Nisam slushao ovaj bend milionima godina i danas ga se setih kad sam preporuchivao drugaru epic prog bendove, pa reko aj da postujem i ovde.
Chisto da budem siguran da chika Doyle nece propustiti ovaj nikada prezhaljeni bend

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
ne verujem da ćeš imati odakle da skineš, jedino da iskombinuješ nešto preko myspace-a ili nešto tako, ali good luck with that bro. Čini mi se da su SHT više perkusionistički orijentisani, tj. čini mi se da imaju više perkusija nego JR, pa sad ono...jbg, valjda se nećeš razočaratiCortex wrote:Au brate pa to skidam odmah sada odmah!
jel slican zonfa kao screaming headless torsos? posto tako zvuci po opisu
Će skinemo za koji dan, pa javljam utiske.Cortex wrote:Au brate pa to skidam odmah sada odmah!
jel slican zonfa kao screaming headless torsos? posto tako zvuci po opisu
josh par najbolji nehpoznatih albuma za Dojla< malo matorog thrasha sada< DOJLE OCU FIDBECK![]()
Heathen - victims of deception
hexenhaus - the awakening
helstar - nosferatu
malo lektire.
Uffffff, Cortexe, vraćaš me korenima.doyle777 wrote:Će skinemo za koji dan, pa javljam utiske.Cortex wrote:Spoiler:![]()
doyle777 wrote:Klik na Buy Now i ukucaš 0 kao cenu, posle toga daješ mail (al' neće te smarati, to je prvenstveno zbog benda), i onda dobiješ link u mailu preko koga skidaš fail.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest