p.s. Ako neko hoće da mu narežem dvd i pritom je u Novom Sadu, može da pošalje privatnu poruku sa molbom koja će možda biti uslišena
Post Metal (Doom, Stoner, Sludge, Southern...)
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: POST METAL ( DOOM,STONER,SLUDGE,SOUTHERN.... )
Ako neko hoće da sat i po vremena svog života provede gledajući dokumentarac Such Hawks Such Hounds, evo celog filma na YouTube:
p.s. Ako neko hoće da mu narežem dvd i pritom je u Novom Sadu, može da pošalje privatnu poruku sa molbom koja će možda biti uslišena
- nemanja_cs
KOLKO JEBENI INTERKOSMOS SABIJA
Evo, da i ja preporučim ovu beogradsku gospodu, mislim da se uklapaju u ovu priču. Meni se dopala muzika, dobar gruv, pravi teksaški, samo mi Anselmo fali:
https://www.facebook.com/LoudSerbia
[youtube]Fm1lo7H-_jk&feature[/youtube]
Btw, preslušao novi Mastodon. Davež.
[youtube]T0-FCmDcb0Q&feature[/youtube]
- nemanja_cs
najlepse hvala.Kristiko wrote:Evo, da i ja preporučim ovu beogradsku gospodu, mislim da se uklapaju u ovu priču. Meni se dopala muzika, dobar gruv, pravi teksaški, samo mi Anselmo fali:
He, he, eto, i Internet je mali.
Nebitno, u svakom slučaju, podrška od mene, samo napred. 
This shit ownsnebojsak wrote:[youtube]Fm1lo7H-_jk&feature[/youtube]
I ja preslushao novi Mastodon i odlichan mi je. To je tachno ono shto sam od njih hteo da chujem, manje vec izlizanih rifova i vishe melodije, odlichan album. No javicu se posle par meseci za konachni sud
Cortex wrote:I ja preslushao novi Mastodon i odlichan mi je. To je tachno ono shto sam od njih hteo da chujem, manje vec izlizanih rifova i vishe melodije, odlichan album. No javicu se posle par meseci za konachni sud
inače, ima jedna pesma Torche-a u takozvanom "bomb drop"-u. žica na đitri je toliko opuštena da zaista zvuči kao bomba. dobra grupa
Solazhe na novom MAstodonu su dovedene do perfekcije, potpuno ochishtjene od svakog izdrkavanja i nepotrebnih ego-tonova. Lozhe me.
Lozhe me izuzetno mnogo.
Chovek zna shta radi.
Posle tri slushanja ocena je i dalje 10 od 10.
Lozhe me izuzetno mnogo.
Chovek zna shta radi.
Posle tri slushanja ocena je i dalje 10 od 10.
ne bih mu dao baš 10, možda 8, jer ima par pesama na koje baš ne mogu da se napržim, ali album kida.
kortekse, odakle tako brza tranzicija od neviđenog pljuvanja mastodona do totalnog rispekta?Cortex wrote:mastodon
nisi im ništa preslušavao ranije, priznaj
ja ovaj mastodon uopšte ne kopčam... a vidim vamo po fejsbuku seča vena na novi album