Strapping Young Lad/The Devin Townsend Project
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Strapping Young Lad/The Devin Townsend Project
Joj da oce ponovo da se vrati u SYL i da izbaci neki album da podrobi!!Ma moze samo i neka stvar kao Love?
)))

joj da ima opet petnaes' godina pa da 'oće opet mlatit' glavom i svirat' rukama 'nako brzo. 

On je svoj ukupan doprinos mjetalu i napretku muzike odradio, sad je vreme nekim mlađim, neiživljenim snagama da se ispolje u tom domenu. 

upravo.Kristiko wrote:On je svoj ukupan doprinos mjetalu i napretku muzike odradio
SYL je čak prešao u jedan vid eksperimentalne terapije dok je patio od bipolarnog poremećaja. Kada se sve to završio, mentalno stanje se poboljšao, perspektiva se promenila, lepo, kao istinski genijalan lik je rekao "to je to ljudi. Ovo ostaje iza mene, našao sam drugi način da budem prisutan, sarkastičan i da ispoljim svu ovu kreativnost koju posedujem".
I tako treba da bude.
"If you can't handle failure, then I don't think that success is an option, so, try to learn to fail efficiently and then move on!"
Ovo moram da odštampam na majici.
Ovo moram da odštampam na majici.
Lol
kakav car

гуд гај ХевиДеви <3
Bio sam sinoc na Devinu. Kakav car. Razmisljao sam da li da idem posto je setlista od prethodnih svirki sa ove turneje bila malo musava. Ali, toliko se zajebavao i debilisao da je cela njegova svirka bila mega do jaja. I rukovao sam se snjim.
Ima mnogo meke nezne ruke. 

Devina divinizujem. Ali stvarno ne volim sto pravi nastavak Ziltoida sto je i ranije spominjao u intervjuima. Poslednje stvari su mu bas bezvezne i najvise bih voleo da se povuce i nista ne pravi neko vreme.