Children of Bodom
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Children of Bodom
shta mislite o ovoj grupi? 

Re: Children of Bodom
solaze su im coece looodeeeeeeeeeee !

nikad nisam voleo ovaj bend niti cu ga voleti,nevolim takvu vrstu muzike u kojoj samo cepash solazhe dok u pozadini ovaj roka po klavijaturama  pa kao da se trkate ko ce brzhe da odsvira  

dimmu wrote:nikad nisam voleo ovaj bend niti cu ga voleti,nevolim takvu vrstu muzike u kojoj samo cepash solazhe dok u pozadini ovaj roka po klavijaturama pa kao da se trkate ko ce brzhe da odsvira
Tooo,care, jedini si imao mu*a da kazes nesto lose o njima javno......podrzavam te, mislimo isto......

Inace je taj pevac Alexi, najveci egoista posle Malmsteen-a u metalu......gledao sam neki intervju sa njim i sve je bilo u fazonu: Da, da, ovo je MOJ bend, sve solaze sam smislio JA, sve pesme su MOJE, oni isto imaju neke ideje ali ih ubacimo samo ako ih JA prihvatim............ma daaaaaaaa......patuljasti seljak.......
pa to uvek on u prvom planu,on je vokal,on je preuzeo vecinu solazha samo josh da preuzme bas,klavijature i bubnjeve mozhe da se zove Alexi Child Of Bodom

nisam ih puno slushao(imam jedan-dva albuma) ali na to shto znam imam samo jednu zamerku a to je vokal. muzika je odlicna, ali ono "pevanje" mi stvarno nikako ne lezi

Hmmm samo uporedite Bodome sa bendom Norther (ista vrsta muzike) pa odlucite ko je bolji.A kad ste vec kod toga poslusajte i Kalmah.. 

Joj ovih dana sam dobio toliko preporuka od mase ljudi tipa: Poslusaj ovo, poslusaj ono......tako da, izgleda da cu morati veliki hamer papir da uzmem da sve stane.....hehe....
Norther,a....?!.....Ako je isto kao COB onda mi se bas i ne slusa preterano.....Sto se Finske skole tice, vise volim da upalim FinnTroll koji su po meni 6 puta originalniji i bolji od Bodoma, a nisu privukli toliko medijske paznje kao Bodomi 
   ....c,c,c...steta....Poslusaj ih obavezno ako nisi do sada, meni su dobri....

Norther,a....?!.....Ako je isto kao COB onda mi se bas i ne slusa preterano.....Sto se Finske skole tice, vise volim da upalim FinnTroll koji su po meni 6 puta originalniji i bolji od Bodoma, a nisu privukli toliko medijske paznje kao Bodomi

....c,c,c...steta....Poslusaj ih obavezno ako nisi do sada, meni su dobri....Re: Children of Bodom
ja sam video samo jedan live snimak nothera i meni to mnogo bolje zvuchi od bodoma al to je samo jedan snimak..a bodome sam preslushao skoro celu diskografiju pa da kenjam ortaku  

Zato i kazem za Norther oni su isti muzicki pravac a toliko bolji od Bodoma.A poslusajte i Kalmah oni su malo drugaciji ali nisu loshi. 

Poslusacu, samo da nisu isti k'o Bodomi 

Ma bolji su bre cepaju bodome.

dobro je onda, rekoh da se ne patim oko nabavljanja ako su neka kopija gore-pomenutog benda ciji je pevac ( i gitarista ) razlog zbog kojeg treba napraviti kosilicu za ubijanje patuljaka.....