Bend ŠiŠarke
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Bend ŠiŠarke
Ma najbolji ste,zrenjanin je uvek davao kvalitetne bendove! 
Veliki pozdrav Sisarkama! Do sada vas nisam cuo, ovo su prvi utisci... tehnika, aranzhman, produkcija, sve ok, al na kraju nekako mnogo upeglano i po PSu. Prosecno... Ne treba niko da vas poredi sa Van Gogom ili vec cim... Mladi ste, ludi ste, popite koje pivo, pustite to iz sebe! 
HVALA VAM PUNO LJUDI!!!!!!
BICETE OBAVESTENI ZA SLEDECU SVIRKU!!!!!!
BICETE OBAVESTENI ZA SLEDECU SVIRKU!!!!!!
A kada i da li planirate da dodjete u BG?
sada imamo par svirki po Zrenjaninu pa onda po Bg i okolini,ognjen93 wrote:A kada i da li planirate da dodjete u BG?
ali ako imas neku ideju gde bi mogli da sviramo u Bg-u,reci slobodno....
Last edited by XaPa on 27 May 2009, 20:39, edited 1 time in total.
e imamo mi stvari koje nisu upeglane i koje su bas ono sto mi jesmo,ALI(koje je uvek tu),takav fazon furamo vec nekoliko godina,medjutim sada kada treba cd da se izda ljudi koji su zaduzeni za to traze da to bud upeglano i da zvuci svetski...zato smo sad tako nesto i uradili...medjutim,tu je jos 10ak pesama bice malo i kako mi hocemo 
a u bg bi dosli sutra,medjutim....nemamo tamo neke prijatelje medju bendovima pa nam je malo teze da ostvarimo neki kontakt sa nekim klubovima i tako to..mada ja se nadam da ce sada u junu,julu biti nesto!
a u bg bi dosli sutra,medjutim....nemamo tamo neke prijatelje medju bendovima pa nam je malo teze da ostvarimo neki kontakt sa nekim klubovima i tako to..mada ja se nadam da ce sada u junu,julu biti nesto!
ma najaci ste
Pa imate Dangubu gde bi ste sigurno mogli da svirate.....
U klubu ima ljudi, a sad ostalo.......
naravno da ne... osim ako necete da svirate utorkom i da vas gleda petnaes ljudiognjen93 wrote:Pa imate Dangubu gde bi ste sigurno mogli da svirate.....
Duane wrote:naravno da ne... osim ako necete da svirate utorkom i da vas gleda petnaes ljudiognjen93 wrote:Pa imate Dangubu gde bi ste sigurno mogli da svirate.....
Opet ti sa cinizmom, sto utorkom? A to sto si mozda naisao kad nije bilo ljudi..... jebiga sta se radi, a inace u celom bg-u nemas preko 20 rock klubova, jebiga sve seljaci, al zato kad Karleusa, baja, gaja , vlaja dodju na akapulko bude po 2000 ljudi, jebiga ljudi cene kvalitet
E a jel ste razmisljali da zovete karleusu, ili gogu da vam pevaju, kao zenski vokali, znas u koj kes bi ste usli
brate minli... nemozes ti da nazoves dangubu i kazes - hej ljudi, mi 'ocemo da sviramo u subotu!ognjen93 wrote:Duane wrote:naravno da ne... osim ako necete da svirate utorkom i da vas gleda petnaes ljudiognjen93 wrote:Pa imate Dangubu gde bi ste sigurno mogli da svirate.....
Opet ti sa cinizmom, sto utorkom? A to sto si mozda naisao kad nije bilo ljudi..... jebiga sta se radi, a inace u celom bg-u nemas preko 20 rock klubova, jebiga sve seljaci, al zato kad Karleusa, baja, gaja , vlaja dodju na akapulko bude po 2000 ljudi, jebiga ljudi cene kvalitet
znaci momci ako hocete dangubu, onda utorak... pa gledajte sad... pogotovo ako je rec o autorskom bJendu...
ps. neboj se ti nista derane, ima u beogradu dosta rok'n'roula, samo treba znati gde traziti
Ajde nabroj preko 20 ako uspes skidam ti kapu, sta se cimas cinjenica je da su vecina nasih vrsnjaka seljaci, baja me danas smara na casu kako je video na nekoj rumunskoj televiziji da je morandi zajebo betovena po ne znam sta je reko ugl. je nesto sr*o kvalitetu, skladu unutar celine, kako je dzez seljacka muzika......
kakav zakljiucak ti izvodis kada mu jos celo odeljenje kaze da je u pravu, neko kaze ukusi su razliciti, pa on bas i jeste seljak zbog takvog ukusa.....
kakav zakljiucak ti izvodis kada mu jos celo odeljenje kaze da je u pravu, neko kaze ukusi su razliciti, pa on bas i jeste seljak zbog takvog ukusa.....