Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

Solomon
Dimension 7

Re: Šta mislite o EMO muzici?

Post by Solomon » 21 Dec 2008, 15:39

A u dzepu leze bokseri ili nozetovi ? :mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 21 Dec 2008, 16:40

Image

NOSIMO SAMO LEPTIRAK NOZETOVE DA PLASIMO EMOSE SA VRCENJEM UKRUG!

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 21 Dec 2008, 17:22

jaoooo gde me nadje... ja obozavam leptire ... moram kupiti neki kvalitetan, imao sam do sad 5 komada kineskih sve se raspalo :mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 21 Dec 2008, 17:33

imas na buvljaku na nbg, udjes na onaj ulaz i picis najdalje od njega, znaci poslednji red tezgi pre onog blesavog brisanog prostora, prodaje lik svasta, skakavce, surikene, razne dzidzabidze, ima leptire, poslednji put su bili tipa 800 kinti i bas su fini...

PA ONDA DA IDEMO ZAJODNO SA TOBOM DA KLOLJEMO!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 21 Dec 2008, 17:38

taj rad :lol: :lol: :lol:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Dec 2008, 11:14

ahahahahahah
Koja ludnica sa dooliovim slikama... ahahaha

Inace, sinoc se vracam sa probe i vidim nekog emovca i jedino sto mogu da kazem da to ne izgleda mnogo zdravo...
Al jbg ni gothichari, darkeri, skinsi, blackeri, deatheri, punkeri nista to ne izgleda previse normalno...
Mozda skinsi izgledaju najnormalnije...

Osobe zenskog pola sa druge strane... :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Dec 2008, 11:19

ma biciklisti su krivi ja ti kazem :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 22 Dec 2008, 11:21

Ja sam biciklista :evil:

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 22 Dec 2008, 13:11

vidim da su neki od vas radikalni :D , pa da se pridruzim. trenutno sam u fazonu il si samnom il si protiv mene, tako da bih ja sve te emose nabio na kolac, osim onih koji bi se misteriozno samoubili sa sedam/osam metaka u ledja.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 22 Dec 2008, 14:39

i ja sam biciklista, sto neznaci da nisam prljavac koji okrece pedale u INAT TRANZICIJI! ;) SMRT BICIKLISTIMA!

;)

bitno je da smo lepo pokazali kako post "mrzim emo" zvuci i da smo svi shvatili koliko je post takvog tipa zapravo ogranicen i nepotreban... nevolis nesto, ok iskuliraj, ima drugih koji vole... NEVRTI SE CEO SVET OKO JEDNE PERSONE, iako je mozak po defaultu to prihvatio, oni koji to isprave ce tek onda moci da se oslobode ;)

Mladjone

Post by Mladjone » 26 Dec 2008, 13:29

Ljudi, mrzelo me da citam onolike postove pa sam samo procitao prve 3 strane, pogotovo onaj Dooliov poduzi post :) Doolio svaka ti chast dobro si im rekao. Ja u stvari nemam pojama koji bendovi spadaju u EMO a koji ne. Mozda neki i slusam!? U svakom slucaju ja slusam i pank i rok i metal ali nikada se nisam u javnosti pretstavljao kao takav, tj. nikad nisam obuvao martinke ili brijao glavu ili one shishke preko oka koje su veoma popularne kod emo likova (kako vi kazete). Koliko sam shvatio da vi ljudi mrzite, chast izuzetcima, kad vidite emo lika koji je depresivan sedi u cosku i seche vene. Meni to nesmeta. mene ne diraju ja njih ne diram. Nego mnogo vise se uzasavam kad vidim nekog skinera koji seta po ulici i obozava Hitlera, pa sunce ti poljubim tvoji baba i deda su ginuli u ratu da bi se borili protiv takvih kakav si ti sad, da su poginuli u rati ti mozda sad ne bi ni postojao. U svakom slucaju ne smeta mi MUZIKA bilo koja, ako ima iole normalne tekstove. A ovakvi stereotipovi u oblacenju i ponasanju me stvarno zivciraju. Kao obukao sam metallica majicu ili sam obuo martinke ili shishke preko oka i ja se sad kategorishem. Nista drugo reci nego ZATUCANO

Blingo

Post by Blingo » 26 Dec 2008, 17:00

Nemoj se ljutiti, ali je bilo jače od mene.... :mrgreen:
Mladjone wrote: Koliko sam shvatio da vi ljudi mrzite, chast izuzetcima, kad vidite emo lika koji je depresivan sedi u cosku i seche vene. Meni to nesmeta.

Ovo se zove hejt! Dečače maleni,satanska podsvest govori iz tebe! :jedi_fight:

:mrgreen:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 26 Dec 2008, 17:09

ahahaha ajde bre, znas na sta je mislio:)

Blingo

Post by Blingo » 26 Dec 2008, 19:38

Ma znam, ali moraš priznati da je kul fora! :lol: :twisted:

BlesavaDoYaya

Post by BlesavaDoYaya » 26 Mar 2009, 20:31

koliko prepucavanja o emo pravcu :shock: upoznata sam sa tom muzikom podosta otprilike 70%..imam čak i takve prijatelje..skroz normalni likovi...ništa im ne fali..čak mi se i sviđa njihov stil.. :D ali kad neko čuje riječ emo odma pomisli ,,jooj to su oni pede*i koji sijeku vene i pi*de po cijele dane" a ja kad čujem nešto tako dođe mi da vrisnem od muke.suština emo pravca nije u sječenju vena alo!pripadnici emo-a su jednostavno emotivniji i ne boje se pokazat svoje osjećaje...znam jednu curu koja se ,,sjecka" po rukama i šta sad?neću je ubit zbog toga.nek radi šta je volja.ako joj je neki fazon to da radi nek izvoli.nikud je neće dovest.koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal...xex..slušam par emo bendova..i pitam se:šta tu ima toliko emotivno?...neznam.tekstovi jesu malo emotivniji ali..bože moj...zato se taj pravac zove EMO(tion)..;)...da ne kenjam dalje o emo muzici mislim da je ok.ko voli nek izvoli.ne pada mi na pamet da hejtujem. :grummel_2: :)

Post Reply