Got both?Duane wrote:...i feel the same way about dream theater as i do about herpes
Dream Theater
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
- Dersu Uzala
Re: Dream Theater
Dersu Uzala wrote:Ja obozavam jeftinu simboliku, ne znam kako vi.

Narocito onu sa Scenes From a Memory!

Malo preteruju sa linearnom sintetikom, ja sam vise za sinusoidnu, al' nema veze...
ma ajte molim vas... muzika je magija... a magija se jedino u hari poteru izučava po školama...
- Dersu Uzala
Muzika je galama. Kad je noc a ti sit i napit, bezbedan oko vatre. Pre 10,000 godina. E onda pocnes od srece da lupas okolo po stablima i arlauces ko budala.
T
o
j
e
m
u
z
i
k
a
T
o
j
e
m
u
z
i
k
a
Vasko Poper, u pauzama izmedju dva izvestaja Sluzbi.Dersu Uzala wrote:Cek, koja je 'druga opcija'? Skupa simbolika?

Ima nas jos...Bedak, meni se jednako pegla od obe opcije, al svakom svoje™.

Edit: Kao muz'car, osecam ipak osebujno postovanje prema sredmasterima svih rasa, nacija i veroispovesti. A, seremo mi malo ™, previse trazimo od ubogih muzikanata. Onako da svire i jos pametne tekstove da pisu i hitove da prave. Pa to ne moze ni Murisz...

- Dersu Uzala
Dobro je dok je malo. Kako li je tek kad nije malo, mislim se ja...sinisake wrote:...A, seremo mi malo ™...
To vidiš u vremenskoj prognozi onda 

generalno mi je pun ***** simbolike, to jes. najgore sto mogu da svarim je neki subterranean homesick alien, otpr.
block out ti je ko nirvana - ako ih nisi cuo kad si trebao, nece ti ni ostati trunka razumevanja za njih. a zajebao si se. samo sto block out ima i zdrav rif i zdravu harmoniju. opet, nikolin distorzirani ton nije nista posebno, al definitivno bolje zvuci od petruccia. klin mu je vec klasa. a ti oces da kazes da je trula simbolika bolja od malo gorke politike?RadoslavZ wrote:Jea. Bila bi dobra priprema za slusanje Block Out-a i ostalih orkestara za urbane omladince i omladinkeKill surf city wrote:Mislis da bi lakse prihvatio jeftinu simboliku da je bio trezan?
Ne, covece, pogresno si me shvatio! Block Out mi je omiljeni bend, a Dream Theater uopste ne slusam. Citaj pazljivo sta pisemandrej] wrote:generalno mi je pun ***** simbolike, to jes. najgore sto mogu da svarim je neki subterranean homesick alien, otpr.
block out ti je ko nirvana - ako ih nisi cuo kad si trebao, nece ti ni ostati trunka razumevanja za njih. a zajebao si se. samo sto block out ima i zdrav rif i zdravu harmoniju. opet, nikolin distorzirani ton nije nista posebno, al definitivno bolje zvuci od petruccia. klin mu je vec klasa. a ti oces da kazes da je trula simbolika bolja od malo gorke politike?RadoslavZ wrote:Jea. Bila bi dobra priprema za slusanje Block Out-a i ostalih orkestara za urbane omladince i omladinkeKill surf city wrote:Mislis da bi lakse prihvatio jeftinu simboliku da je bio trezan?

- Dersu Uzala
Na cemu, ovaj na cemu si ti to sinko? Pa podeli malo sa nama rajom.andrej] wrote:...al definitivno bolje zvuci od petruccia....
Al' sto volim to kad svi premijerni magaZini i djitristi tvrde kako je Petruccijev ton rodtelj-staratelj a onda se neminovno javne mladi junosa iz nebeskog naroda on da 'objasni'.

-
Ne pratis, deda. Stavi naocare™.Dersu Uzala wrote:Cek, koja je 'druga opcija'? Skupa simbolika?

=
RadoslavZ wrote:...i ostalih orkestara za urbane omladince i omladinke
Dersu Uzala wrote:Na cemu, ovaj na cemu si ti to sinko? Pa podeli malo sa nama rajom.andrej] wrote:...al definitivno bolje zvuci od petruccia....
Al' sto volim to kad svi premijerni magaZini i djitristi tvrde kako je Petruccijev ton rodtelj-staratelj a onda se neminovno javne mladi junosa iz nebeskog naroda on da 'objasni'.![]()

milner u fulhamu!