Šta mislite o EMO muzici?
Moderator: Trooper
Re: Sta mislite o EMO muzici?
Brate ajde zaredjaj 10 postova jedan za drugim ..... 

a jebiga, spojite ih, nisam planirao da napisem vise postova:)
Da... To je bilo jace od tebe... 

znaci otelim se da obrazujem narod i sad niko nista, pa mislim stvarno:)
E doolio na ovaj tvoj poslednji post imam samo da kazem: "MUUUUU!!!" 
Emose ne volim nikako, ali ono, to je moje. Skupe se u cosku, placu, skenjani (naravno u crnom, je l' te), zaboravili ste da dodate da se Sigraju se sa ziletima... Ne znam, jadni su do bola i nazad. Mislim, ono... Sta mislis njih je svet zajeb'o. Pa koga nije jbt. Stisni malo zube i trpi, a ne da places odma' k'o neka, da izvinete, pickica. Jbt, kad ih vidim zeludac mi se okrene, a jos kad kazu, ne budi takav, znam da je i tebi tesko, ma... M'rs bre! Jeste i meni tesko ponekad, ali ne placem za svaku jbnu sitnicu!
Joj vidi mrtav golub, buhuu *sece vene*.
Kako neko ne voli metalce, tako ni ja ne volim emose. I slazem se sa Smajserom, treba ih istrebiti jer su stvarno beskicmenjaci. Eto, ne da ih ne volim nego ih organski ne podnosim. Mrzim ih. Jadni su!
Jos kad ih vidim sa onim "/" (gestikulicija rukom, ukoso preko lica
) siskama...
Jadnost!
Necu vise, samo sebi dizem pritisak.

Emose ne volim nikako, ali ono, to je moje. Skupe se u cosku, placu, skenjani (naravno u crnom, je l' te), zaboravili ste da dodate da se Sigraju se sa ziletima... Ne znam, jadni su do bola i nazad. Mislim, ono... Sta mislis njih je svet zajeb'o. Pa koga nije jbt. Stisni malo zube i trpi, a ne da places odma' k'o neka, da izvinete, pickica. Jbt, kad ih vidim zeludac mi se okrene, a jos kad kazu, ne budi takav, znam da je i tebi tesko, ma... M'rs bre! Jeste i meni tesko ponekad, ali ne placem za svaku jbnu sitnicu!

Joj vidi mrtav golub, buhuu *sece vene*.
Kako neko ne voli metalce, tako ni ja ne volim emose. I slazem se sa Smajserom, treba ih istrebiti jer su stvarno beskicmenjaci. Eto, ne da ih ne volim nego ih organski ne podnosim. Mrzim ih. Jadni su!
Jos kad ih vidim sa onim "/" (gestikulicija rukom, ukoso preko lica

Jadnost!
Necu vise, samo sebi dizem pritisak.
proci ce ih, sad ih drmaju hormoni, samo sto nekog drmaju da se bije po ulici, nekog da headbanguje, nekog da pije, a nekog da se tripuje da je depresivan:)
e a sad stvarno, de bre nalazite sve te emo likove?
e a sad stvarno, de bre nalazite sve te emo likove?
To se i ja pitam,ja u Sapcu jos nijednog nisam video.........ima neka grupica riba koje zovu DECA MRAKA (hahahhahh) i malo su kao spooky imaju neko svoje kuche koje ih prati i ujeda po naredbi (dobro nije bas po naredbi,hahaha) ali ono nisu EMO,doduse ovde vidjam EmO-e svaki dan i bas su mi odbojni...e a sad stvarno, de bre nalazite sve te emo likove?
ahahahahahah deca mraka:)))))
dobro, da, kontam da ih tamo po svabijama ima kolko oces
dobro, da, kontam da ih tamo po svabijama ima kolko oces
- Marko_chupavi
- MF veteran
Cccc... kakva netolerancija... ja sam mislio da muzicari treba da budu tolerantni ljudi... ako se neko skupi u cosku i sece vene ziletom, kakve to veze ima sa tobom? Mozes da mu kazes da je to lose i da iznses svoje misljenje, ali mislim da je istrebljivanje nesto sto bi hitler uradio... hahah hitler...Kako neko ne voli metalce, tako ni ja ne volim emose. I slazem se sa Smajserom, treba ih istrebiti jer su stvarno beskicmenjaci. Eto, ne da ih ne volim nego ih organski ne podnosim. Mrzim ih. Jadni su!

Lose je to, tako se postaje zatucan, i nema nekog napredka... A za napredak je potrebna konstruktivna kritika i takmicenje...
Da ti nije neki emo pregazio kucnog ljubimca pa si tako ljut na njih ???

Pa isto ko i sa pederima (ahah) ,nemam ja nista protiv njih ,samo dok mi se ne zvale pred ocima i ne vataju po ulici,neka idu jedan kod drugog kuci pa nek rade sta hoceako se neko skupi u cosku i sece vene ziletom, kakve to veze ima sa tobom?

- DrGreenthumb
- MF veteran
Uf, ja stvarno ne znam sta je to EMO muzika, posto su isti epitet dobijali bendovi koji sviraju i HC i slow rock i punk i nekakav metal... Ako je odrednica da sadrzaj bude Emotional onda su mnogi bendovi koje slusam emo, i ne stidim se toga ni malo, jedino mi se cini da je (kao nekad Black metal i satanizam) dignut hype da bi se na konto imidza prodavao veci broj nosaca zvuka, tj. dobilo na popularnosti. Dokaz da to funkcionise je gomila postova ogorcenih likova koji mrze taj imidz iz ovog ili onog razloga (dakle skrenuta je paznja javnog mnjenja) a da gotovo niko nije ni pomenuo muziku, a thread je de facto o EMO muzici...
Pa bas zato sto nemam pojma sta je EMO muzika pricam o emo likovima (njih sam videoUf, ja stvarno ne znam sta je to EMO muzika

doco, procitaj moj post, mozda ti pripomogne u klasifikaciji muzike:)
sto se tice tvog posta, da, to je evidentno.
kritikal:
a sta ako emoa ima vise nego vas metalaca, ko je onda u pravu i ko onda treba da se skloni iz coska?:))) ili svi treba da visite po coskovima i da skontate da svako ima svoj trip (normalno resenje) ili da niko ne bleji nigde sem gajbi (debilno resenje). mislim, mozda ste vi kosati metalci (dobro, ti si celav aahahahha) bas do jaja gnusni i neprirodni tim emo likovima i mozda po svojim emo forumima pisu iste ovakve postove 'uh kad ih vidim onako bradate i masne po coskovima smorim se sav':)
mislite o tome (pall mall)
sto se tice tvog posta, da, to je evidentno.
kritikal:
a sta ako emoa ima vise nego vas metalaca, ko je onda u pravu i ko onda treba da se skloni iz coska?:))) ili svi treba da visite po coskovima i da skontate da svako ima svoj trip (normalno resenje) ili da niko ne bleji nigde sem gajbi (debilno resenje). mislim, mozda ste vi kosati metalci (dobro, ti si celav aahahahha) bas do jaja gnusni i neprirodni tim emo likovima i mozda po svojim emo forumima pisu iste ovakve postove 'uh kad ih vidim onako bradate i masne po coskovima smorim se sav':)
Moj stav potice od toga da ja nisam METALAC (sto se mog autfita tice,hhahha) ,jebeno nikad nisam ima dugu kosu ( dobro ,geni ,hahhaha) ,nikad nisam nosio martinke,nista, ali gotivim MUZIKU ,emo muziku nikad cuo nisam i jednostavno ne varim te emo likove ,sto ne moze lik da bude normalan (dobro to sad po kome je ko normalan to je druga prica ali,uzimam sebe za primer:D) ......kritikal:
Jebote nije svaki metalac "namunjen" ,opasan,agresivan bla bla,eto ti ga prog metal,neo classical,sve normalne baje,a ako si EMO baja onda si smoren do jaja (al sam Gru,ahah) nista ti ne valja,dobro boli me uvo nek se ubijaju od tuge,neka rade sta god hoce.......samo neka idu negde drugde,valjda imaju neke EMO kuce ,bla bla (kao ono Gay kuce,kuce pomoc zenama u nevolji,hahah)
Btw,metalci i jesu po coskovima:D:D kejevima ,parkovima:D:D
ne, ne, ne, ne pricamo o muzici, znaci pricamo o subkulturi. znaci pricamo o nekim emo likovima, pankerima, metalcima itd. ja slusam deset metal bendova, tri emo benda, pet pank bendova, nema to veze. znaci, pusti ti prog metal i kako je to normalno, normalna je i emo muzika. ali metalci, ti metalci sto vise po coskovima su isto sranje ko i bilo ko drugi ko visi po coskovima samo na svoj nacin. i onda mi je debilno kad jedna grupacija osudjuje drugu zato sto je razlicita i 'neprirodna', a oni sami su isto takvi, samo drugo pakovanje. znas ono, fuj siske preko oka, al cu zato da pustim cirokanu/kosu do poda. mislim, sve je to isti *****, subkulturna pripadnost i obelezja neke subkulture koja se tako manifestuju. nismo u srednjem veku da se ubijamo zbog 'vere', ajmo unistavati nesto sto je drugacije. sta da ti je najjaci ortak emo? jel bi ga ubio? (ne pricam tebi nego generalno).
a to sto si u fazonu nek idu negde drugde, to je brate debilno da izvinis:) tako isto moze neko da kaze i za nas celave tipa bole me patka nek su oni celavi svojoj kuci, a kad izadju napolje nek stave kapu. a ja kazem bole i mene patka, ne narusavam javni red i mir, ne ugrozavam nikog, ne derem se, ne maltretiram ljude, ocu da budem celav i da ne nosim kapu. i da ofarbam brkove u zeleno i da imam prugaste carape do kolena i jebite se svi:) kapiras? ne mozes im nista reci i zameriti osim svog nekog licnog tripa da ti mozda to ne odgovara, ali to je druga stvar od 'idite u vase emo kuce', zar ne? a i bas se plasim da se sav zgrozis i da ne mozes da dodjes sebi sat vremena kad vidis neko emo dete na ulici:) sloboda izrazavanja, ako mogu ja na nosim goatee bradu, tako isto i neki emo moze da nacrta suzu na faci i da nosi siske preko glave. potpuno ista stvar. ne postoji neki fundamentalni kanon manifestovanja sebe pa da sad kazes 'ja sam od 1 do 10 na 6, a ovi emo likovi su na 2, a metalci su na 4' itd.
a ako cemo argumente tipa 'ja polazim od sebe', onda cu ja da kazem da mene zesce loze te emo ribe s crnom ravnom kosicom preko okica:))) jos kad krene da se uvija i da prica onako 'baogrdski', UF heheheeh:)

a to sto si u fazonu nek idu negde drugde, to je brate debilno da izvinis:) tako isto moze neko da kaze i za nas celave tipa bole me patka nek su oni celavi svojoj kuci, a kad izadju napolje nek stave kapu. a ja kazem bole i mene patka, ne narusavam javni red i mir, ne ugrozavam nikog, ne derem se, ne maltretiram ljude, ocu da budem celav i da ne nosim kapu. i da ofarbam brkove u zeleno i da imam prugaste carape do kolena i jebite se svi:) kapiras? ne mozes im nista reci i zameriti osim svog nekog licnog tripa da ti mozda to ne odgovara, ali to je druga stvar od 'idite u vase emo kuce', zar ne? a i bas se plasim da se sav zgrozis i da ne mozes da dodjes sebi sat vremena kad vidis neko emo dete na ulici:) sloboda izrazavanja, ako mogu ja na nosim goatee bradu, tako isto i neki emo moze da nacrta suzu na faci i da nosi siske preko glave. potpuno ista stvar. ne postoji neki fundamentalni kanon manifestovanja sebe pa da sad kazes 'ja sam od 1 do 10 na 6, a ovi emo likovi su na 2, a metalci su na 4' itd.
a ako cemo argumente tipa 'ja polazim od sebe', onda cu ja da kazem da mene zesce loze te emo ribe s crnom ravnom kosicom preko okica:))) jos kad krene da se uvija i da prica onako 'baogrdski', UF heheheeh:)
znam, ako pazljivije pogledas, verovatno ces videti i mene s njima ahahhahahaBtw,metalci i jesu po coskovima:D:D kejevima ,parkovima:D:D
pricam generalno, nije bitno sto je metalac, kad kazes brate oni emoi sklonite ih identicno je ko da si reko, e oni advokati sklonite ih, e oni likovi s plavim kapama sklonite ih ili ne znam ni ja sta. kad smo kod metalaca, nije ni jedan opasan i agresivan:)Jebote nije svaki metalac "namunjen" ,opasan,agresivan
pa ti si stvarno lud ako uzimas sebe za primer ahahahahahahhahaa(dobro to sad po kome je ko normalan to je druga prica ali,uzimam sebe za primer:D) ......