Trooper wrote:Void wrote:Dushan S wrote:Nevezano za BFMV, ali izgleda ipak on topic: Redovno po metal sajtovima nalećem na brdo tih nekih komentara kako je ne znam koji bend fake i nije metal. Počinjem imati utisak da je Tr00 danas new fake. Taj neki metal community je počeo stvarati atmosferu u kojoj vidim da muzika sama počinje biti u drugom planu. Kao što je pop muzika i glavni mediji počela da fura površnost, tako i metalci furaju površnost i o nečemu se sudi na osnovu toga da li je kul, da li pevač izgleda muževno i da li je tu dovoljna količina bas bubnjeva. Jbt, po merilima koja se danas furaju u tim forumskim raspravama niti jedan klasični metal band ne bi kod takvih pametnjakovića prošao kao tr00. Metal treba da ima dozu agresivnosti i dž dž gitare i to je to. Da li pevač ima puder ili ne, da li je bend komercijalno uspešan, i koliko bas bubnjeva i growl-ova imaju u minuti nije nešto što je merilo za "metaličnost" i kvalitet bilo čega. Sa druge strane počinjem kapirati da neki bendovi sad imaju "tr00" pozu to jest, svesno se pokušavaju predstaviti zajebano, muževno, iskreno i šta sve ne, što je meni zapravo 100x više gay i fake nego 4 glam metal benda koji su potrošili sadržaj dve parfimerije za fotkanje.
Еее Дуле, Дуле..

kao da nikad niste uleteli u sutku uz Angel of Death....

Zapravo, društvo mi je slušalo i Slayer a i David Lee Roth-a, pa boga mi i Wasp i Motley Crue. Znaš ono, šta dobro zvuči, slušaš, nije bilo interneta da bih mogao da saznam da nisam Tr00 što volim DLR ili Van Halen jer je to komercijala i on je peder jer se šminka, kapiraš?