Cannibal Corpse
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Cannibal Corpse
Nile je sav na fazon Egipta a ne na fazon j***** mrtve dece ( pesma Necropedophile od Cannibala ).....ali govorimo o brutalu....Nile je sinonim za brutalnost, od Cannibala su brzi jedno 66 puta, glas je takodje grdji nego kod Cannibala, u svemu su extremniji nego CC ( osim u bolesnim textovima ).........znam da im se pristup muzici razlikuje ali u sustini su i jedan i drugi Brutal Death Metal........nisu bas lako uporedivi, ali kada se uzme ko je extremniji.......Nile ih zestoko dere......
Ko jos moze da odsvira onako "Cast Down The Heretic".......??????
Ko jos moze da odsvira onako "Cast Down The Heretic".......??????
Po meni je CC jedno veliko ogromno ultimatno mega giga ultra super hiper SRANJE.Koliko god dobro svirali (a i to je diskutabilno) lirike su im uzasno glupe, pa mislim ko se josh lozi na ubistva,silovanja,mucenja,jebanja mrtve djece kao sto Void navede itd misli sami nazivi pjesama su uzasno idiotski npr Fucked With a Knife.....Strasno....Ocajno glupo oni su kao mnogo zajebani a nikad ni u snu nebi to smjeli da urade o cemu propovijedaju, pa gori su od repera koji pjevaju o kurvama i kolima i zatvoru reperi su to bar dozivjeli koliko god to besmisleno bilo da se nadje u pjesmi nemoze biti besmislenije od lirika CC-a.
P.S. Nemojte brukati Nile dok ih poredite sa ovim malim djecacima koje niko nikad nije volio pa sad oce sve lafo da siluju i muce i ubijaju oko sebe....koji idiotizam....
P.S. Nemojte brukati Nile dok ih poredite sa ovim malim djecacima koje niko nikad nije volio pa sad oce sve lafo da siluju i muce i ubijaju oko sebe....koji idiotizam....
Sezax wrote:Ocajno glupo oni su kao mnogo zajebani a nikad ni u snu nebi to smjeli da urade o cemu propovijedaju
Ispravka* Bivsi pevac ( Chris Barnes ) je silovao komsinicu kada je imao 14 godina..........cuo sam to nedavno.....iskreno, nije me preterano sokiralo.........on je zesca budala od co'eka......

zashto je cc sranje? ljudi su inspirisani starim horor filmovima stvarali takvu muziku,a lirike ne da su bolesne nego juju.. imash ljudi koji vole takve lirike tj dosta ljudi ih nie chitalo nikada u zhivotu al o5..
Dobro evo ispravljam nije mogao da nadje djevojku sa 14 godina i da je j**e pa je morao da siluje komsinicu mada jos uvijek nevjerujem u to.(A i silovanje nije nista naspram ostalih stvari o kojima pjevaju)Void wrote:Sezax wrote:Ocajno glupo oni su kao mnogo zajebani a nikad ni u snu nebi to smjeli da urade o cemu propovijedaju
Ispravka* Bivsi pevac ( Chris Barnes ) je silovao komsinicu kada je imao 14 godina..........cuo sam to nedavno.....iskreno, nije me preterano sokiralo.........on je zesca budala od co'eka......![]()
![]()
![]()
To "impresioniran" je jadno jer za takve lirike netreba ni truda ni talenta ali za muziku treba i to im priznajem ali sto se tice lirika moze i bolje...Vecina ljudi slusa "na gluvo" hocu reci slusa samo muziku i dranje koje ne razumije ja naprimjer vise volim da znam i lirike pogotovo ako imaju neko dublje znacenje kao npr. borgiri onda uzivam u njima...zashto je cc sranje? ljudi su inspirisani starim horor filmovima stvarali takvu muziku,a lirike ne da su bolesne nego juju.. imash ljudi koji vole takve lirike tj dosta ljudi ih nie chitalo nikada u zhivotu al o5..
P.S. Nekima je muzika still zivota a CC still zivota je nemoguce zivjeti bez robije i tako da sto moj drug rece "oni su na neki nacin i pozeri jer propovjedaju ono sto se ne usudjuju da urade." Nisam josh razmislio o toj recenici ali sam je napisao jer mi je drug pored mene rekao da tako uradim.
pa dobro svako ima svoje misljenje,za mene je muzika uzhivanje i prilika da se opustim bez nje nemogu..a da pratim njenu ideologiju to ne,da to radim sada bih imao 3 dozhivotne 

Uhh...slazem se sa obojicom manje-vise.....ali.......Ipak su oni pretrpeli to sto je predsednik Amerike zabranio njihovo slusanje....a tada su skupili najvecu hordu fanova i jos se pojavili u filmu.....nastali su jos daaavne '88 i prze sve do sad....muzika je super ( ne sve pesme, ali vecina je super )....textovi su ocajni ( cast izuzecima ).....i prvi su tako nesto poceli da rade uopste.........tako da, ako zbog nicega drugog.....zbog ovoga sto sam gore napisao im skidam kapu 

Sto se tiche toga sto su prezivjeli i par dobrih pjesama (u instrumentalnom smislu) skidam kapu ali sto se tice svega ostalog pljujem im u lice.
P.S. Void plasio sam se da ces da ih branis u fanboy fazonu sreca pa sam gresio, ipak si mi najdrazi na forumu. ROCK ON!!!!
P.S. Void plasio sam se da ces da ih branis u fanboy fazonu sreca pa sam gresio, ipak si mi najdrazi na forumu. ROCK ON!!!!
Sezax wrote:ipak si mi najdrazi na forumu. ROCK ON!!!!
Hvala care, i ti si meni najdrazi ( na forumu naravno

Ma kakvi da ih branim, volim ja Brutalstinu, ali ne podrzavam j****e mrtve dece............jedino Hammer Smashed Face....to je prava......DOMACINSKA!!!

Da, da....Ace Ventura 1 se zove film.......e to je kreten od co'eka.......u pozitivnom smislu..dimmu wrote:![]()
sad me podseti ja tu pesmu pamtim po dzim keriju
![]()
bila neka svirka i sviraju kanibale ja reko jaoooo pa to je ona pesma kad dzim keri uskache na podijum
![]()

- zolideathmetal
- Urednik
Tesko moze neko reci da su textovi Cannibal Corpse-a losi. Mozete reci na vam se ne svidja, ili da vam je odvratno. Oni su jedni od prvih bendova koji su poecli sa takvim textovima i jako puno bendova su nastavili da rade isto.
Ja jako cenim to sto rade, i ni blizu da ne znaju da sviraju. Ko to kaze, nikada nije seo da ih skida, ili bar da poslusa sta oni STVARNO sviraju.
Ni za bubnjara nemozete reci da ne zna da svira, nije mnogo kreativan, to stoji, ali je tacan, i skroz na mestu. To jeste Cannibal Corpse. Zamislite iste pesme sa komplikovanim bubnjevima (Necrophagist style). To jednostavno ne bi bilo to....
PS. Molim vas da ne psujete, i da ne pljuljete. Procitajte pravilnik ako ne znate koja su pravila foruma. Ko nastavi da psuje, sledi mu warning, pa ban.
Hvala na razumevanju. Let's keep it clean.
Ja jako cenim to sto rade, i ni blizu da ne znaju da sviraju. Ko to kaze, nikada nije seo da ih skida, ili bar da poslusa sta oni STVARNO sviraju.
Ni za bubnjara nemozete reci da ne zna da svira, nije mnogo kreativan, to stoji, ali je tacan, i skroz na mestu. To jeste Cannibal Corpse. Zamislite iste pesme sa komplikovanim bubnjevima (Necrophagist style). To jednostavno ne bi bilo to....
PS. Molim vas da ne psujete, i da ne pljuljete. Procitajte pravilnik ako ne znate koja su pravila foruma. Ko nastavi da psuje, sledi mu warning, pa ban.
Hvala na razumevanju. Let's keep it clean.
Pa kazem ja, postujem ih zbog toga sto su prvi poceli to da rade, i danas je dosta bendova inspirisano njihovim radom....textovi jesu odvratni i glupi, ne mozes da kazes da nije glupo u pesme stavljati silovanje zena, nasilno ubijanje ljudi i sex sa mrtvim ljudima i decom.....to je meni glupo i ocajno.......svaka njima cast na muzici, znaju mnogo dobre stvari da naprave ( ako ne obracas paznju na text ).........bubnjar jeste precizan i tacan, ali takav je bio i na Tomb Of The Mutilated.....svaki bubnjar godinama napreduje, jos pogotovo ako svira u takvom bendu.....gitarski rad je odlican ali bubnjar kao da stoji u mestu vec godinama...............ovo je samo moje vidjenje i misljenje....postujem tudja misljenja, ako je tebi on perfektan i najbolji-to meni ni najmanje ne smeta, niti mislim da si glup ili tako nesto ako ti je on super, sto ljudi sto cudi.........Potpuno se slazem da su izgradili svoj specifican stil, tako da sigurno nebih mogao da zamislim nekoga kao sto je recimo Tim Yeung da drobi u CC-u
- zolideathmetal
- Urednik
I rest my case. Nisam tu da se svadjam i da se vrtim u krug.
Potpisujem.Tekstovi su plitki kao kod nasih narodnjaka.Void wrote:Pa kazem ja, postujem ih zbog toga sto su prvi poceli to da rade, i danas je dosta bendova inspirisano njihovim radom....textovi jesu odvratni i glupi, ne mozes da kazes da nije glupo u pesme stavljati silovanje zena, nasilno ubijanje ljudi i sex sa mrtvim ljudima i decom.....to je meni glupo i ocajno.......svaka njima cast na muzici, znaju mnogo dobre stvari da naprave ( ako ne obracas paznju na text ).........bubnjar jeste precizan i tacan, ali takav je bio i na Tomb Of The Mutilated.....svaki bubnjar godinama napreduje, jos pogotovo ako svira u takvom bendu.....gitarski rad je odlican ali bubnjar kao da stoji u mestu vec godinama...............ovo je samo moje vidjenje i misljenje....postujem tudja misljenja, ako je tebi on perfektan i najbolji-to meni ni najmanje ne smeta, niti mislim da si glup ili tako nesto ako ti je on super, sto ljudi sto cudi.........Potpuno se slazem da su izgradili svoj specifican stil, tako da sigurno nebih mogao da zamislim nekoga kao sto je recimo Tim Yeung da drobi u CC-u