Rammstein mi neje fensi nego je post bio onako na brzinu......Svirao bih ja i to da imam ekipu, ako cemo realno vrtim 5 powerchord-a i kezim se mlatim glavom a posto znam sve tekstove napamet "mozda i malo krestim posto pevati ne umem.....", Bullet je po meni isto jedan veoma dobar bend sa daleko slozenijim gitarskim deonicama i solazama od rammsteina....Znam da je neko pomenuo da klavijaturista i ne igra neku ulogu i da ja ne bih primetio da se klavijaturista u bendu promenio, i u tome se slazem ali u smislu sviranja ..... (Sigurno postoje i bolji od Flake-a) ali sto se tice tzv. scenskog nastupa tu bi se primetilo i te kako jel mislim da bi se malo muzicara obuklo u sado-mazo kostime i pustilo da ih Till "kara"Void wrote:ne zameri za kvout, samo volim da znam sa kim imam posla pre nego što se upustim u neki razgovor.Jonny Hendrix wrote:Ovako ....95-o sam godište i sviram gitaru godinu i po dana.Iz surčina sam (za neupućene to je kod aerodroma bla bla) ....Tražim bend za ozbiljan rad...Ovako sto se tiče sviranja u studiju imao sam par proba sa ortacima od kojih što bi se reklo leba nema pa sam odustao....Svirao bi domaći rok tipa yu grupa, riblja čorba, itd itd ...mada i nije isključeno sviranje nekog metala (inače veliki sam fan nickelback-a i bullet for my valentine-a)
znači Ramštajn su ti previše fensi, a slušaš Nikelbek i Metke za moju Valentinu. Malo je reći da sam impresioniran.

Pritom majmunske face mislio sam na ovo http://www.youtube.com/watch?v=ztk1V4utYdA Pozz......
P.S. A ono u vezi riblje corbe .... ma volim sve sto volu mladi xD Boli me uvo u principu da me pozovu da sviram Lukasa ja bi rekao OK ...... Nznm ne volim bas nesto da hejtujem i da dislike-ujem jer kad nesto preslusam i ne svidja mi se samo lepo isklucim i to je to ..... Znam da su mnogi podeljeni, nesto kao Bora otisao u politiku, bora ovo bora ono, drugi vicu bora car to me ne interesuje jer SUTRA KAD JA BUDEM POPULARNA KUCKA SVI CETE MI ZAVIDETI