PS poslusajte novi album Megadeth-a(iz 2007) United Abominations cini mi se je to jedan od njihovih boljih albuma ali ne mogu da se otmem utisku da su nesto ''pokrali''

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
On je imao svoj solo projekat i pre nego sto je poceo da svira u megadethu (oko 1990) i ta solo karijera je i trajala i za vreme njegovog sviranja u megadethu..I dan danas traje.Guitar Killer wrote:Gde je Marty Friedman nastavio karijeru posle odlaska iz Megadetha mislim 2000god.
PS poslusajte novi album Megadeth-a(iz 2007) United Abominations cini mi se je to jedan od njihovih boljih albuma ali ne mogu da se otmem utisku da su nesto ''pokrali''od Iron maidena
Znaci nisam sreo osobu koja ne zna Thunder March(znaci kad krenem da sviram taj riff svi pocnu da pevuseXtrmntR wrote:Nadovezujem se na pricu o solo projektu, prvi projekat je Dragon's Kiss, izdat 1988, na kojem je gostovao cuveni Jason Becker.Tu je i cuveni Thunder March, kojeg je kasnije Viktorija "maznula" i napravila Rat i mir.
Inace, veliki sam postivaoc Friedmana i Beckera.
Kako mislis da je pre megadetha imao 2-3 losa albuma?dejankuki wrote:moram da vas upzorim na off a temu o Martiju bi smo mogli da nastavimo negde drugde, ja imam celu diskografiju.
Slazem se za prva dva-tri albuma ali je pre Megadeatha izdao dva veoma osrednja, pa cak i "losa" albuma"...
Mada on je u to vreme svirao sa Bekerom u projektu "Cacophony" gde su izdali dva albuma... nazalost treci nisu mogli da izdaju zbog bolesti koja je Bejkera zatekla u vreme komponovanja tog treceg albuma!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest