Slušate Li Rammstein?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
- Dete epruvete
- MF veteran
Re: Slušate Li Rammstein?
nit smrde, nit mirisu. slusao sam ih kao klinac i lozio se na pevljive melodije.
Pre par godina sam se przio na Rammstein,i jednog dana dok sam ih slushao cale je ushao u sobu chuo jednu pesmu (Du hast) i od tad se on lozi na Rammstein...
Od tad vrshi psihichku torturu njihovom muzikom nada mnom i kevom...
Strava i uzas!:)

- Les_Claypool
- MF veteran
Slabije ih slusham u poslednje vrijeme a nekad sam bio njihov vatreni fan. Shta bi sa Lindemann-om, je li otishao?
Slusao sam ranije sad sam se nekako vratio na Panteru,Iron Maiden,Nightwish...krenuo sam da slusam Avenged Sevenfold,Sentenced...industial sam totalno zapostavio... 

Rammstein je extra bend, ako se ista cuje u tom bendu to je bass gitara
koja cene
koja cene

Meni je Rammstein omiljena grupa, a i ove mrzovoljce Rammstena molim da se ne javljaju niti da pricaju odakle kradu fazone il tako nesto.. pitanje je bilo jednostavno da li slusate R+? i samo odg da ili ne...!!!!
Naravno da ih slusam, samo napred!!!
Naravno da ih slusam, samo napred!!!
Rammstein???Preslusao sam diskografiju i iskreno receno sviracko znanje tih momaka je jedva za prelaznu ocjenu.I da,to nema veze sa metalom 

Ista prica,obozavao sam ih pre sad sam prestao da ih slusam
Nije zvanicno objavljeno ali je procurila vest da bi Rammstein mogao posetiti Srbiju tokom maja sledece godine povodom turneje koja bi promovisala novi album koji bi trebao da se pojavi tokom ove jeseni. Navodno se pominje da je 95% sigurno da ce doci, cak se spominje stadion JNA kao mesto desavanja (mada to zvuci malo previse dobro)...
Tako je bilo i za Metallicu pre 3 mes..., pa niko nije dosao...
Ovi moraju da dodju. Posto su mi oni idoli, i zbog njih sam takoreci i poceo da sviram gitaru. Ne znam zasto ali ova grupa je imala najveci uticaj na mene od svih!