Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

Kole man

Re: Sta mislite o EMO muzici?

Post by Kole man » 10 Nov 2008, 20:46

Ja nemam misljenje o njima iz 1 prostog razloga
SVAKI COVEK JE RAZLICIT I SVAKO JE SVOJA OSOBA zato je glupo mrzeti bilo koje grupe ljudi,mozes ih mrzeti sve samo ako ih znas sve u suprotnom slucaju ne mozes mrzeti nekoga koga ne znas

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 11 Nov 2008, 07:32

ne mrzish ti svakoga pojedinacno, vec tu sirecu pojavu, pod uslovom da smatrash da nije normalna.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Nov 2008, 08:29

pa dosta stvari nije "normalno" i ako bi ja mrzeo sve te stvari verujem da bi bio preokupiran mrznjom iz nikakvog razloga, o tom i kazujem, zasto ja njih da mrzim ako se ja sa njima neslazem?

Kole man

Post by Kole man » 11 Nov 2008, 14:50

Dete epruvete wrote:ne mrzish ti svakoga pojedinacno, vec tu sirecu pojavu, pod uslovom da smatrash da nije normalna.
pa jebiga ja i pretpostavljam vecina foruma ovde ne voli rec normalan posto slabo ko bi ovde prosao kao normalan :|

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 11 Nov 2008, 21:16

kontam da ima dosta onih koji misle da su ludi ko struje i sta ja znam, ali svi imaju neke svoje standarde i pojave koje se kose sa tim standardima.

ja smatram da emo pokret nije normalan, ne znam kakav je ranije bio i kakav on u osnovi treba da bude, ali ova manifestacija tog pokreta koju sada imam prilike da vidim mi se uopste ne svidja. ja svakako nisam okupiran mrznjom prema tome i mozda je mrznja prejaka rec, ali ne mogu da imam stav "bas me briga" zato sto se to posredno ili neposredno, nije ni bitno, tice i moje svakodnevice. hocu da kazem da treba imati stav, da ne treba biti ravnodusan, a da je moje pravo da li ce taj stav biti dobar ili los.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Nov 2008, 21:57

to si mogao da kazes i za hippie sezdes neke... world peace.. come on... ja neam stav bas me briga, nego stav "ja sam covek, ti si covek" sto bi reklo da smo jednaki i da treba da se kontamo... nismo svi isti, al smo svi jednaki, znaci u prirodi nema podela ko u holivudskim filmovima na dobar i los...

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 11 Nov 2008, 22:37

dobro ti je poredjenje sa holivudom samo ja mislim da ima mnogo vise podela nego na filmu, a ja nemam vremena da ih sve nabrajam i napisao sam dve najbitnije. ako procitas ponovo videces da ni za koga nisam napisao da je dobar ili los, vec moje mishljenje o ispravnosti tog pokreta.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Nov 2008, 22:42

ma ok je sve to ali ja nevidim zasto ti shvatas to kao neku pretnju na balans u tvom zivotu? recimo na mene to neutice nimalo zato moj stav slici tom "bas me briga"... al zapravo bi stavi bio bas ono sto sam rekao ranije, svak ima pravo da radi sta hoce...

Kole man

Post by Kole man » 11 Nov 2008, 22:44

evo ovako jednostavno :) a brate ako oni volu da budu tuzni nije na tebi da ih mrzis,ne cine oni tebe tuznim nego same sebe i ne kapiram sta ima ko da ih smara zbog toga...

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 11 Nov 2008, 22:55

a sta mislite o Kortezu koji je pokorio srednju Ameriku? ja recimo nemam nista sa njim, nista mi nazao nije ucinio, pa opet imam neko misljenje o njemu, to je normalno. i zasto mislite da mrzim bilo koga kada sam objasnio sta mislim u prethodna dva posta, sigurno necu da ih jurim po gradu i da ih bejzbolkama teram da se smeju.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Nov 2008, 23:00

koji si car :) ... pa kako mislis da poredis emo pokret sa kortezom??? nisam rekao da mi ne smetaju zato sto se FIZICKI ne mesaju u moj zivot, nego bilo kako drugo i ideoloski i idejno i sta ja znam... neam taj trip... dok protiv korteza mogu imati stav, jer je bio bandit... nemislim da je neko ko nosi siske u stranu i ko govori kako LIFE SUCKS(it so fucking doesn't... xD) bandit ili pak obrnuto, jednostavno neki medju trip koji ce verovatno da ih prodje, cak mislim da je 90% toga velika gluuuuma...

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 12 Nov 2008, 00:08

ma to je banalno poredjenje da bih pokusao da priblizim svoje razmisljanje. ja tako razmisljam i ako vec nemas nista protiv emosa zasto imas protiv mog vidjenja stvari.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Nov 2008, 00:32

? nisam rekao da nemam nista protiv svega... tvoj stav se svodi na to da je emovac kakav god da je nista drugo do stereotip... kao da si uzeo parce trake i zalepio mu na vugla EMO... to isto mozes uraditi sa rokerima metalcima jazzerima itd itd... rokeri bi bili prljavi i smrdljivi a metalci prljavi i smrdljivi samo malo vise nego rokeri a jazzeri bi bili smoreni ljudi itd itd...

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 12 Nov 2008, 22:11

ali ja nisam pricao o pojedincima vec o celom pokretu, a da bi pricao o takvim stvarima mora se generalizovati.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 12 Nov 2008, 22:54

da brate, ali pricas o 'ispravnosti emo pokreta' gde pravis greske.
-to nije pokret, to je subkulturna grupacija, niti propagiraju nesto, niti se zalazu za nesto, bleje tu i rade neke stvari za koje misle da im odgovaraju.
-ne smaraju druge, tako da kortez kao bilo kakvo poredjenje pada u vodu jer svi znamo sta je on radio i to su objektivne stvari. stavise, ici cu toliko daleko da kazem da smaraju druge najmanje od svih subkulturnih grupa, tj ne smaraju ih uopste.
-normalno i ispravno. sta je normalno i ispravno? navedi mi bilo koju grupaciju tog tipa, naci cu ti pet argumenata da su krajnje nenormalni i neispravni.

Post Reply