Jesam, bas sam ih dosta slušao ovih dana, def imaju sličnosti sa Kamch. i ostalom stoner bratijom, energično je dosta, možda je u sporijim delovima K. snalažljivija a i više "bluzičnija" tj. više po mom ukusu... nepotrebno je upoređivati, nek se roka!
Veoma mi je krivo shto izuzetno, izuzetno mali broj ljudi zna za ovaj bend.
Po meni je to daleko najbolji post rock/experimental bend danashnjice, za tri koplja ispred svakog benda koji se nashiroko overhypovano pominje.
Imaju svega dva albuma i jedan dupli singl, ili EP, i svaka sekunda je vredna kao zlato. Klasa.
Veoma mi je krivo shto izuzetno, izuzetno mali broj ljudi zna za ovaj bend.
Po meni je to daleko najbolji post rock/experimental bend danashnjice, za tri koplja ispred svakog benda koji se nashiroko overhypovano pominje.
Imaju svega dva albuma i jedan dupli singl, ili EP, i svaka sekunda je vredna kao zlato. Klasa.
Disfiguring The Godess ( Metalcore bend, imaju par dobrih pesmica, obavezno poslusajte pesmu "Teeth of Emulition" )
NadimaC ( Thrash/Crossover Metal bend iz Beograda, osnovan 2003., ti momci j*** kevu )
Aj sto je ljiga teska , al ovo stonera nije videlo. Song je na nivou jednih kid rock, sto je ultimativni music fail. Da ne spominjem kartel like qualities, uredne bradice, lepe tetovaze i skupe motore. Kako neko ovo moze da zameni za iskreno hevi rock prasenje, pojma nemam.
Premalo ljudi je chulo ovaj album. Nemetalci stop Remek delo melodichnog prog death metala. Neshto kao old school tvrdji Opeth. Ja se stalno vracam ovom zakivachkom true death metalu