Iron Maiden - A Matter Of Life And Death

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Scream Bloody Gore

Iron Maiden - A Matter Of Life And Death

Post by Scream Bloody Gore » 31 Aug 2006, 22:46

Pocetkom septembra izlazi novi album grupe Iron Maiden pod nazivom

''A Matter Of Life And Death'' a evo i naslova pesama

1. Different World
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Then A Thousand Suns
4. The Pilgrim
5. The Longest Day
6. Out Of The Shadows
7. The Reincarnation Of Benjamin Breeg
8. For The Greater Good Of God
9. Lord Of Light
10. The Legacy

Sta jos da vam kazem (downloadovao sam album sa interneta jos davno zvuce-ZAKON kao i uvek) verujem da ste svi vec poskidali album ali morao sam da otvorim ovu temu jer su oni uvek bili - a i bice(jos DUUUUUUUUUGO) najjaci bend na planeti.(samo moje misljenje :wink: )

Nepresusan izvor tekstova je kao i uvek LEGENDARNI COVEK - S T E V E H A R R I S(Inspiracija mnogih malih i velikih muzicara)

Ukoliko je na mom Media Playeru tacno - Najkraca pesma traje 4 minuta mislim da su ostale uglavnom 6-7 minuta ( A SOLAZA - Moracu da otvorim novu temu za ovo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

XtrmntR

Post by XtrmntR » 02 Sep 2006, 15:13

skinuo sam i ja pre neki dan sa neta? odlichan je album! u pravu si za duzine pesama, i naravno da je maiden najbolji band na planeti! Hail To Maiden! :D

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 02 Sep 2006, 22:35

Malo me podseca na X-Factor i na Virtual XI

XtrmntR

Post by XtrmntR » 02 Sep 2006, 23:52

pa ne bih bash rekao! ali nije toliko ni bitno! :D

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 07 Sep 2006, 01:13

Nisam jos dosao do albuma , cuo sam neke delice i zvuci dobro.
Nego jel neko konta o cemu se radi tu? Reko' da vidim ko je taj Benjamin Breeg, koliko sam shvatio u pitanju je izmisljen lik. E a onda naidjem na http://www.benjaminbreeg.co.uk/ .
E sad da li se maideni zezaju sa nama, marketing ovo-ono, ili se neki lik zeza i sa maidenima i nama :) . Onu sliku je navodno naslikao doticni gospodin, a mislim da nam je svima jasno da je na slici Eddie.
Image

Jel skotao neko o cemu se tu radi?

XtrmntR

Post by XtrmntR » 07 Sep 2006, 12:01

nisam toliko upucen, ali mozda je to onaj lik ludjak shto radi maidenima covere?! :lol:

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 23 Sep 2006, 19:28

ne,Breeg je istorijsks licnost,ili bolje reci legenda koliko sam cuo od nekih ljudi nemojte me uopste drzati za rec

negde sam procitao clanak o njemu i cinio mi se da je prava licnost da opeva Steve Harris,da na sajtu http://www.mycity.co.yu ima tema o njma i tamo sam procitao taj clanak

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 23 Sep 2006, 20:50

Ma Steve ga je izmislio samo jos da nam otkrije u cemu je fazon (sem marketinga) . Ako "pravog" coveka nema nigde na netu a na pitanje "Who is Benjamin Breeg?" Steve kaze "Ha ha. I'm not telling you" onda je sve jasno :) . Jos malo informacija (dok jos stoji, posto ce clanak da se brise izgleda) http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_breeg.
Bilo je i na forumu ovog sajta http://www.benjaminbreeg.com/ ali sada ne radi.

Inace, dosao sam najzad do albuma , ODLICAN JE !!! :metal4: :metal4: :metal4: I da budem iskren, ne vidim nikakvu slicnost sa X-Factor i Virtual XI .

Scream Bloody Gore

Post by Scream Bloody Gore » 25 Sep 2006, 13:55

nisam ja rekao da je to replika Virtual XI,ili X-factora alim me samo malkice podseca na njih

IZZY

Post by IZZY » 06 Jan 2007, 01:26

E slusham maidene skoro pola zivota, znam svakoo jebenu pesmu napamet ( naravno da ne znam da ih odsviram sve), ali album je sam po sebi mnogo losiji od Brave new World-a!!! Rifovi su za male bebe, a shto se tice duzine pesama stvarno su otishli u beskraj (sine jedino je RIME OF THE ANCIENT MARINER duza od njih ,ali je opet 50 puta brza i energicnija)... jbg. ponestalo im je ideja kao ipak postoje samo 30 god...ali ipak ostaju najjaci bend na svetu!!!

Vercundus
Urednik

Post by Vercundus » 08 Jan 2007, 11:37

Kako moze njima da ponestane ideje?! Ma daj, Maideni su savrseni za presipanje iz supljeg u prazno, sa jednim istim riffom u 90% pesama, samo promenjeni akordi i solazama koje se sve svode na istu tehniku, bez trunke inovativnosti...

Tenebra

Post by Tenebra » 08 Jan 2007, 13:57

Darth Vercundus wrote:Kako moze njima da ponestane ideje?! Ma daj, Maideni su savrseni za presipanje iz supljeg u prazno, sa jednim istim riffom u 90% pesama, samo promenjeni akordi i solazama koje se sve svode na istu tehniku, bez trunke inovativnosti...
zar nije to upravo to? ;)

Mrs_Torture

Post by Mrs_Torture » 08 Jan 2007, 14:03

Logicno je da ce svima da ponestanu ideje posle tolikog vremenskog perioda stvaranja bez prestanka..Novi album je ok,ne mogu da dam ocenu sjajan jer po meni nije,imaju i mnogo boljih...

Vercundus
Urednik

Post by Vercundus » 09 Jan 2007, 11:54

Tenebra wrote:
Darth Vercundus wrote:Kako moze njima da ponestane ideje?! Ma daj, Maideni su savrseni za presipanje iz supljeg u prazno, sa jednim istim riffom u 90% pesama, samo promenjeni akordi i solazama koje se sve svode na istu tehniku, bez trunke inovativnosti...
zar nije to upravo to? ;)
Za mene nije :) Ja njih slusam, jedan su mi od omiljenijih bendova, ali ne mogu da slusam vise od 10-tak pesama za redom. Jednostavno dosadi...

IZZY

Post by IZZY » 13 Jan 2007, 01:17

posle 8 meseci sviranja u tribute bendu ustanovio sam da mi ni malo nisu dosadili... hehe...

Post Reply