Meshuggah, The Dillinger Escape Plan
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Meshuggah, The Dillinger Escape Plan
@All Hope Is Gone
Ako te jos uvek zanima Sybreed, ima tema malo dole, morao sam da postavim posto je to meni mozda i omiljeni bend u ovom momentu.
Inace, evo analize jedne moje omiljene pesme od "Mocuge":
Ako te jos uvek zanima Sybreed, ima tema malo dole, morao sam da postavim posto je to meni mozda i omiljeni bend u ovom momentu.
Inace, evo analize jedne moje omiljene pesme od "Mocuge":
obZen
a neeeeew belief-system: salvation found in vomit and blooooooooooooooood!
wheeeere deprivation liiiiiies, corruption, war, and pain is god!
moj daleko najomiljeniji album meshuge, neki kazu da je manje math, meni je k'o bombona, nit' fali nit' preliva. genijalno!
a neeeeew belief-system: salvation found in vomit and blooooooooooooooood!
wheeeere deprivation liiiiiies, corruption, war, and pain is god!
moj daleko najomiljeniji album meshuge, neki kazu da je manje math, meni je k'o bombona, nit' fali nit' preliva. genijalno!
- AllHopeIsGone
@ Kristiko
Auuu brate, koji car. MEni se desilo da analiziram deo pesme na bubnju 2-3 sata, vse dok ga nisam zapisao al' ovo je do ja ja! Koji car..
@Stalker
Pa ne mogu jos to da tvrdim, jel' je album jos relativno svez, al' bice da si u pravu
Auuu brate, koji car. MEni se desilo da analiziram deo pesme na bubnju 2-3 sata, vse dok ga nisam zapisao al' ovo je do ja ja! Koji car..
@Stalker
Pa ne mogu jos to da tvrdim, jel' je album jos relativno svez, al' bice da si u pravu

kaki kepshn!
- AllHopeIsGone
Pa buraz, i kod Mochuge se to desava, samo je malo teze to u pocetku uociti, sta vise to i jedan od njihovih glavnih kvalitetaKristiko wrote:Ono sto meni vremenom smeta kod njih je preeeeeeeterani minimalisticki pristup gde se jedna sema ponavlja, i ponavlja, i ponavlja, i ponavlja... To bi bilo ok da postoji gradacija kao sto se kod NIN - a desava, jedan motiv pa se na to dodaje novo, da se nesto desava ali ovako postaje poprilicno zamorno.

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LUoHLOdMHig&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LUoHLOdMHig&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
HOUSE OF METAL

ih... vec i komsije znaju ceo napamet 

- AllHopeIsGone
definitivno je meshuggah alive dvd 2010 uz radiohead-ov kid a: amnesiac 2003 live in Paris meni omiljeno live video izdanje. snaga koja koja izaziva tektonske poremecaje u mojoj glavi..i utrobi 

- AllHopeIsGone
moj prvi komsija kaze da mu se najvise svidja strawa pulled at randomfaks wrote:ih... vec i komsije znaju ceo napamet

naježim se kad slušam pravus iz tokija..inače, obožavam da provlačim Alive kroz moj stereosistem (iam i plazmu tv
) tako da je to spektakl. još kad čujem taj W dolphin kroz EBS unezverim se

Stalker wrote:naježim se kad slušam pravus iz tokija..inače, obožavam da provlačim Alive kroz moj stereosistem (iam i plazmu tv) tako da je to spektakl. još kad čujem taj W dolphin kroz EBS unezverim se

samo sto nemam plazmu ali zato imam zesci hi fi od 300w

Al ste zapeli za taj alajv, evo uz'o sam da ga skidam (doduse vec sam gledao delove kod stalkera na njegovoj allmighty plazmi i neke strimovane delove na nekom sajtu) 

cepaj cepajcccira wrote:Al ste zapeli za taj alajv, evo uz'o sam da ga skidam (doduse vec sam gledao delove kod stalkera na njegovoj allmighty plazmi i neke strimovane delove na nekom sajtu)

samo da imaš pristojne zvučnike (a koliko se sećam imaš više nego pristojne)...onda si na letećem konju
Stalker wrote:samo da imaš pristojne zvučnike (a koliko se sećam imaš više nego pristojne)...onda si na letećem konju

<3