Najbolji NEPOZNATI bendovi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najbolji NEPOZNATI bendovi
nije da su nepoznati, ali...
[youtube]r2F_0ZLz50I&feature=related[/youtube]
[youtube]r2F_0ZLz50I&feature=related[/youtube]
[youtube]rfYaVezo2FY&feature=related[/youtube]
baroni su poznati

hehehe ja ih prvi put cujem (da budem iskren) 

- komplikator

Last edited by komplikator on 08 Aug 2011, 00:14, edited 1 time in total.
Ajmo ove u Srbiju, promoteri, organizatori, manipulatori, itd-atori, pokažite profesionalnost i stručnost a iznad svega dovitljivost:
[youtube]uq7KdrSvBnY&feature=related[/youtube]
[youtube]uq7KdrSvBnY&feature=related[/youtube]
Svaki dan slusham, bend me je beskrajno odushevio, kraljevi su.
Gagi ako nisi do sad, poslushaj Earthless i album Rhythms From a Cosmic Sky, svidece ti se milion posto.
Gagi ako nisi do sad, poslushaj Earthless i album Rhythms From a Cosmic Sky, svidece ti se milion posto.
Evo dovlačim ga odma' i hvala za preporuku
Kmchtka će izdati novi album za oko mesec dana, vrlo me interesuje šta će biti jer ovaj stadijum oko IV albuma je, da kažemo, najlomljiviji za bilo koji bend, a oni ga stvarno praše, Stoner rock pomešan sa bluzom - štagod da je ima svačega, npr. nikada nisam nešto slušao Black Sabbath ali ovde se definitivno prepoznaje i sviđa mi se, uzeli su najbolje od svih i samleli u veliki Kamchatka mlin,
živeli Cortex
!

Kmchtka će izdati novi album za oko mesec dana, vrlo me interesuje šta će biti jer ovaj stadijum oko IV albuma je, da kažemo, najlomljiviji za bilo koji bend, a oni ga stvarno praše, Stoner rock pomešan sa bluzom - štagod da je ima svačega, npr. nikada nisam nešto slušao Black Sabbath ali ovde se definitivno prepoznaje i sviđa mi se, uzeli su najbolje od svih i samleli u veliki Kamchatka mlin,
živeli Cortex

Nzm brate, ali kada sam ih video na gitarijadi... VAUUU.... i kao bio fazon glas publike, ono kao, Djodje Smradid izgovori ime benda i koji bend dobije najvise ovacija, dobija glas publike... Kad je reko Pry, samo sam se ja draodoyle777 wrote:djuraman wrote:Brate karaj me u dupe ako si iz benda Pry, ako jesi vido sam vas na Zajecarskoj gitarijadi, icepali ste ga, jbt kolko je svet malie, a taman sam pricao kako ste iscepali a nisam ni znao da ste vi
DDD
iace ovo je bilo namenjeno doyle777 kome sam pokazao neonZasto me svi to pitaju, zar sam toliko zaludjen za Pry-em...
Nisam iz benda, samo sam "die-hard fan", a sa ovog foruma su Zyel i zolideathmetal u Pry-u, Zyel je basista, a Zoli bubnjar.

Pošto je ovo tema na gvožđu evo 1iz Niš, ne znam dal je neko postavio
Preogressive death metal...
Dobri!
P.S. Ovi cisti vokali su, cini se, uticaj Opetha.
Dobri!
P.S. Ovi cisti vokali su, cini se, uticaj Opetha.

Ma taj bend je sranje, basista im je pozer nevidjeni!Gagi wrote:Pošto je ovo tema na gvožđu evo 1iz Niš, ne znam dal je neko postavio

Gagi si overio Earthless?