sa najnovijeg:
-------
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Iako ja obicno ne slusam tekst, ili bar ne pokusavam da shvatim sustinu teksta, ovde ne mogu ni da pokusam da razumem, a ni da pevusim
  Iako ja obicno ne slusam tekst, ili bar ne pokusavam da shvatim sustinu teksta, ovde ne mogu ni da pokusam da razumem, a ni da pevusim  malo mi kvari dozivljaj
  malo mi kvari dozivljaj 
Si cuo za Drowning Pool ili Chimaira?mislim_stvarno wrote:krajnje mi zanimljivo zvuce, i jako mi je zao sto ne razumem ni rec.Iako ja obicno ne slusam tekst, ili bar ne pokusavam da shvatim sustinu teksta, ovde ne mogu ni da pokusam da razumem, a ni da pevusim
malo mi kvari dozivljaj
 Ako se dobro secam, oni sviraju slicnu muziku, a tekst mozes da pevusis
 Ako se dobro secam, oni sviraju slicnu muziku, a tekst mozes da pevusis  

a meshauggah ne slusam, to mi je bezveze skroz, dve note po 5 minuta cepaju, ma bravo...
 a meshauggah ne slusam, to mi je bezveze skroz, dve note po 5 minuta cepaju, ma bravo... nego STAM1NA - NOCEBO je zasigurno najuzbudljivije izdanje ove godine za sada.. imo..tako treba moderan metal da se pravi, znaci vestina na prvom mestu, fenomenalni gitarista, vokal koji je po meni ekstra( podseca na devina townsenda u nekim pesmama), odlicni ritmovi, i prava upotreba klavijatura!!
 nego STAM1NA - NOCEBO je zasigurno najuzbudljivije izdanje ove godine za sada.. imo..tako treba moderan metal da se pravi, znaci vestina na prvom mestu, fenomenalni gitarista, vokal koji je po meni ekstra( podseca na devina townsenda u nekim pesmama), odlicni ritmovi, i prava upotreba klavijatura!! 

slusam ja devina vec godinama, tako da znam, jedno je uticaj, a kradja rifova i stilova drugo...evo bas sad skidam neke soloe, strava, sta da kazem, meni je ovaj car medju modernim ''shrederima''
 slusam ja devina vec godinama, tako da znam, jedno je uticaj, a kradja rifova i stilova drugo...evo bas sad skidam neke soloe, strava, sta da kazem, meni je ovaj car medju modernim ''shrederima''Perennial wrote:strava, sta da kazem, meni je ovaj car medju modernim ''shrederima''

ma ljudi, govorim vam istinu, ne lazem, majke mi!
  ma ljudi, govorim vam istinu, ne lazem, majke mi! 
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest