Moj omiljeni pravac je (jazz)FUSION i to vec verovatno svi znaju. A to je tako shirok pravac da se stvarno svashta tu mozhe chuti...
Omiljeni pravac?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Omiljeni pravac?
Ja se skoro u potpunosti slazhem sa svime shto napishe ovaj gospodin iznad ^ , ali jebiga nikada nisam skapirao Black Sabbath i mislim da se nikada necu ni vracati na njega. Ne kapiram shta je tu toliko dobro, ali ni ne zhelim da zapochinjem diskusiju na tu temu. Uzhivajte u Iommi-u momci, u Ozzy-u nema sht ada se uzhiva... 
Moj omiljeni pravac je (jazz)FUSION i to vec verovatno svi znaju. A to je tako shirok pravac da se stvarno svashta tu mozhe chuti...
- Nyarlathotep
- MF veteran
hehe...
ja nemam omiljeni pravac... samo cu pasteovati imena mp3 foldera sa kompa...
Dub, Electro, Ambient, Jazz, Free Jazz, Fusion, World, Psycho Funk, Crossover, Funk, Rock, Prog, Post, Alter-rock, Talme, SpaceRock, Sludge, Doom, Drone, Noise, Stoner...
ali i dalje smatram da je prvih 5 albuma Sabbatha bozije delo.
ja nemam omiljeni pravac... samo cu pasteovati imena mp3 foldera sa kompa...
Dub, Electro, Ambient, Jazz, Free Jazz, Fusion, World, Psycho Funk, Crossover, Funk, Rock, Prog, Post, Alter-rock, Talme, SpaceRock, Sludge, Doom, Drone, Noise, Stoner...
ali i dalje smatram da je prvih 5 albuma Sabbatha bozije delo.
Jeste nalepshe reci da nemash omiljeni pravac(jer je tako chovek neogranichen, jel?), ali da li je to istina? Pogledaj duboko u sebe satanistichki teletabise i reci nam: KOJI JE TVOJ OMILJENI PRAVAC?!?!?!?!?
Fusion!
Fusion!
Ja fusion mozda najvishe i slusham... Primetio sam da to nikako ne moze da me smori i da dosadi, verovatno zbog raznolikosti i kompleksnosti kompozicija...
Fusion 4 life...

Fusion 4 life...
- Nyarlathotep
- MF veteran
Ne, tesko. Zaista se ne mogu ograniciti na jedna pravac - istog dana slusam i Pig Destroyer i Johna Zorna i Boba Marleya i Milesa Davisa i Tribal Tech i Electric Wizard i Mahavisnu Orchestra i DJ Krusha.Cortex wrote:Jeste nalepshe reci da nemash omiljeni pravac(jer je tako chovek neogranichen, jel?), ali da li je to istina? Pogledaj duboko u sebe satanistichki teletabise i reci nam: KOJI JE TVOJ OMILJENI PRAVAC?!?!?!?!?![]()
Fusion!
greota bi bila nekog zapostaviti.
- zolideathmetal
- Urednik
To je ta kombinacija, Disgorge i Tool, pa malo Balkanopolis.Nyarlathotep wrote:istog dana slusam i Pig Destroyer i Johna Zorna i Boba Marleya i Milesa Davisa i Tribal Tech i Electric Wizard i Mahavisnu Orchestra i DJ Krusha.
Respect!
Ljudi koji slusaju muziku, a ne pravac
Jao bre shto ste smorili, pa normalno da slushamo muziku a ne pravac!
Pa i saam pustim Necrophagist a posle toga neki jazz standard, to se yebeno podrazumeva, ali pitanje je koji vam od pravaca mozhda saasvim sluchajno trenutno (ovog meseca, ovih par dana i sl.) najvishe odgovara i volite ga.
Pih...
Pa i saam pustim Necrophagist a posle toga neki jazz standard, to se yebeno podrazumeva, ali pitanje je koji vam od pravaca mozhda saasvim sluchajno trenutno (ovog meseca, ovih par dana i sl.) najvishe odgovara i volite ga.
Pih...
- Nyarlathotep
- MF veteran
ako cemo tako, sada sam na sljaci pa slusam Pig Destroyer (grind), a posle njih ide Bill Laswell (ambient, dub), pa Black Mountain (psychedelic hard rock).
znaci danas volim pravac psychedelic-ambient-grind-hardrock-dub, ako vec moramo da definisemo.
znaci danas volim pravac psychedelic-ambient-grind-hardrock-dub, ako vec moramo da definisemo.
Najbolje volem britanski (alternativni) pop i americku alternativu.
Izvinite
, ja sam sad video da se pise o pravcima u metalu.
Tu mi se svidja ono sto je Pantera svirala, a ne znam kako se taj pravac zove.
Izvinite
Tu mi se svidja ono sto je Pantera svirala, a ne znam kako se taj pravac zove.
Zvuchi kao dojajan bend!Nyarlathotep wrote:...psychedelic-ambient-grind-hardrock-dub...
Death, Thrach, NU, Hardcore (ako se to racuna kao metal), ostalo vec slabije, ali slusam skoro sve. Nisam fan power i gothic metala, ali ako bas moram, mogu da slusam.
trash
heavy
power
proggresive
heavy
power
proggresive
- Dete epruvete
- MF veteran
rock, trance (uglavnom full on i euro), house (ali ne mirisem bas ove tralala pesmice sto se trenutno vrte), metal (trash, '80, power), reggae, punk, rap, volim i narodnu, starogradsku i dalmatinsku muziku...
Thrash,Death,Heavy:metal,hard rok,punk