotičnom sviraču

ono u filmu raskršće je valjda bio maximum (Ako je to on?)

ali drugo sam ja, meni ne treba da popijem celo bure da bih znao kakvo je vino..što reče oskar..

bancika

Post by bancika » 02 Nov 2012, 10:39

koj ces djavo na ovoj temi ako nisi ni bio na koncertu? a da, prosvetljenje neukih kojima je distorzija sprzila mozak i mosnice :hide:
Last edited by bancika on 02 Nov 2012, 10:40, edited 1 time in total.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Nov 2012, 10:40

A dobro jbg Vai je kao jedno veliko dete, mislite da on ne bi umeo sad da svira neshto tipa Scott Henderson-a ili Ford-a? Jok ne bi, nego je prosto ekscentrichna lichnost i voli rock n roll, to ga nikada nije napustilo - samo dobra zabava, glasne gitare, artificial harmonici i dive bombe, comedy momenti izmedju pesama i tako to... Mozhda je to neki vidi ostajanja mladim ceo zhivot ko bi ga znao...U svakom sluchaju ko je bio na koncertu video je da Vai to radi sa podjednakom strascu kao i pre 20 godina i to je neshto shto je po meni vredno poshtovanja. Isto kao Slayer. Sine, ti kad odesh danas na njihov koncert ti nemash utisak da gledash dekice vec razjarene priplodne bikove koji se bore za dominaciju stejdzhom.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 02 Nov 2012, 10:45

bancika wrote:koj ces djavo na ovoj temi ako nisi ni bio na koncertu? a da, prosvetljenje neukih kojima je distorzija sprzila mozak i mosnice :hide:
a kakvu diskusiju ti očekuješ - te otvaraš posebnu temu zbog proste činjenice da si bio na koncertu?

ako ti je to toliki uspeh u životu, bolje da si nas sve častio kompletom žica..(meni 12-tice)

Post Reply