Judas priest

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

friedman

Judas priest

Post by friedman » 01 Jul 2008, 22:04

Ne videh nigde temu o njima. Sta mislite o ovoj, manje vise legendarnoj grupi?

Upravo sam cuo da je koncert u BG-u OTKAZAN, iz meni nepoznatih razloga... Zna li neko nesto vise o tome?

Historik
MF veteran

Re: Judas priest

Post by Historik » 01 Jul 2008, 23:15

Nemoj da se vredjamo "manje-vise legendarna grupa"! Ako oni nisu legendarni, ne znam ko jeste. Po meni, uz Maidene, legende metala i najjaci metal band. Prva dva albuma su izdata sredinom 70'ih i vise su u nekom hard rock i sinfo fazonu, i ima tu nekoliko tako lepih balada da se useres. Njihov pevac ima izvanredne glasovne mogucnosti, a u toj ranoj metal muzici otisao je daleko najdalje u upotrebi raznih efekata i procesora za glas. Koncert je otkazan zbog povrede Glena Tiptona (gitariste), ali nije objasnjeno sta se i kako dogodilo...

friedman

Post by friedman » 02 Jul 2008, 01:04

Ako bas hoces da znas, prvo sam napisao samo legendarne, ali sam mislio da ce se naci neki pametnjakovic da me ubedjuje u suprotno.
Koliko sam se samo oko toga raspravljao... Cinjenica je da ih ljudi ne postuju koliko bi trebalo.

Sto se koncerta tice, potpuno sam se sjeb'o kad sam cuo da je otkazan. Jos sam planirao nekako da se skrpim da dodjem u BG iz Crne Gore, ali mi je to propalo...
Citao sam na Mondu da se Glenn povredio, kako nemam pojma... Uglavnom, Tas je ukleto mesto za koncerte, prvo otkazan Kiss, pa Slayer, sad Judasi... :cry: :cry:

Krucia

Post by Krucia » 02 Jul 2008, 09:08

Koncert je otkazan zbog povrede basiste (cini mi se) koji je jos juce pre podne vracen nazad u Englesku na hitnu intervenciju
Zbog ugovora koji je potpisan ni Cavalera Conspiricy nisu mogli da odrze koncert pa smo svi mi pacenici juce pizdeli ispred Tasa i opijali se u Kornjaci u kojoj su optimisticno pustali dosta dobru muziku
Najgore je bilo to sto je doslo dosta ljudi iz BiH koji su ostali ispaljeni
Njih mi je bilo najvise zao posto su nekai skoro plakali
Nije uklet Tas ukleta je cela jebena Srbija

Historik
MF veteran

Post by Historik » 02 Jul 2008, 09:30

friedman wrote:Ako bas hoces da znas, prvo sam napisao samo legendarne, ali sam mislio da ce se naci neki pametnjakovic da me ubedjuje u suprotno.
Koliko sam se samo oko toga raspravljao... Cinjenica je da ih ljudi ne postuju koliko bi trebalo.

Sto se koncerta tice, potpuno sam se sjeb'o kad sam cuo da je otkazan. Jos sam planirao nekako da se skrpim da dodjem u BG iz Crne Gore, ali mi je to propalo...
Citao sam na Mondu da se Glenn povredio, kako nemam pojma... Uglavnom, Tas je ukleto mesto za koncerte, prvo otkazan Kiss, pa Slayer, sad Judasi... :cry: :cry:
Jebiga...Ne znam koliko je Tas ukleto mesto, tamo sam 2000te jako lepo slusao Motorhead, a Ritam Nereda je bio predgrupa. Kiss je koncert bio otkazao zbog politicke situacije u zemlji, a oni znaju da se sa tim nije zajebavati, jer ih je 90'ih Arkan reketirao kad su imali koncert ovde. Za Slayer ne znam sta bi, ali mislim da ce JP doci uskoro da ispostuju verne fanove...

friedman

Post by friedman » 02 Jul 2008, 11:44

Krucia wrote:Koncert je otkazan zbog povrede basiste (cini mi se) koji je jos juce pre podne vracen nazad u Englesku na hitnu intervenciju
Zbog ugovora koji je potpisan ni Cavalera Conspiricy nisu mogli da odrze koncert pa smo svi mi pacenici juce pizdeli ispred Tasa i opijali se u Kornjaci u kojoj su optimisticno pustali dosta dobru muziku
Au, uzas... Mogu da zamislim uzasan prizor, bolje sto nisam dosao... :(
P.S. U kornjaci na dzuboksu ste trebali da pustite Judase i da se opijate :lol:
Historik wrote: Jebiga...Ne znam koliko je Tas ukleto mesto, tamo sam 2000te jako lepo slusao Motorhead, a Ritam Nereda je bio predgrupa. Kiss je koncert bio otkazao zbog politicke situacije u zemlji, a oni znaju da se sa tim nije zajebavati, jer ih je 90'ih Arkan reketirao kad su imali koncert ovde. Za Slayer ne znam sta bi, ali mislim da ce JP doci uskoro da ispostuju verne fanove...
Nadam se, ali o tome nisu pricali na press konferenciji... :| :(

DarkStarMember

Post by DarkStarMember » 02 Jul 2008, 14:15

Kako se basista Judasa povredio?Vozio je novi model Yuga :lol:
Moje licno misljenje je da se covek stvarno povredio jer ne bi dovlacili opremu do BG te onda naprasno odustali od koncerta mada ima ljudi koji smatraju da su se sklonili iz Srbije dok se ne formira vlada. Sto se tice trenda otkazivanja prvi su poceli Scorpions pre par godina koji su mesec dana pred nastup otkazali pa posle njih od slavnijih grupa su dosli cini mi se samo Maiden-i,uzas kako da se trgnemo iz gripa turbofolka kada zvucna imena svetske rock scene zaobilaze(uspesno) Srbiju :cry:
Nesto razmisljam da iscimam ujaka koji radi sa tim sranjima (koncerti, festivali) da pozovu Avenged Sevenfold da svira u BG,ali mi treba potvrda veceg broja ljudi da ce doci na cert.Little help plz :wink:

friedman

Post by friedman » 02 Jul 2008, 14:42

Nije se basista povredio vec je gitarista (Glenn Tipton) dobio upalu slepog creva... :(
I koncert u Zagrebu je otkazan, tako da je nemoguce da zaobilaze Srbiju...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 02 Jul 2008, 17:33

Eeeeee da sjebalo mi dan juce.....

Jeb*eno slepo crevo...Opet me zajebalo!!!!

Drobac
MF veteran

Post by Drobac » 02 Jul 2008, 19:04

friedman

Post by friedman » 02 Jul 2008, 19:10

Ahahahahahahaha ne mogu da verujem, oni ovo pisu kakav je "bio" koncert?! Da nije smesno bilo bi zalosno... :lol: :lol: :grummel_2:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 02 Jul 2008, 20:45

haahhaahhahaha e ovo jos nisam video... ali pazi nije bilo za neocekivati... kad gledas ono za police... svi pisu kako je bilo vatreno, meni lik kaze da se smorio ko pegaz... onda za stonse svi istu pricu, dzeger srpski puno ljudi dobar koncert i svi isto... to jedne novine urade pricu a drugi kopiraju... a ovi sa press online su teli da povedu.... haahahahah... nemogu da verujem koji kraljevi...

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 05 Jul 2008, 20:52

friedman wrote:
Krucia wrote:Koncert je otkazan zbog povrede basiste (cini mi se) koji je jos juce pre podne vracen nazad u Englesku na hitnu intervenciju
Au, uzas... Mogu da zamislim uzasan prizor, bolje sto nisam dosao... :(
P.S. U kornjaci na dzuboksu ste trebali da pustite Judase i da se opijate :lol:
Historik wrote: Jebiga...Ne znam koliko je Tas ukleto mesto, tamo sam 2000te jako lepo slusao Motorhead, a Ritam Nereda je bio predgrupa. Kiss je koncert bio otkazao zbog politicke situacije u zemlji, a oni znaju da se sa tim nije zajebavati, jer ih je 90'ih Arkan reketirao kad su imali koncert ovde. Za Slayer ne znam sta bi, ali mislim da ce JP doci uskoro da ispostuju verne fanove...
Nadam se, ali o tome nisu pricali na press konferenciji... :| :(
hahah... povrede basiste... lol
ne bash..
vishe je to da je GLen morao na hitnu operaciju u london... cini mi se bruha...
a to sam sve saznao iz prve ruke..
ooood... Scott Travis-a:)
dada.,... blejali smo sa njim to veche...:P
www.myspace.com/kizacontempt
tagged photos
mrzelo me da stavljam svoje:)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 05 Jul 2008, 21:00

friedman wrote:Ako bas hoces da znas, prvo sam napisao samo legendarne, ali sam mislio da ce se naci neki pametnjakovic da me ubedjuje u suprotno.

ehh.. ukletost... pre ce biti da je cela srbija ukleta...
al nije ni to...
sa judasima se jednostavno potrefilo(mada mi je potvrdjeno da ce se potruditi da dodju sto skorije:))
za slayer smo sami sebi krivi...(oko 300 karata, a i vec su bili... i bilo je dobro moram da priznam:)
za kiss me bash zabole:)

Krucia

Post by Krucia » 06 Jul 2008, 18:19

Bas sam sinoc pricala sa likom o silnim otkazivanjima koncerata ove godine i zanimljivo je njegovo misljenje
On je zakljucio da se kod nas javila neka vrsta prezasicenosti sto se koncerata tice
Ove godine smo bombardovani silnim festivalima i koncertima
Ko ima toliko love da ode i vidi sve sto hoce
Prvo je bio Legacy, Slayer, Castle, Judasi i Cavalera, Evergray, Exit, Nile, Grave i Belphegor u novembru i decembru su Morbid angel i jos gomila njih
Ljudi moraju da rasporede svoja finansijska sredstva i vreme tako da odgledaju sto vise toga za sto manje pare, a karte za takve stvari se uglavnom kupuju poslednji dan. Naravno neki dodju do love u poslednjem trenutku pa fala bogovima da dolaze zadnji dan
NAravno mora se uzeti u obzir da ne slusaju svi isto pa su se svi rasporedili tako da na svakom koncertu bude po malo ljudi i naravno zbog lose prodaje otkazuje se sve
I na kraju jedna teorija zavere
Zasto je koncert Judasa otkazan samo u Beogradu i Zagrebu, a kasnije je turneja nastavljena po planu?
Niko se ne oporavlja u roku od 3 dana pa neka prica ko sta oce

Post Reply