Najbolji NEPOZNATI bendovi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najbolji NEPOZNATI bendovi
на скајпу, имао је вишак инспирације 

tnx
@topic:
ko je u avgustu u beogradu nek ne propusti najbolji grindcore evah.
@topic:
ko je u avgustu u beogradu nek ne propusti najbolji grindcore evah.
zar nisu oni tipa juče svirali na ladji?
jesu nego sam mamuran

@dojle ubicu te zbog potpisa
ontopic: the haarp machine
mozda sam vec i postavljao nih ovde

ontopic: the haarp machine
mozda sam vec i postavljao nih ovde
[youtube]xg-GL4lDerg&feature=relmfu[/youtube]
doyle777 wrote:такође би требао да узмеш у обзир да су на овој теми помињани и Интронаут, Клаудкикер, Баронeси, Рашн Срклс, Буш, Рисхло (ил' како се већ чита), Карнивол, Фејслес, Агора, Анималс ес Лидерс, па и Шајндаун
не сери?

Џизс, ово је онда полу-фејл тема у неку руку, ал' капирам да су некоме ААЛ или Фејслес заиста непознати.
ништа, јбг, ја сам пртерао кад боље погледам

све кул

nikad chuo za fejsles.
ljudi morate da svatite da je jedno poznat bend, a drugo poznat bend u malim krugovima entuzijasta gde se sa prekorevanjem gleda onaj koji tvrdi da je tog kruga deo ili mu stremi, a nije chuo za taj ili taj bend. ovaj trend mi neverovatno ide na penis pa imash npr gomilu ljudi koji vorshipuju na fejsu svako smece koje se npr slusha Danilu iz consa ili janku iz temple-a [lupam] jer eto, to su domace muzichke velichine, pa je sramota ne odusheviti se tim bendovima iako mozhda i pomenuti momci misle da su shit vec im se eto danas poslushalo. potpuna mediokritetska smeca se dizhu u nebesa, jer je eto, neko izvalio da je to dobar bend, a drugi ne zhele da im prekosutra dodje neko treci i izbechi se "shtaaaaa, nisi chuo za njih?!"
u sushtini metal podkultura je nevidjeni hipsteraj i elitizam svoje vrste, ali eto svi mi to precutkujemo jer volimo metal.
kolko god intronaut, a mislim da sam vam ga ja bash i otkrio, bio sjajan bend realno oni su ***** na svetskoj sceni, i ne mogu ni da prismrde najvecim, poznatim bendovima. za intronaut zna 200 000 ljudi na celom svetu alo ljudi, verovatno je i to vishe nego shto je stvarno stanje, ali ajde
ljudi morate da svatite da je jedno poznat bend, a drugo poznat bend u malim krugovima entuzijasta gde se sa prekorevanjem gleda onaj koji tvrdi da je tog kruga deo ili mu stremi, a nije chuo za taj ili taj bend. ovaj trend mi neverovatno ide na penis pa imash npr gomilu ljudi koji vorshipuju na fejsu svako smece koje se npr slusha Danilu iz consa ili janku iz temple-a [lupam] jer eto, to su domace muzichke velichine, pa je sramota ne odusheviti se tim bendovima iako mozhda i pomenuti momci misle da su shit vec im se eto danas poslushalo. potpuna mediokritetska smeca se dizhu u nebesa, jer je eto, neko izvalio da je to dobar bend, a drugi ne zhele da im prekosutra dodje neko treci i izbechi se "shtaaaaa, nisi chuo za njih?!"
u sushtini metal podkultura je nevidjeni hipsteraj i elitizam svoje vrste, ali eto svi mi to precutkujemo jer volimo metal.
kolko god intronaut, a mislim da sam vam ga ja bash i otkrio, bio sjajan bend realno oni su ***** na svetskoj sceni, i ne mogu ni da prismrde najvecim, poznatim bendovima. za intronaut zna 200 000 ljudi na celom svetu alo ljudi, verovatno je i to vishe nego shto je stvarno stanje, ali ajde
Добре ове нинџе, ал не би мого да их слушам:)
Што се Вука тиче, ми углавном транскрибујемо, Рвати пишу у оригиналу:) Мислим, никад нисам написао ''идем да гледам батмана'':) Заправо, тек на нету пре петнаестак година сам видео да су људи почели са оригиналима, вероватно зато што се намеће латиница без наших слова, па дође природно.
Што се Вука тиче, ми углавном транскрибујемо, Рвати пишу у оригиналу:) Мислим, никад нисам написао ''идем да гледам батмана'':) Заправо, тек на нету пре петнаестак година сам видео да су људи почели са оригиналима, вероватно зато што се намеће латиница без наших слова, па дође природно.

@topic:
nije ontopic, ali je mjetal
-
Stalker wrote:ko je u avgustu u beogradu nek ne propusti najbolji grindcore evah.
Potpis.
Bili su kod mene.
јбг.Cortex wrote:nikad chuo za fejsles.
јбг.Cortex wrote:u sushtini metal podkultura je nevidjeni hipsteraj i elitizam svoje vrste, ali eto svi mi to precutkujemo jer volimo metal.
ne bih rekao da je samo metal scena hipsterska. ja mislim da su svi muzičari od Mocartovog vremena hipsteri. pa i Mocart je bio veliki hipster, samo što ne znam da li je veći hipster bio on ili Korsini-Rozenberg i ostale glave u dvoru koje su mu se suprotstavljale. a to što nisi čuo za fejsles nije ništa šnostra ukoliko si već čuo Arsis. po meni mnogo bolji bend od the Facelessa.
nikad chuo za arsis. ali za relevantne bendove jesam