THRASH - old school or no school!
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: THRASH - old school or no school!
кад се каже олд скул треш мени су у глави Exodus, Tankard, Kreator, Sodom, Destruction, Assassin, D.R.I., Testament, Cranium...
- Nyarlathotep
- MF veteran
a stara Metallica nije thrash?
Rust in Peace od Megadeth nije thrash?
баш о томе се и ради...
моје мишљење наравно...
овакви бендови по мени не заслужују да се зову ни олд скул ни треш...Nyarlathotep wrote:a stara Metallica nije thrash?
моје мишљење наравно...
Brate koliko ja znam oni su jedni od prvih thrashera tako da mi nije jasno sto bi ih prozivaliШмајсер wrote:баш о томе се и ради...овакви бендови по мени не заслужују да се зову ни олд скул ни треш...Nyarlathotep wrote:a stara Metallica nije thrash?
моје мишљење наравно...
naravno nisam mislio na sve slusaoce cast izuzecimaNyarlathotep wrote:ja sam doziveo i kao fan docekao sve Panterine albume od Vulgar Display of Power na ovamo. znaci, daleko i pre nego sto sam sanjao da ce Dime nesretnik biti ubijen.
Powermetal je simpatican album, koji jeste donekle najava nekog novog zvuka, medjutim, upravo na njemu postoje dve-tri dobre psemice, dok su ostali kasniji albumi remek-dela. a taj dubokopostovani gospodin Mustaine vec nekih 15 godina nema ama bas nikakve veze sa thrash metalom, valjda si to zakljucio. naravno, ja volim i sve Megadeth albume zaklucno sa Youthanasiom, za koji smatram da je poslednji originalni veliki Megadeth album, iako svakako nije najbolji. isto sam tako Megadeht otpratio od tog perioda, paralelno sa Panterom.
sad mi objasni molim te kako sam se nalozio na Panteru od kako je Dime roknut. ja sam tada vec odavno i zaboravio na Megadeth i Panteru, koje sam druge stvari slusao.
po tvom stavu moze se pretpostaviti da ja duze slusam Panteru no sto ti imas godina.![]()
nema ljutnje, samo govorimo o utiscima.

Ja sam naglasio da mi je Anselmo car metal pevanja u Power Metal, Cowboys From Hell fazi. To shta je on i kako otpevao na ta dva albuma ZA MENE je vrh metal pevanja. A sad ko se ne slazhe, njegova stvar...
Ljudi a shta je sa Mekong Delta? Carski bend ako mene pitate. Angel Dust je ok, ne mogu da se setim imaju jedan album razvalio me je. Coroner ima neke ok pesme, eeee kad sam slushao thrash ne mogu da se setim bre bendova!
Ljudi a shta je sa Mekong Delta? Carski bend ako mene pitate. Angel Dust je ok, ne mogu da se setim imaju jedan album razvalio me je. Coroner ima neke ok pesme, eeee kad sam slushao thrash ne mogu da se setim bre bendova!
hm, postoji hardkor pank i uvek u govoru ljudi to skracuju na hardkor, tako da ja recimo tacno znam na kakvo pevanje je on mislio i na koji pravac. recimo, exploited, kao klasicni predstavnik. a postoji i hardkor kao pridev koji se upotrebljava u tom smislu koji si ti opisao. ako idemo blize metalu, docicemo do metalkora na primer.Nyarlathotep wrote:a sta je tipican HC?
hocu reci, HC ne postoji kao muzicki zanr, vec kao scena i filozofija svirke. toliko dijametralno razlicitih bendova se svodi pod HC, a 80% njih nemaju pevanje ni nalik Anselmovom.
меконг делта и коронер су краљеви. технички а опет треш...Cortex wrote:Ja sam naglasio da mi je Anselmo car metal pevanja u Power Metal, Cowboys From Hell fazi. To shta je on i kako otpevao na ta dva albuma ZA MENE je vrh metal pevanja. A sad ko se ne slazhe, njegova stvar...
- Nyarlathotep
- MF veteran
da ali imas screamo, krisne, old school, NYC new school. detroit, noisecore, metal core, emo, 10000 podvrsta i fazona.Doolio wrote:hm, postoji hardkor pank i uvek u govoru ljudi to skracuju na hardkor, tako da ja recimo tacno znam na kakvo pevanje je on mislio i na koji pravac. recimo, exploited, kao klasicni predstavnik. a postoji i hardkor kao pridev koji se upotrebljava u tom smislu koji si ti opisao. ako idemo blize metalu, docicemo do metalkora na primer.Nyarlathotep wrote:a sta je tipican HC?
hocu reci, HC ne postoji kao muzicki zanr, vec kao scena i filozofija svirke. toliko dijametralno razlicitih bendova se svodi pod HC, a 80% njih nemaju pevanje ni nalik Anselmovom.
to jeste, al nekako kad neko kaze hc, meni uvek na pamet padne tako nesto, valjda zato sto je matoro i to.
- Nyarlathotep
- MF veteran
Doolio wrote:to jeste, al nekako kad neko kaze hc, meni uvek na pamet padne tako nesto, valjda zato sto je matoro i to.
iskren da budem, kad kazes hc - mene najlepse misli odvuku do Bad Brainsa. koliko ja obozavam taj bend.
pa eto, oni jesu malo vise miksovali i bili kompleksniji, ali to mu opet dodje taj neki rad:)
Hellstar - Nosferatu (jel sam vec kenjao o njima?)
Nuclear Assault mi je ok, Forbidden takodje, ali kako se ranije nisam setio svog omiljenog:
BELIEVER !!!!!! Kakav, ali kakav bend, kakva je samo shteta shto nisu poznatiji bili, vrh thrash metala, recite mi da ste ih izvalili. Recite.
Nuclear Assault mi je ok, Forbidden takodje, ali kako se ranije nisam setio svog omiljenog:
BELIEVER !!!!!! Kakav, ali kakav bend, kakva je samo shteta shto nisu poznatiji bili, vrh thrash metala, recite mi da ste ih izvalili. Recite.
i moj band je treš
u mnogim pogledim
joj što mi extra spam
ahm!
odma bre da vidite čujete!!!
odma sada odma!!
:p
evo neću više odoh spavaaaam
spamovah celi forum
primio sam se ko nesreća
u mnogim pogledim

joj što mi extra spam
ahm!
odma sada odma!!
spamovah celi forum
primio sam se ko nesreća
Ma samo ti spamuj ,idem ja za tobom i brisem (ne boj se nistasixstring wrote:i moj band je treš
u mnogim pogledim![]()
joj što mi extra spam
ahm!
odma sada odma!!
spamovah celi forum
primio sam se ko nesreća

Kad preteras sa spamom dodje admin i kaze BAN