Sta je metal?

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 06 Oct 2006, 14:48

lol

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 07 Oct 2006, 02:43

Well ja VOLIM PIVO i NE PIJEM VODU :lol: a NE VOLIM prepucavanja i mislim da je krajnje vreme da prestanemo sa gloopiranjem. Mislim svako ima svoje mišljenje i na tome treba i da ostane.

Ajd uzdravlje...

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 07 Oct 2006, 23:58

u pravu je foxy...a u ostalom stick to the topic...zar ne?

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 08 Oct 2006, 22:41

Da - evo malo "laksih nota", nadam se da spada ovde...

Metal, objasnjen kroz bajke, deci

POWER METAL
Heroj dolazi jašući belog jednoroga, beži od zmaja, krade princezu iz zamka i njih dvoje ostaju zaljubljeni u čarobnoj šumi.

THRASH METAL
Heroj stiže, ubija zmaja, spasava princezu i kresne je na brzaka i bez pitanja.

HEAVY METAL
Heroj stiže na „Harliju“, ubija zmaja, popije malo piva i spava sa princezom.

FOLK METAL
Heroj stize sa grupom prijatelja koji sviraju harmonike, frule, flaute i ostale čudne instrumente, zmaj pokušava da pleše sa njima dok ne padne na zemlju i zaspe. Onda svi odlaze. Bez princeze.

VIKING METAL
Heroj doplovljava na svom drakaru (vikinškom bojnom brodu), ubija zmaja svojom moćnom sekirom, dere sa njega kožu i pojede ga, princezu siluje do smrti, sakuplja sve dragocenosti i pre odlaska spaljuje zamak.

DEATH METAL
Heroj stiže, ubija zmaja, kresne princezu, ubije i nju i ode.

BLACK METAL
Heroj dolazi u ponoć, ubija zmaja i nabija ga na kolac pred vratima zamka. Zatim sodomizuje princezu, izvrši ritual mračnog gospodara, popije njenu krv i zatim je ubije i nabije na kolac pored zmaja.

GORE METAL
Heroj dolazi, ubija zmaja i njegovu utrobu razbaca pred zamkom. Kresne princezu i ubije je. Onda kresne njen leš, raspori joj stomak i pojede joj utrobu. Još jednom kresne leš, spali ga i kresne još jednom.

DOOM METAL
Heroj stiže i vidi ogromnog zmaja i shvata da nikad neće moći da ga ubije. Pada u depresiju i izvršava samoubistvo. Zmaj pojede i njega i princezu. Tako se završava ta tužna priča.

PROGRESSIVE METAL
Heroj stiže sa gitarom i svira 26-minutni solo. Zmaj se ubija od muke. Heroj ulazi u princezinu spavaću sobu i svira još jedan solo, koristeći sve varijacije i rifove koje je naučio na poslednjem kursu na konzervatorijumu. Princeza beži da nađe heroja koji vozi „Harlija“ i sluša Heavy Metal.

GLAM METAL
Heroj stiže, zmaj, videvši kako ovaj izgleda ne može da izdrži i, valjajući se od smeha, pušta ga u zamak. Heroj krade princezinu kozmetiku i pokušava da ofarba zamak u simpatičnu ružičastu boju.

GRINDCORE
Heroj stiže i dva minuta mlatara rukama i urla nešto nerazgovetno i potom odlazi.

NU METAL
Heroj stiže u rasklimatanoj Hondi Civic i pokušava da se bije sa zmajem, ali živ izgori, jer mu idiotski široke pantalone zahvata zmajeva vatra.

INDUSTRIAL METAL
Heroj dolazi u štrokavoj kabanici, bezobrazno gestikulira zmaju na sve moguće načine dok ga obezbeđenje u belim rukavicama ne odstrani iz zemlje bajki.

GOTHIC METAL (varijanta 1)
Heroj se pojavljuje u crnoj kočiji, izlazi iz nje i popravlja šminku. Dugo gleda zmaja u oči depresivnim pogledom, od čega i zmaj pada u depresiju i počinje da plače. Heroj ulazi u zamak, vidi princezu, shvata da ona nije prava i pada u patos depresiju. Princeza pada u depresiju zbog ponašanja svog spasioca i svog propalog života.

GOTHIC METAL (varijanta 2)
Stiže heroj, sav obučen u crno i lica namazanog belim puderom. Zmaja uspešno ubeđuje da nikad neće moći da bude gothic, zbog čega zmaj u suzama odlazi u šumu da se obesi. Heroj odlazi do princeze i vodi je na groblje kako bi vodili ljubav na gotik način.

BONUS BAJKE:

RUSKI PANK
Dolazi panker i ka*a zmaja. Pronalazi princezu koja je već pala u nesvest od njegovog smrada. Uvidevši da je ona sva čista i mirisna, vraća se zmaju.

RAMMSTEIN:
Pojavljuje se nekoliko heroja u crnim plaštovima, licima namazanim puderom i kosama ofarbanim u srebrno. Zajedno treskaju nogama i poskakuju oko zmaja, posle čega on odlazi u drugi plan i svira klavijature. Heroji odlaze do princeze i vide da je kako se muva po zamku nabodena na preslicu. Heroji počinju da proizvode repromaterijal za proizvodnju preslica. Žive dugo i srećno i umiru svi u isti dan od prekomerne doze preslice.

POP MUZIKA:
Heroj – homoseksualčić iz diskoteke – trči u zamak. Popevši se na prvi sprat misli: „Zašto nikome nije palo na pamet da zarobljenu princezu drži u prizemlju?“ Potpuno zadihan penje se na sam vrh ogromne kule i stiže do zmaja, koji čim ga je video, pojede princezu. Herojčić počinje glasno da rida, zmaj se sažali na njega pa i njega proguta. U zmajevom stomaku srećnik i princeza napipaju miksetu, uključuju je i počinju da đuskaju. Od silnih vibracija i buke, zmaj refleksno povrati dečaka i princezu. Oboje su ubljuvani od glave do pete, ali viču: „Ura, spaseni smo! Idemo u klub da đuskamo!“ Dečko i princeza beže. Zmaj nastavlja da povraća dok ne povrati miksetu. Zavesa.

RAP
Brat sa Jamajke ide do princeze po isporuku, a tamo „vot d fak“ – beli zmaj. Počinje tu bitka i oni se tu dogovore da se ovo-ono mlate, a da na kraju princeza odluči ko je bio veći baja. Uto počinju neki crnci da pucaju po bioskopu i niko ne uspeva da vidi film do kraja...

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 10 Oct 2006, 10:47

zolideathmetal wrote:lol
Lepo objasnjeno x), fali jos noise core, crust punk, i ti cudnovati pravci :P

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 12 Oct 2006, 22:14

E @Rocket Roll imas gajbu piva za ovo(mene bi pisanje ovoga smorilo odma' posle Power metala ali SVAKA CAST sto si imao zivaca da ovo napises) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 13 Oct 2006, 00:55

E pa nisam ja, to sam preuzeo sa "Zabave" na MyCityju, jedan od moderatora je to preveo sa ruskog - stari tekst, ali su ga Rusi doradili... Nije vazno, delimo pivo kad budes imao vremena :)

(Ali ono o bluzu jesam ja kucao, eto - ponelo me!)

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 13 Oct 2006, 01:09

A di sam ja u celoj priči sa pivom???

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 13 Oct 2006, 18:10

A tebe smatramo stalnim saborcem, covece, ovo sada sirimo prijateljstva. Secas se ono kad smo mi postovali... (Rekoh da ce doci i to vreme!)

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 13 Oct 2006, 19:55

Xaxaxaxa...

Word.

Mrs_Torture

Post by Mrs_Torture » 03 Jan 2007, 15:52

Mnogi rockeri smatraju da metal nema nikakav kvalitet i obozavaju da vredjaju metalce :lol: naravno ne smemo da zaboravimo da smo nastali od rocka ali ujedno moramo da trazimo i kvalitet u skoro svakoj vrsti muzike ...sve zavsi od grupe do grupe, odnosno od same posvecenosti onome sto se svira i prikazuje publici...pa posto je metal toliko postao opsiran pojam u kome nalazim bukvalno sve i svasta, ja uvek navijam za progressive 8)

Zackson

Post by Zackson » 16 Jan 2007, 01:56

Brate metal je umetnost, nacin zivota, razlog zivljenja, kodeks pravila... i nikako, ali nikako nije drndanje po gitarama. Ko to kaze treba mu jezik odseci, ruke polomiti a usput ga i kastrirati da nepravi sebi slicne degene. Nadam se da nisam pregrub ali to je bila uvreda. :twisted:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 16 Jan 2007, 02:39

U jeee.... Ja bih te zamolio da prvo malo razmislis pa onda objasnjavas sta bi kome radio. Smatraj ovo za upozorenje posto si vec imao slicnih konstatacija. Doduse spominjao si neke pse i majke, ne odsecanje delova tala...ali boze moj.... isti djavo. Posto vidim da nisi uradio to kada ti je receno, baci pogled na PRAVILNIK (i ovaj put ga za promenu procitaj).

Pozdrav

vg78
MF veteran

Post by vg78 » 16 Jan 2007, 09:15

"HEAVY METAL
Heroj stiže na „Harliju“, ubija zmaja, popije malo piva i spava sa princezom."

E to je za mene. 8)

Freaky_Styley

Post by Freaky_Styley » 11 Feb 2007, 15:09

A kakve veze ima pentagram sa metalom?

Post Reply