Najboljih 10 albuma metal muzike
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najboljih 10 albuma metal muzike
i nervira me kad neko spomene judas priest svi se sete painkillera i ubrajaju ga u svoje favorite (doduse ja ga nisam celog poslusao al znam sigurno da ne moze da bude bolji od recimo stained classa ili sad wingsa....) zato za sve koje pocinju sa judasima preporucijem ofc Unleashed in The East - najbolji live album IKADA!
- Orgasmatron
British Steel je zvanichno proglashen najjachim albumom od njih 

- Guitar_thrill
- MF veteran
a sta sam zajebao? ja volim samo Kill 'em All, ali kontam da je Black ono kao najuspesniji i tako ta sranja....Cortex wrote:Guitar_thrill wrote: 5. Metallica-Black Album ili Kill 'em All
Izvini brate ali morao sam!

- Guitar_thrill
- MF veteran
ja Judas Priest slusam mnogo duze ngo sto se tebi cini sto sam izdvojio painkillera....samo kada prebrojis dobre pesme,po meni tu ih nekako ima najvise....mada ni stained class nije daleko....Judase volim odmah posle Maidena i jedan je od bendova koje najduze slusam....Perennial wrote:i nervira me kad neko spomene judas priest svi se sete painkillera i ubrajaju ga u svoje favorite (doduse ja ga nisam celog poslusao al znam sigurno da ne moze da bude bolji od recimo stained classa ili sad wingsa....) zato za sve koje pocinju sa judasima preporucijem ofc Unleashed in The East - najbolji live album IKADA!
znaci li to da kad ja kazem da je dark side of the moon legendaran album i verovatno jedan od najboljih flojodovih albuma ikad da ja zapravo nemam pojma sta je flojd? ako je tako onda je verovatno i sam cika gilmor los poznanik flojda...Perennial wrote:i nervira me kad neko spomene judas priest svi se sete painkillera i ubrajaju ga u svoje favorite (doduse ja ga nisam celog poslusao al znam sigurno da ne moze da bude bolji od recimo stained classa ili sad wingsa....) zato za sve koje pocinju sa judasima preporucijem ofc Unleashed in The East - najbolji live album IKADA!

dobro ubedili ste me
pravac na torrent....

Pa ne nego ono...Mile Kitic, ili prvi album koji je u Merima Njegomir izvornom fazonu ili ova nova space folk govna...Guitar_thrill wrote:a sta sam zajebao? ja volim samo Kill 'em All, ali kontam da je Black ono kao najuspesniji i tako ta sranja....Cortex wrote:Guitar_thrill wrote: 5. Metallica-Black Album ili Kill 'em All
Izvini brate ali morao sam!

Za ovog iznad: Torrenti su zla stvar

- Guitar_thrill
- MF veteran
@ Perennial - meni svejedno, samo ne mora da znaci da ako je neki album najuspeesniji ili tkao nesto,odmah i nije najbolji za neke fanove koji ih duze slusaju..... 
@ Cortex - i mislio sam da je to u pitanju
ajde onda da se sipravim... .ako se JA pitam, onda Kill 'em All (jer nista drugo od njih i ne volim), a ako se vel'ka vecina pita onda verovatno ovaj drugi 

@ Cortex - i mislio sam da je to u pitanju

Ne znam zašto inače ljudi mnogo dižu u nebesa taj Kill em All... To je, za mene, jedan sasvim prosečan album...
naravnoGuitar_thrill wrote:@ Perennial - meni svejedno, samo ne mora da znaci da ako je neki album najuspeesniji ili tako nesto,odmah i nije najbolji za neke fanove koji ih duze slusaju.....

i za kill em all samo mogu da kazem da nikad nisam cuo gori vokal...bljak. Sve u svemu Musavi im je tada ostavio dosta dobrog materijala a i to su zasrali jer u svakoj bozijoj pesmi cujem JEDAN TE ISTI solo...toliko o muzickom talentu...
a brate nerazumem zasto svi pljujete hammeta... pa da covek svira pola sata na dan to je vec 30 godina, pa jel nemislite da je to dovoljna da rascepljuje gitaru? naravno da jeste... pa ***** oca ja verujem da bi kiki lesendric objasnio svima a ne kirk hammet... jednostavno to sto mi mozemo kod kuce nije isto sto i to sto mozemo pred 100 000 ljudi sa zidovima marshalla sa haos bendom pa cak i onda kad nezelimo da sviramo... sto se tice toga, covek je pro muzicar i skidam mu kapu! hammet je odlican muzicar, uopste to sto je clan jednog od najvecih bendova ikad znaci da je odlican... end of story... JEDNOSTAVNO NEMOZE DA BUDE LOS! sad kao da su ostali iz metalice vezani za njega emotivno pa nece da ga otpuste jer je los... pa da je los leteo bi odma 
ROCK ON KIRK!

ROCK ON KIRK!
Zato sto je los tj brlja i to mnogo.a brate nerazumem zasto svi pljujete hammeta...
Ako sviras jeste, a ako drndas nije.pa da covek svira pola sata na dan to je vec 30 godina, pa jel nemislite da je to dovoljna da rascepljuje gitaru?
On je gitarista?pa ***** oca ja verujem da bi kiki lesendric objasnio svima a ne kirk hammet...
Ako znas da sviras svejedno ti je. Ne vidim da na primer Vai/Meklafin/Bonamasa zvuce lose uzivo.jednostavno to sto mi mozemo kod kuce nije isto sto i to sto mozemo pred 100 000 ljudi sa zidovima marshalla sa haos bendom pa cak i onda kad nezelimo da sviramo...
Uh. O tome pricam. Ako je komercijalika jedan od najvecih bendova i muzicari moraju da budu na tom nivou, a ne prosek. Cak i na studijskim snimcima njegova prosecnost dolazi do izrazaja. Uzivo je jednostavno los. Lars je isto debelo precenjen. Hetfild jeste dobar ritmadzija i on je vadio bend.clan jednog od najvecih bendova ikad znaci da je odlican... end of story...
Pa vezani su finansijski, a iz toga sledi i emotivnosad kao da su ostali iz metalice vezani za njega emotivno pa nece da ga otpuste jer je los..

- Guitar_thrill
- MF veteran
inace, ja ne bih pricao o kvalitetu kill em all.....ja sam emotvno vezan za njega
kad sam isao na prvu probu sa prvim bendom, bubnjarev cale je u kolima odvrnuo Seek n destroy do daske,pa i dalje ostale pesme....i od tada volim to malo od metallice,i inace ih uopste ne slusam 

poenta " Kill em all" od Metallice je sto je to jedan od albuma koji je najavio prekretnicu i redefinisanje metala kakav je do tada postojao.
Apsolutno. Ali da je medju najboljim thrash albumima, nije.