Fear Factory: volim starije radove kao sto su "Demanufacture" i "Obsolete", "Digimortal" je takodje dosta dobar. "Archetype" mi je vec slabiji, oseti se da fali Cazares, recimo da mi se ovde vise svidja pesma "Ascension" u odnosu na "krljaze". "Transgression" mi je vec dosadan, mozda bi mogla da prodje "Echo Of My Scream" ali mi se u sustini ne dopada. Volim taj futuristicki zvuk, njihova muzika me i podseca na "Terminatora" sto je i logicno posto sam saznao da su i radili na svojim albumima pod uticajem ovog filma. Vrlo uticajan bend koji je, nazalost, upao u nezaustavljivu dekadenciju odlaskom Cazares - a. Sad je neko ludilo medju njima, pomirili se Bell i Cazares a posto je Bell vec bio u nekoj svadji sa ostalim clanovima benda sada zele (Bell i Cazares) da nastave da rade zajedno sa novom ekipom pod istim imenom (ako sam ja dobro shvatio). Zivim u nadi da bih mogao da ih vidim jednog dana uzivo.

Korn: sta reci...za mene jako veliki bend, koji je takodje krenuo silaznom putanjom odlaskom "Head - a" i David - a. Poslednji album vrlo bled, anemican, prethodni malo bolji al' otprilike isto. Vise sam za starije radove tipa "Freak On A Leash", "Twist", "Here To Stay" i dr. Slusao i video na "Exit - u", generalno lepi utisci, sa manjim zamerkama al' dobro, nebitno.

Slipknot: voleo, mogu i danas da ih cujem al' kako kad. Mislim da im je "Iowa" najupecatljiviji rad al' opet, kako koja pesma i album. "All Dope Is Gone" mi je onako, nisu to lose ideje al' mislim da je moglo i bolje za cetiri godine. "Psychosocial" nije losa, "Snuff" mi se dopala, ovo ostalo...hm...mozda "Butcher's Hook". Koncert ludilo, set - lista sjajna, umalo se ne ugusih od napora (skakalo se, letelo...). Najbolji momenat mi je bio za vreme "People = Shit". Nadam se jos kojoj poseti.