Dream Theater
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Dream Theater
Nisam siguran kako se Andrej osjeca, ali ne bih rekao da je pripadnik nebeskog naroda.

Hajd i ja jednom da se slozim sa tobom, ono sto bi se reklo, javno.Dersu Uzala wrote:Na cemu, ovaj na cemu si ti to sinko? Pa podeli malo sa nama rajom.andrej] wrote:...al definitivno bolje zvuci od petruccia....
Al' sto volim to kad svi premijerni magaZini i djitristi tvrde kako je Petruccijev ton rodtelj-staratelj a onda se neminovno javne mladi junosa iz nebeskog naroda on da 'objasni'.![]()

[youtube]Y00Lw2ffvQU&feature=player_embedded#at=44[/youtube]
@sinisake:
a ostali: cimacu druga da provalim koje mi je to stvari pustao, secam se da je ton bio najgrdja plastika, nesto mi se ne preslusava dt samo zbog ove rasprave. tolko je los ton bio da sam ga molio da ugasi to, smetalo mi. secam se da sam, takode, primetio kako je besmisleno zvucalo kad klavijaturista svira apsolutno istu stvar kao petruci, al to, najverovatnije, nije iz iste stvari (***** ti sve, davno bilo).

a ostali: cimacu druga da provalim koje mi je to stvari pustao, secam se da je ton bio najgrdja plastika, nesto mi se ne preslusava dt samo zbog ove rasprave. tolko je los ton bio da sam ga molio da ugasi to, smetalo mi. secam se da sam, takode, primetio kako je besmisleno zvucalo kad klavijaturista svira apsolutno istu stvar kao petruci, al to, najverovatnije, nije iz iste stvari (***** ti sve, davno bilo).
- DrGreenthumb
- MF veteran
Nisi samo muzicki talenat, ocito... Lm, cuo si davno, ne znas ni sta, ali si spreman da opljunes i da nam svima objasnih kako je, eto, to sranje i plastika. Zanimljivo...andrej] wrote:@sinisake:![]()
![]()
Covek je samo izneo svoje misljenje, ehej 

-
Dirao je tamo gde ne smije©
- Dersu Uzala
Nije smesno. Zalosno je. Bilo bi smesno. Da nije zalosno.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Evo ga jos jedan strucnjak, ajme... A da malo svirite te instrumente, for a change? 

Dr, na Derszua mislis?
Da, Derszu, sredmasteru nekadasnji, opleti malo... razmrdaj te prste, inace ces bluz do kraja zivota svirati...
Da, Derszu, sredmasteru nekadasnji, opleti malo... razmrdaj te prste, inace ces bluz do kraja zivota svirati...

- DrGreenthumb
- MF veteran
Yupsinisake wrote:Dr, na Derszua mislis?

- Dersu Uzala
Evo bas razmrdavam ovih dana. Nije lako ubogom starcu ovo skinuti. Mnogo se tu nesto poigravaju sa vibratom i ritmikom.
Aaaajme.. admini, jel ce popravljate taj chat.... vec jednom...