Snarky Puppy
Moderators: dejankuki, Trooper
Re: Snarky Puppy
Interesantno je kako istu stvar vidimo totalno suprotno. Ali razumem sta hoces kazes, i zasto vidis to kako vidis. Na kraju se perspektiva verovatno svodi na to sa kakvim ocekivanjima udjes u slusanje pesme. A i stvar je ukusa naravno.
ja na sva ta neka jazz mrsomuđenja gledam kao na Fast Food.
Pojedeš i zaboraviš.
Sad da nastane neki svetski potop i da preživiš na planini sa par ljudi, pa krenete da se prisećate muzike, svi će da se sete melodija, niko ovakvih mrsomuđenja.
Dakle melodija živi, a ove "radosti muziciranja" drkeđonisanja traju dokle traje koncert.
I to je ono što razdvaja kvalitetnu muziku od junk food muzike - vremenska odrednica. Ili traje vekovima u sećanju ljudi ili trt.
Pojedeš i zaboraviš.
Sad da nastane neki svetski potop i da preživiš na planini sa par ljudi, pa krenete da se prisećate muzike, svi će da se sete melodija, niko ovakvih mrsomuđenja.
Dakle melodija živi, a ove "radosti muziciranja" drkeđonisanja traju dokle traje koncert.
I to je ono što razdvaja kvalitetnu muziku od junk food muzike - vremenska odrednica. Ili traje vekovima u sećanju ljudi ili trt.
Meni je ovo leglo, evo, slušam par dana. Možda zato što sam u momentu kada sam se zaželeo neke svirke gde je (pored tih improvizacija) neko utanačio izvedbu.
FORQ (Michael League + guitarist Adam Rogers)
Ova prva je odlicna, baš baš,ekstra,ono -super...
Simplement,c'est vraiment magnifique!Obozavam Francuskinje...
Simplement,c'est vraiment magnifique!Obozavam Francuskinje...