Yngwie Malmsteen - "Perpetual Flame"
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Yngwie Malmsteen - "Perpetual Flame"
Yngwie Malmsteen-Perpetual flame!!!!!!!! Konacno obajvljen i svima dostupan 

Re: Yngwie Malmsteen-Prpetual Flame
Poslusao sam i ne svidja mi se preterano. Malmsteen ko Malmsteen, prozvakano je sve to vec dosta.
Mozda se utisak popravi nakon malo vise preslusavanja, videcemo..
Mozda se utisak popravi nakon malo vise preslusavanja, videcemo..
hmmm.... Gej... 

Očaj,očaj i očaj.Od Malmsteen-a je dovoljno da preslusas diskografiju do 1997 i to ti je kao da si preslusao i sve ostalo.Nije ovaj album los vec je lose to sto sam sebe kopira a to znaci da nema vise ideja.Ja bih na njegovom mestu prestao da pravim muziku da ne bih pao jos nize (ako moze nize) 

- Nyarlathotep
- MF veteran
ne vredjaj pedere.Rax13 wrote:hmmm.... Gej...

imam ja dva gay drugara - ljudi nisu seljaci.
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja bih na njegovom mestu umro!salempa wrote:Očaj,očaj i očaj.Od Malmsteen-a je dovoljno da preslusas diskografiju do 1997 i to ti je kao da si preslusao i sve ostalo.Nije ovaj album los vec je lose to sto sam sebe kopira a to znaci da nema vise ideja.Ja bih na njegovom mestu prestao da pravim muziku da ne bih pao jos nize (ako moze nize)
Hahahah... DobraNyarlathotep wrote:ne vredjaj pedere.Rax13 wrote:hmmm.... Gej...![]()
![]()
imam ja dva gay drugara - ljudi nisu seljaci.

Re: Yngwie Malmsteen - "Perpetual Flame"
mozda malmstin ne bi bio los gitarista da mu neko kaze da ustvari postoji jos skala pored harmonskog mola... ili kad bolje razmislim ne...
- Guitar_thrill
- MF veteran
Ni malo mi se ne svidja novi album,kao i uopste peslednjih 10-15 godina njegovog rada....ali ovaj album mi je stvarno ocajan,pre su ga nekako vadili po meni "slusljiviji" pevaci, a Ripper po meni uopste ne lezi Maslmteenovoj muzici....dok mu je pevao Joe Lynn Turner bilo je mnoooogo bolje....
- Orgasmatron
Sve poznavaoci materije do mojega, chovek jednostavno svira sa kim hoce, po meni ni onaj drkadzija Sherenian mu ne lezi na klavijaturama pa jbg, chovek okupio ekipu i pravio pesme, kao i uvek, po svojim osecajima a ne po nechijoj zelji. Shto se vecine ljudi koje znam tiche mnogi ljudi ne bi trebali nikad da snime ni jedan jedini album ali shta cesh, to su sve "muzichari" koji mogu da objasne kako se prave albumi
- Nyarlathotep
- MF veteran
brate, meni je to jednostavno slinavo, jadno naivno i izlizano, odavno odsvirano i vremenom pregazeno.
kao sto sam vec rekao, do albuma Trilogy je i imalo nekog smisla, covek je bio virtuoz, inovator i bitan faktor za to vreme i takvu muziku. nakon toga je samo jeo sopstvena govna i zaradjivao milione. na stranu sto je jadna poturena svedska seljacina.
kao sto sam vec rekao, do albuma Trilogy je i imalo nekog smisla, covek je bio virtuoz, inovator i bitan faktor za to vreme i takvu muziku. nakon toga je samo jeo sopstvena govna i zaradjivao milione. na stranu sto je jadna poturena svedska seljacina.
- Orgasmatron
Da je seljachina jeste, kad ga vidim sa onim FERARI znakom oko vrata povraca mi se, ne branim ga ni nishta, jbg, chovek ne moze da pravi muziku nezavisno od onoga shto oseca, kad se drogirao, napijao i bilo mu do jaja pravio je do jaja muziku, sad kad je trezan i iz nekog njemu poznatog razloga FUCKED UP pravi takvu muziku, jbg, svima u karijeri naleti takav trenutak (makar trajao i 20 godina ali i dalje trenutak), dok ne naleti inspiracija i ne naprave najbolji album u njihovim zivotima.... do sledeceg, nije ni on mashina
- Guitar_thrill
- MF veteran
dobro i sta sad ja treba da kazem........svaka mu cast za novi album? meni se ne svidja,rekao sam kada mi se svidjao,i to je to.Orgasmatron wrote:Sve poznavaoci materije do mojega, chovek jednostavno svira sa kim hoce, po meni ni onaj drkadzija Sherenian mu ne lezi na klavijaturama pa jbg, chovek okupio ekipu i pravio pesme, kao i uvek, po svojim osecajima a ne po nechijoj zelji. Shto se vecine ljudi koje znam tiche mnogi ljudi ne bi trebali nikad da snime ni jedan jedini album ali shta cesh, to su sve "muzichari" koji mogu da objasne kako se prave albumi
Ja ne mogu da verujem da je Derek svirao sa njim!!! Zashto Derek zashto???Orgasmatron wrote:...po meni ni onaj drkadzija Sherenian...

I Sherinian nije drkadzhija. On je kralj.
Ja imam jednu teoriju. Malmsteen-u su oooooodavno otishle ushi usled konstantnog sviranja ispred zida od Marshall-a i chovek sada ne chuje apsolutno nishta. Kako je drugachije moguce objasniti da on svira jednu pesmu skoro 20 godina? Toliko je patetichan da ja stvarno nemam rechi...niti Unicode karaktera...
Naravno, postojalo je vreme kada sam ga dosta slushao, bejah klinac, ali brate... ni tad nisam slushao nishta sem albuma do Trilogy-a i josh jedan, valjda Fire And Ice, ali zato shto je to prvi s kojim dodjoh u kontakt od njega.
Ni Iron Maiden nije nishta bolji u poslednje vreme...
Hahahahahahha... Rasplakao sam se od smeha...Cortex wrote:Ja imam jednu teoriju. Malmsteen-u su oooooodavno otishle ushi usled konstantnog sviranja ispred zida od Marshall-a i chovek sada ne chuje apsolutno nishta. Kako je drugachije moguce objasniti da on svira jednu pesmu skoro 20 godina? Toliko je patetichan da ja stvarno nemam rechi...niti Unicode karaktera...