To je to...

nemirkv wrote:Meni je neverovatno drago sto nisam bio na tom koncertu, se racuna to?
Svi imaju svoj Alter ego, on Dzona, ti Snezanu...nebojsak wrote:Pogrešio si klip. Ja vidim Eltona Džona.
nemirkv wrote:Ja sam bez dlake na jeziku, k'o Isidora Bjelica!
Pa pazi, ekipa def nije ista, ali veruj mi na reč da su zvučali bolje nego GnR na turneji početkom 90-ih.. Meni nije bitno koliko imaju godina i koliko su trenutno poznati, već kakvu će svirku napraviti. E sad, ako uopšte ne voliš njihovu muziku, tek onda nema smisla obraćati paznju na to što pokušavaju da zarade koji dinar na ovaj način...DrGreenthumb wrote:Meni je ovo ku#ac od ovce, if ya pardon me French. Drago mi je ako se neko dobro proveo, ja bih se osecao kao prase u Teheranu, ne ljubim te fazone "daj da iscedimo jos koji dolar dok jos nismo morbidly obese..."
plus jeanDrGreenthumb wrote:Meni je ovo ku#ac od ovce, if ya pardon me French. Drago mi je ako se neko dobro proveo, ja bih se osecao kao prase u Teheranu, ne ljubim te fazone "daj da iscedimo jos koji dolar dok jos nismo morbidly obese..."
Ima i tu istine.. Ali opet kazem, najbitniji (meni) je pevač... Kada bih morao da biram izmedju ove ekipe i ostalih Gunsa sa drugim pevačem, a da pevaju pesme GnR-a, izabrao bih Axl-a..nebojsak wrote:plus jeanDrGreenthumb wrote:Meni je ovo ku#ac od ovce, if ya pardon me French. Drago mi je ako se neko dobro proveo, ja bih se osecao kao prase u Teheranu, ne ljubim te fazone "daj da iscedimo jos koji dolar dok jos nismo morbidly obese..."
Svaka ekipa tezgaroša će da ti zvuči dobro. Poenta nije u tome. Mislim, ako si došao da slušaš TAJ bend.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest