Cannibal Corpse
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Cannibal Corpse
a pazi mozhda im i tekstovi jesu plitki(u neku ruku),ali pogledaj koliko oni vec sviraju narod ih voli,to znachi da su dobri zar ne? da su sranje ljudi im ne bi qpovali cd-ove i oni bi prestali sa radom..shta znam ja njihove tekstove volim chitati kada je smor i nema nishta da se radi,ali i dalje stojim iza toga da netreba pratiti muzicku ideologiju..
Ako ih ljudi podrzavaju neznaci da su dobri evo ti nase narodnjake cak i vise ljudi podrzava nego kanibale oces da kazes da su nasi narodnjaci dobri?Ja pratim muzicku ideologiju, bar nekih bendova koji imaju mnogo dobre lirike koje imaju puno istine u sebi.
hmmm nisam se onda dobro izrazio htedoh reci da su tako loshi ne bi do sada izdali toliko albuma..a sad jbg o5 ta muzicka ideologija ja je nepratim niti je zhelim pratiti,a sad ko oce na volju mu..meni su kanibali predobar bend,sa odlichnim muzicharima i dojajnim pesmama,al' to je samo moje misljenje 

ajde ja da bacim koju:)
tekstovi im jesu plitki, ali to je usko gledanje i u principu nije fer, posto je poenta vise u nekom buntu nego u dubokoumnosti, a tekstovi su tu da to iznesu, a ne da sami po sebi budu vrhunac poetike.
MENI licno vise odgovara neko introspektivno refleksivno proseravanje u tekstovima bilo kog zanra muzike, ali tekstovi CC su sasvim adekvatni za to sto oni rade.
tekstovi im jesu plitki, ali to je usko gledanje i u principu nije fer, posto je poenta vise u nekom buntu nego u dubokoumnosti, a tekstovi su tu da to iznesu, a ne da sami po sebi budu vrhunac poetike.
MENI licno vise odgovara neko introspektivno refleksivno proseravanje u tekstovima bilo kog zanra muzike, ali tekstovi CC su sasvim adekvatni za to sto oni rade.
- zolideathmetal
- Urednik
Eto, napokon jedan post za pohvalu od Doolio.
Svaka cast!
Svaka cast!
oces da kazes da su mi svi prethodni postovi bezveze

- zolideathmetal
- Urednik
Ne, nego sam mislio na zadnjih par postova, pa se tvoj post istakao 

- Srdjan_wtf
L.O.L. bas i gitare od cannibal-a su neuporedivo teze nego nile, verujem da je i teze otpevati cannibal-e, jer ima mnogo vishe texta nego nile, tako dau svemu su extremniji nego CC

samo su im bubnjari bolesniji, al shto jes,jes, ovaj iz CC je tachan kao sat

Gitare u Nile-u takvom brzinom prze da ih je nenormalno tesko skinuti na sluh, za razliku od CC-a ( barem meni ), nemaju uopste mnogo vise teksta nego Nile...Srdjan_wtf wrote:L.O.L. bas i gitare od cannibal-a su neuporedivo teze nego nile, verujem da je i teze otpevati cannibal-e, jer ima mnogo vishe texta nego nile, tako dau svemu su extremniji nego CC
samo su im bubnjari bolesniji, al shto jes,jes, ovaj iz CC je tachan kao sat