Opeth
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Opeth
hahah ozivljavam temu
proslo je godinu dana od prvog slusanja Opeth-a i u sustini samo njih slusam
sve ostalo mi deluje nekako bezveze u odnosu na njih...poceo sam od Damnation albuma, a sada slusam skoro sve: Ghost reveries, Blackwater Park, Watershed, My Arms..., Still life, znaci gotovo sve
bilo bi super da dodju u Srbiju, ali ne verujem... 

Ja baš kažem, ne znam da li je do mene ili do albuma, u poslednjih nedelju dana sam ga sigurno jedno pet-šest puta obrnuo. Baš mi prija zvuk. 

He, he, he!Cortex wrote:Odlichno Kristiko onda mozhemo zajedno da sviramo u Loud-u
Jel bre, i Doca napustio bend? Bedak...

Opeth nikad nisam mogao da svarim, bar sto se studijskih albuma tice [izuzev Damnation-a i jos par pesama sa drugih albuma], prosto ne mogu da se naviknem na growl, sta cu.. Medjutim, ovaj album je za mene bio veliko iznenadjenje, i na prvu loptu mi se bas dopao, neverovatno prijatan zvuk tokom sat vremena.. I jos jedna stvar koju cenim kod njih su nastupi, jednom prilikom sam skinuo DVD, Live at the Royal Albert Hall valjda, i fantastican je, svaku ali svaku pesmu sam mogao bez problema da odslusam, iako studijske snimke istih i dalje ne mogu, ne znam zasto..
Dakle, ovaj album

Dakle, ovaj album

-
Jedan od najkvalitetnijih metal bendova ikada. Za mene nesumnjivo najbolji skandinavski metal bend.
Tri albuma u nizu - My Arms Your Hearse, Still Life i Blackwater Park - apsolutna muzička perfekcija, nema suvišne ili loše stvari ni na jednom od njih.
Npr. jedan od najpopularnijih metal bendova Pantera(znači daleko su popularniji i više meinstrim od Opeta) ne može ni da im vodu nosi kada je u pitanju kvalitet metala i veština komponovanja.
Tri albuma u nizu - My Arms Your Hearse, Still Life i Blackwater Park - apsolutna muzička perfekcija, nema suvišne ili loše stvari ni na jednom od njih.
Npr. jedan od najpopularnijih metal bendova Pantera(znači daleko su popularniji i više meinstrim od Opeta) ne može ni da im vodu nosi kada je u pitanju kvalitet metala i veština komponovanja.