Slušate Li Rammstein?

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Jonny Hendrix

Re: Slušate Li Rammstein?

Post by Jonny Hendrix » 07 Jan 2012, 23:58

Void wrote:
Jonny Hendrix wrote:Ovako ....95-o sam godište i sviram gitaru godinu i po dana.Iz surčina sam (za neupućene to je kod aerodroma bla bla) ....Tražim bend za ozbiljan rad...Ovako sto se tiče sviranja u studiju imao sam par proba sa ortacima od kojih što bi se reklo leba nema pa sam odustao....Svirao bi domaći rok tipa yu grupa, riblja čorba, itd itd ...mada i nije isključeno sviranje nekog metala (inače veliki sam fan nickelback-a i bullet for my valentine-a :) )
ne zameri za kvout, samo volim da znam sa kim imam posla pre nego što se upustim u neki razgovor.

znači Ramštajn su ti previše fensi, a slušaš Nikelbek i Metke za moju Valentinu. Malo je reći da sam impresioniran. :kokice:
Rammstein mi neje fensi nego je post bio onako na brzinu......Svirao bih ja i to da imam ekipu, ako cemo realno vrtim 5 powerchord-a i kezim se mlatim glavom a posto znam sve tekstove napamet "mozda i malo krestim posto pevati ne umem.....", Bullet je po meni isto jedan veoma dobar bend sa daleko slozenijim gitarskim deonicama i solazama od rammsteina....Znam da je neko pomenuo da klavijaturista i ne igra neku ulogu i da ja ne bih primetio da se klavijaturista u bendu promenio, i u tome se slazem ali u smislu sviranja ..... (Sigurno postoje i bolji od Flake-a) ali sto se tice tzv. scenskog nastupa tu bi se primetilo i te kako jel mislim da bi se malo muzicara obuklo u sado-mazo kostime i pustilo da ih Till "kara" :?: + da ne napominjem ono "bicevanje" i gubljenje po sceni itd, itd, itd, ...... Kao sto mozda niko ne bi primetio da metallica izbaci Roberta i dovede nekog levog ali ce primetiti da fali majmunske face na stage-u(Bez uvrede Robert rulles ......)
Pritom majmunske face mislio sam na ovo http://www.youtube.com/watch?v=ztk1V4utYdA Pozz......

P.S. A ono u vezi riblje corbe .... ma volim sve sto volu mladi xD Boli me uvo u principu da me pozovu da sviram Lukasa ja bi rekao OK ...... Nznm ne volim bas nesto da hejtujem i da dislike-ujem jer kad nesto preslusam i ne svidja mi se samo lepo isklucim i to je to ..... Znam da su mnogi podeljeni, nesto kao Bora otisao u politiku, bora ovo bora ono, drugi vicu bora car to me ne interesuje jer SUTRA KAD JA BUDEM POPULARNA KUCKA SVI CETE MI ZAVIDETI :rlol:

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jan 2012, 00:09

Jonny Hendrix wrote:Rammstein mi neje fensi nego je post bio onako na brzinu......Svirao bih ja i to da imam ekipu, ako cemo realno vrtim 5 powerchord-a i kezim se mlatim glavom a posto znam sve tekstove napamet "mozda i malo krestim posto pevati ne umem.....", Bullet je po meni isto jedan veoma dobar bend sa daleko slozenijim gitarskim deonicama i solazama od rammsteina....Znam da je neko pomenuo da klavijaturista i ne igra neku ulogu i da ja ne bih primetio da se klavijaturista u bendu promenio, i u tome se slazem ali u smislu sviranja ..... (Sigurno postoje i bolji od Flake-a) ali sto se tice tzv. scenskog nastupa tu bi se primetilo i te kako jel mislim da bi se malo muzicara obuklo u sado-mazo kostime i pustilo da ih Till "kara" :?: + da ne napominjem ono "bicevanje" i gubljenje po sceni itd, itd, itd, ...... Kao sto mozda niko ne bi primetio da metallica izbaci Roberta i dovede nekog levog ali ce primetiti da fali majmunske face na stage-u(Bez uvrede Robert rulles ......)
Pritom majmunske face mislio sam na ovo http://www.youtube.com/watch?v=ztk1V4utYdA Pozz......

P.S. A ono u vezi riblje corbe .... ma volim sve sto volu mladi xD Boli me uvo u principu da me pozovu da sviram Lukasa ja bi rekao OK ...... Nznm ne volim bas nesto da hejtujem i da dislike-ujem jer kad nesto preslusam i ne svidja mi se samo lepo isklucim i to je to ..... Znam da su mnogi podeljeni, nesto kao Bora otisao u politiku, bora ovo bora ono, drugi vicu bora car to me ne interesuje jer SUTRA KAD JA BUDEM POPULARNA KUCKA SVI CETE MI ZAVIDETI :rlol:
pa dooobro...lepo je to, mislim, imati planove za budućnost i to. :roll:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 Jan 2012, 00:57

matori, okanimo se i pustimoga da gouje sa flouje, ima bre 16 godina, znaš ti koliko sam ja bio loš sa 16

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 08 Jan 2012, 01:47

Sa 15 sam slushao Metaliku i Kreator.
a sa 14 sam cepao music instructor,jennifeph lopez i tipa will smith-a.

true story.

johny brate neka si ti meni ziv i zdrav,jebes misljenja drugih,what stalker said
nama je ovde na forumu malo dosadno pa teramo nepravednu shegu

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 08 Jan 2012, 01:50

Matore smo drtine koje se sprdaju sa omladinom :lol:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 08 Jan 2012, 02:54

@Coleman
Coz they r ma brothas, you non-wannabe-nigga!

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jan 2012, 03:51

ništa onda, Džoni Džimi brate, ja sam ispao glup. Go with the flow.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 08 Jan 2012, 11:44

Ma nisi ispao glup samo nisi uspeo da odolis iskusenju da zezas youngster-a :metal: da mi je pedala za svaki put kad sam ja to uradio..

oh wait, I have em that many :mrgreen:

Kole man

Post by Kole man » 08 Jan 2012, 13:46

MetalFunk wrote:@Coleman
Coz they r ma brothas, you non-wannabe-nigga!
fo' shizzle my nizzle :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 08 Jan 2012, 14:32

Cortex wrote:Sa 15 sam slushao Metaliku i Kreator.
a sa 14 sam cepao music instructor,jennifeph lopez i tipa will smith-a.
sa 14 sam slušao robija vilijamsa, kvin, i eminema
sa 15 sam se zaljubio prvi put pa sam slušao apokaliptiku i mayhem
sa 16 sam slušao mudvayne
sa 17 sam počeo da slušam tool
sa 18 sam počeo da slušam mastodon i cynic
sa 19 sam postao obskuran

a zanimljivo je to kako i dan danas smatram da me je loša ljubav dovela do ove muzike koju slušam danas. treba češće ribe da nas zajebu :mrgreen:

Randy

Post by Randy » 08 Jan 2012, 15:15

sa 14 eminem,50 cent,rammstein
sa 15 metallica,megadeth,iron maiden,led zep,deep purple,pink floyd
sa 16 les claypool,buckethead,mastodon,high on fire,king crimson(pola sam pokupio s foruma :) )
za koji mesec 17 pa cemo da vidimo sta ce biti.

a o bulet fr maj valentajn i niklbek nači sve najbolje :bambi:

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jan 2012, 15:58

šta je ovo, samo sam ja slušao Death sa 14? :O.o:

whoa, whoa, whoa...jbt, pa ja sam krenuo naopako! :shock:
sa 14 Death, In Flames, Carcass i jako sam se primao na Fear Factory i otkidao na Tool tada, a Rammstein sam počeo da slušam sa 16! mislim, ČUO sam ih mnogo ranije, ali sam baš počeo da slušam kada mi je profa gitare tražio da skinem Sonne.

faaak, nisam ni skontao koliko sam sjeban dok nisam video koliko ste vi normalni :?

MetalFunk

Post by MetalFunk » 08 Jan 2012, 16:11

Ja sam sa 14 slušo Lordi. Sa 15 - misfits, nekog lafo roka i Kanibal Korps. Posle prešo na Behemoth, Naglfar, Satirikon, Dimmu Borgir, Arch Enemy, CoF, Death, Children of Bodom, lamb of god itd.

16 se ne sećam, bio sam pjan. Tek posle sam shvatio da je esencija muzike, ma kakva esencija, implement svakog žanra - funk. <3

Randy

Post by Randy » 08 Jan 2012, 16:29

ko zna sta bi ja jos slusao da sam imao net pre 3 godine

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jan 2012, 16:52

Randy wrote:ko zna sta bi ja jos slusao da sam imao net pre 3 godine
Ramštajn verovatno.

Post Reply