bio ja. ok je bilo, drago mi je bilo sto sam isao, mozda nije lako svariti 2 sata onakve mjuze, al ok je. Super je bilo sto se moglo sjesti kad ledja pocnu da bole, niko od obezbjedjenja nije smarao.
Jedino sto je pivo bilo 250 dindzi alo
Najopusteniji koncert u areni na kom sam ja bio, kao da sam bio na svirci Vaia, bilo nas jeste malo, al i to daje neki smek. A i zvuk je bio ok, bez obzira sto mi je distorzija daleko od omiljenog zvuka...
Jedino eto sto nije bilo zrna duse u svirci, odradio je to lagano, prosto nevjerovatno koliko lako izgleda kad on svira to sto svira, al dobro, tako nesto se nije ni ocekivalo od njega i njegovog tipa svirke. Ustvari to uopste nema veze jer ni klepton kad je svirao nije bilo duse, niti bilo koji od tih starih zvezda sto sviraju decenijama...
Sve u svemu pozitivan utisak ostavlja cikica. Onako mrsuljav, jos vegeterijanac, sto je za mene najveci plus koji neko moze da ima, djeluje mi produhovljenije od 99 % svestenih lica kod nas(bez obzira na to sto distorzija=

)plus sto se onako fino zahvalio publici na kraju sto je dosla, bi mi nesto i tuzan momenat...
hehe a ono lasersko odjelo, ko da su po njemu radili onog glavnog lika iz dead spacea, ako je ko igrao...