Kad pre dodje taj 21.???????????????

Moderator: Trooper
Respect! Lepo je kad čovek ispuni svoje snove svojim radom!eraserhead wrote:nije to od jednom ispred dragstora, pa LP... godine, godine i godine... 15 godina ti želiš samo jedno i stremiš ka tom cilju.. .
Ihhhhhhh, pa nisam ja baš takav sluhista!To što sam "čuo" razliku izmedju modovanog DS-1 i ne modovanog, znači samo da mi je pivo izoštrilo sluh!eraserhead wrote:Pošto je upravo završen novi snimak, izašao disk, kad ga budeš čuo, baš me interesuje da li ćeš prepoznati na čemu je snimanoGitara+pedala+pojačalo
Iskreno se nadam, jer me gadno nervira situacija kada neko time što svira punk pravda to što ne zna i ne želi da nauči da svira (a takvih ljudi sam se naupoznavaooooo). A isto me iritira to što je ljudima draže da se vraćaju svako jutro pijani na gajbu, nego li da sakupe pare i kupe neki komada opreme.( još kad odu na neku svirku i kažu: "UUUuuuuuuuu, gle' ti kakve pedale ima onaj Miša?!Ali, on je profi, on svira u Potresu!"eraserhead wrote:Vidi, ovo što se ti i ja raspisujemo, samo ide u korist i pomoć mlađim ljudima, kako bi unapredili malo svoje muziciranje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest