TRIBAL TECHPerennial wrote:a sta od jazz fusiona? imam neke albume od Mahavishnu Orchestra pored njih sta je jos vredno paznje?
sve!
Moderators: dejankuki, Trooper
TRIBAL TECHPerennial wrote:a sta od jazz fusiona? imam neke albume od Mahavishnu Orchestra pored njih sta je jos vredno paznje?
nemanja_cs wrote:Dave Weckl Band
Probaj Scott Hendersona i Franka Gambale-a, npr...zanimljivi su...SRVFan wrote:Dakle,odluchio sam da malo slusham muziku sa kojom pre nisam imao dodira!Zato vas,iskusne dzezere,molim da mi predlozite shta bih od jazz-a mogao da slusham za pochetak? Inache slusham pretezno blues i rock,ali i josh puno stvari,imam vrlo shiroka shvatanja,i znam da cenim dobru muziku... Hvala unapred!
Slušaj klasičan jazz jer ako kreneš od modernog pobeći ćeš. Idi u klub Rif (Gradić Pejton) i slušaj Macana jer svira klasičan jazz u evergreen maniru pa bi ti to za upoznavanje bilo jako dobro.SRVFan wrote:Dakle,odluchio sam da malo slusham muziku sa kojom pre nisam imao dodira!Zato vas,iskusne dzezere,molim da mi predlozite shta bih od jazz-a mogao da slusham za pochetak? Inache slusham pretezno blues i rock,ali i josh puno stvari,imam vrlo shiroka shvatanja,i znam da cenim dobru muziku... Hvala unapred!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest