Metallica
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Metallica
Mustaine par puta pored Hetfield-a prolazi ,al zato je on na jednom kraju bine a Kirk na drugomuRk[3] wrote: Najbolji deo koncerta je bio kada su izasli svi zajedno i Metallica i Slayer i Megadeth i Antrax i izveli "Am I Evil" zajednoFantastican trenutak za istoriju! Ima na YouTube-u HD snimak toga...

- Dersu Uzala
Izaslo je sve o tom gigu u ovom specijalnom broju Revolver magazina. Ima novih intervjua sa dosta nekih detalja i prica koje nisu nikom pre pricali. Kao sta je sve bilo, od prvog dana. Interesantna je zvaka.

Za 9 dana ce biti u komsiluku pa se ortak i ja neckamo da idemo. Bice sizenje/ludenje verovatno doduse.
http://thebig4festival.com/

Za 9 dana ce biti u komsiluku pa se ortak i ja neckamo da idemo. Bice sizenje/ludenje verovatno doduse.
http://thebig4festival.com/
ja sam mislio da ljudi od 40+ nemaju ortake, već poslovne partnere

e bas bih voleo da upoznam vas što ste 81' i 82' slušali metallicu...Dersu Uzala wrote: Ne znam da li ste gledali, skoro su se pojavili ocajni snimci (video/audio) sa par Taliccinih nastupa iz '81 i '82. Svima nama koji smo tad slusali Metallicu bilo je jasno da je Dave lider tog benda a ne James a pogotovu ne Lars.
- Dersu Uzala
Pa eto, upoznao si
.
Ja doduse nisam '81, nego sam mogao samo '82 ili rane '83. 'No life til leather' je bilo prvo sto sam cuo. Ortakov stariji burazer doneo netom iz Amsterdama. Koincidencija. Legenda kaze da su oni poslali 10,000 traka tog demoa bas za Amsterdam i odatle je krenulo umnozavanje.

Ja doduse nisam '81, nego sam mogao samo '82 ili rane '83. 'No life til leather' je bilo prvo sto sam cuo. Ortakov stariji burazer doneo netom iz Amsterdama. Koincidencija. Legenda kaze da su oni poslali 10,000 traka tog demoa bas za Amsterdam i odatle je krenulo umnozavanje.
zar nije 10,000 traka + kopiranje previše za DEMO snimak benda koji se maltene tek pojavio i to na drugom kraju okeana, pa jos na suprotnoj obali?
http://www.metallica.com/news/20110615_news.asp
Lou Reed i Metallica... Bas me zanima kako ce to zvucati i kako su uklopili Just a perfect day, drink sangria in the park i Master of puppets I'm pulling your strings, twisting your mind and smashing your dreams...
Predosecam nesto gore od Death Magnetic-a.
Komentar ovom slučaju zaista nije potreban, preskordicija odnosno predosećanje budućih događaja zaista nisam imala. Ovo je ustvari najvažniji detalj jer apsolutno nisam očekivala, zvuči fantastično, ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena.
Lou Reed i Metallica... Bas me zanima kako ce to zvucati i kako su uklopili Just a perfect day, drink sangria in the park i Master of puppets I'm pulling your strings, twisting your mind and smashing your dreams...
Predosecam nesto gore od Death Magnetic-a.
Komentar ovom slučaju zaista nije potreban, preskordicija odnosno predosećanje budućih događaja zaista nisam imala. Ovo je ustvari najvažniji detalj jer apsolutno nisam očekivala, zvuči fantastično, ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena.

sto, nek konacno prestanu da glume da imaju dvaes godina...
Mozda si i u pravu... Do sad su se trudili da iskopiraju sebe iz mladjih dana, ovo mu dodje kao nov pocetak, verovatno je tako najbolje.
Objavljena su imena dve pesme sa predstojeceg albuma Metallice: Pumping Blood, Mistress Dread.
Na albumu ce biti 10 pesama, sve su komponovane od strane Lou Reeda sa znacajnim uticajem clanova Metallice na aranzman. Mislim da ce ovaj album biti vise u rock 'n' roll fazonu, a mozda je tako i najbolje. U svakom slucaju videcemo/cucemo u decembru...

Objavljena su imena dve pesme sa predstojeceg albuma Metallice: Pumping Blood, Mistress Dread.
Na albumu ce biti 10 pesama, sve su komponovane od strane Lou Reeda sa znacajnim uticajem clanova Metallice na aranzman. Mislim da ce ovaj album biti vise u rock 'n' roll fazonu, a mozda je tako i najbolje. U svakom slucaju videcemo/cucemo u decembru...