Slušate Li Rammstein?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Slušate Li Rammstein?
Pa onako .. slusam ih , nisam neki fan 
 .. Mnogo mi se svidjaju njihovi rifovi ali pevanje mi nije nes' XDDD ... Dobri su oni 

slušao sam ih u 8. razredu osnovne, muzički najnaivnijem periodu jednog čoveka, gotivim ih i sad jer su švabe i pevaju na svom fritz jeziku. gotivim baš jedno 5-6 pesama, ovo ostalo mogu da slušam al to neću pamtiti kao nešto spektakularno. BTW ona nova pesma, valjda Pussy je očajna i totalno je neramštajn i totalno su me razočarali. Baš je ono kešmejk bezukusna mašina. sranje.

moram opet....A SAD SI VEEEELIIIKIStalker wrote:slušao sam ih u 8. razredu osnovne, muzički najnaivnijem periodu jednog čoveka, gotivim ih i sad jer su švabe i pevaju na svom fritz jeziku. gotivim baš jedno 5-6 pesama, ovo ostalo mogu da slušam al to neću pamtiti kao nešto spektakularno. BTW ona nova pesma, valjda Pussy je očajna i totalno je neramštajn i totalno su me razočarali. Baš je ono kešmejk bezukusna mašina. sranje.
sto se tice Pussy, koliko sam ja skuzila, to je bio atak na kolicinu cenzure u Nemackoj. Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.
"Pesma kojoj je potrebno uputstvo (najcesce) nije dobra pesma"Cicmila!! wrote:Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.
pa potrebno je nama koji ne znamo kakvo je stanje u njemackoj. nisam ja bog zna sta objasnjavala.cccira wrote:"Pesma kojoj je potrebno uputstvo (najcesce) nije dobra pesma"Cicmila!! wrote:Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.
Da, ali da je pesma dobra, ne bi bilo potrebe da znamo kakvo je stanje u Nemackoj 

a pa sad dobro, pesmo ko pesma se ni meni ne svidja 
 samo kazem da nije toliko kretenska koliko izgleda (kontam da ljudima tu smeta tekst/spot najvise)

ma aj i da je spot, nego je i pesma oćajna (a još peva na engleskom)
ju'v gatapusi...aj'vgata dika... sou vac d problem? lecduit kuik! đast a litli bit.

ju'v gatapusi...aj'vgata dika... sou vac d problem? lecduit kuik! đast a litli bit.
Stalker wrote:ma aj i da je spot, nego je i pesma oćajna (a još peva na engleskom)
Max run in to the choppa
hahahah  

da choppa! get to it!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

da choppa! get to it!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Stalker wrote:hahahah![]()
da choppa! get to it!
Ya Ya naturlich
ajd da cujem vas kako pevate na engleskom kad ste toliko pametni 

Zato i ne smemo....ako počnemo možemo da bežimo u helikopter  

- 
				Boogie Woogie

ono što je smešno je što je rammstein još jedno novokomponovano fašističko šajze (u da ljem tekstu: NFŠ)
ono što je opasno, je što NFŠ uvek nalazi pogodno tle u "dobrim dečacima" (kako onaj novopobiješnjeli ..i to za čitavih 180 stepeni, dječarac reče).
Podilaženje niskim strastima, i razna "razbesni se, ne budi ofca" doktrine, prava su maskarada, jer upravo od tih novopobiješnjelih dejačaraca prave upravo STADO.
Samo što se bes tog stada sastoji u tome da za koncert iskamče od ćaleta tries evradi, kako bi u prvim borbenim redovima iz sve snage cimali i klanjali glavudžama kao uštrojeno jato magaradi..Još ako ima neko pivo, onda je "do iaiaaa"..
Stoga na pitanje "ko sluša rammstein?" odgovor i glasi "mozak, okrenut naopačke, za 180 stepeni".
Koji je onda to bol glave kod te dece, kada imaju potrebu da im NFŠ pomeri mozak i to ne muzikom, nego zapovedničkim režanjem upakovanim u industrijski dizajn rudničko-topioničarskih postrojenja.
Pobuna? Pobuna my ass..

ono što je opasno, je što NFŠ uvek nalazi pogodno tle u "dobrim dečacima" (kako onaj novopobiješnjeli ..i to za čitavih 180 stepeni, dječarac reče).
Podilaženje niskim strastima, i razna "razbesni se, ne budi ofca" doktrine, prava su maskarada, jer upravo od tih novopobiješnjelih dejačaraca prave upravo STADO.
Samo što se bes tog stada sastoji u tome da za koncert iskamče od ćaleta tries evradi, kako bi u prvim borbenim redovima iz sve snage cimali i klanjali glavudžama kao uštrojeno jato magaradi..Još ako ima neko pivo, onda je "do iaiaaa"..
Stoga na pitanje "ko sluša rammstein?" odgovor i glasi "mozak, okrenut naopačke, za 180 stepeni".
Koji je onda to bol glave kod te dece, kada imaju potrebu da im NFŠ pomeri mozak i to ne muzikom, nego zapovedničkim režanjem upakovanim u industrijski dizajn rudničko-topioničarskih postrojenja.
Pobuna? Pobuna my ass..
- DrGreenthumb
 - MF veteran

I ja slusam Rammstein. A ti si Boogie pun predrasuda, mator i zatucan. Kao sto ti par puta rekoh, bolje bi ti bilo da uhvatis to veslo u sake, da vise sviras a manje drvis o stvarima koje te ne interesuju i o kojima stoga pojma nemas.