Thrash Metal

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
doyle777

Thrash Metal

Post by doyle777 » 10 Jan 2010, 18:42

Pitanje je sledece:
Koji su vasi omiljeni bendovi, albumi, pesme, gitaristi, basisti, bubnjari, vokali, normalno iz thrash metala.

Moje misljenje:
Bend: MegadetH
Album: MegadetH-The System Has Failed(2004), MegadetH-Rust In Peace(1990)
Pesma: MegadetH-Tornado Of Souls, Metallica-Unforgiven I i II, Overkill-Elimination...
Gitarista: Marty Friedman (ex-MegadetH)
Basista: Cliff Burton (R.I.P. Metallica)
Bubnjar: Gar Samuelson (R.I.P. ex-MegadetH), Lars Ulrich (Metallica), Nick Menza (ex-MegadetH)
Vokal: Bobby "Blitz" Ellsworth (Overkill)

Recite svoje misljenje, dobrog pevaca je bilo tesko naci, ali sam ga se setio :metal:

nebojsak

Re: Thrash Metal

Post by nebojsak » 10 Jan 2010, 18:46

Ima već tema.

doyle777

Post by doyle777 » 10 Jan 2010, 18:48

Gde, nisam video, pih :cry:

nebojsak

Post by nebojsak » 10 Jan 2010, 18:49

doyle777

Post by doyle777 » 10 Jan 2010, 18:51

Nije ista, tamo su samo albumi, a ovde bendovi, albumi, gitaristi, pesme, basisti, bubnjari, vokali... :metal2:

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 09 Apr 2010, 21:32

Slayer :metal:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 10 Apr 2010, 00:32

Dojle, ne znam da li si cuo, ali... postoji jos bendova pored Metalike i Megadetha :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 10 Apr 2010, 10:35

cccira wrote:Dojle, ne znam da li si cuo, ali... postoji jos bendova pored Metalike i Megadetha :ziveli:
Cuo sam, i slusam ja i druge bendove, ali je MegadetH najbolji thrash metal bend, Metallica je tu negde, blizu njih, zajedno sa Panterom, Overkillom... Iced Earth je takodje dobar, ali oni nisu cist thrash, Machine Head (ima nekoliko dobrih pesama), Exodus... Slayer nesto ne volim, najvise zbog tekstova, ali imaju nekih instrumentalno dobrih pesama. Anthrax me uopste ne podseca na thrash, ne znam zasto, zato ih i ne spominjem, a i ne prijaju mi... Testament ima dosta dobrih pesama, Nevermore (so cool :) ), Xentrix (extra :metal: )... To je to sto ja znam od thrash metal bendova, tako da to nisu samo Metallica i MegadetH... Ali je MegadetH jos uvek najbolji :metal2: .

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 10 Apr 2010, 18:48

doyle777 wrote:
cccira wrote:Dojle, ne znam da li si cuo, ali... postoji jos bendova pored Metalike i Megadetha :ziveli:
Cuo sam, i slusam ja i druge bendove, ali je MegadetH najbolji thrash metal bend, Metallica je tu negde, blizu njih, zajedno sa Panterom, Overkillom... Iced Earth je takodje dobar, ali oni nisu cist thrash, Machine Head (ima nekoliko dobrih pesama), Exodus... Slayer nesto ne volim, najvise zbog tekstova, ali imaju nekih instrumentalno dobrih pesama. Anthrax me uopste ne podseca na thrash, ne znam zasto, zato ih i ne spominjem, a i ne prijaju mi... Testament ima dosta dobrih pesama, Nevermore (so cool :) ), Xentrix (extra :metal: )... To je to sto ja znam od thrash metal bendova, tako da to nisu samo Metallica i MegadetH... Ali je MegadetH jos uvek najbolji :metal2: .
који си мејнстример...

Nostradamussen

Post by Nostradamussen » 28 Aug 2010, 04:45

metallica live jede megadeth live kao predgrupu predgrupe, i to za doruchak

najbolji thrash gitarista: jeff hanneman :bow: jedino on zivi zivot u skladu sa muzikom koju svira, pivo, total tv, slayer, i bole ga **** sta neko misli o tome :ziveli:

love_on_smack

Post by love_on_smack » 22 Jan 2011, 21:31

slazem se da je jeff jedan od boljih gitarista thrasha...mislim,kada se kaze slejer,svi pomisle na kinga,ali zaboralvjaju da je najpoznatije riffove upravo dzef smislio..sad sto se king stalno guzi da bude u centru paznje i da svira one izdrkotine od solaza(meni su ok,ali mnogi se zale na iste) jebiga
sto se tice megadeth-a,po mom misljenju jedini albumi koji su stvarno thrash su oni koji imaju 3 tackice u sebi,a to su
So far,so good...so what,Killing is my business...and business is good i Peace sells...but whos buying...svi ostali albumi mi nekako vise zvuce na hevi metal nego na tres,naravno i na njima ima boles' pesama,ali nije to to
prema metalici sam razvio neku averziju,ni sam ne znam zasto,mislim preslusao sam sve njihovo,ali mi nesto tu fali....pesme koje su mi dobre od njih su Sanitarium i God that failed,ovo ostalo manje vise
inace sto se omiljenog benda tice...hmmm...bilo koji speed thrash...Exodus,Destruction,Sodom,Kreator,Whiplash,Havok,Onslaught(ova poslednja 2 su noviji bendovi)
od ostalih tu su Testament,Coroner i Gothic Slam

Post Reply