Bend ŠiŠarke
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Bend ŠiŠarke
Dobro za dangubu, ali mogu da kazu gde su sve sviral, cak su juce izasli u blicu u rubrici otkrivamo mlade bendove ili tako nesto, ipak nisu oni neki slepci koji prvi put sviraju, a u ostalom imaju atom, kst....... pa *****a ne moze da bude toliko jednostavno
on kaze da je jazz seljacka muzika... ti kazes da je grind produkcija seljacka muzika i da je on seljak...ognjen93 wrote:Ajde nabroj preko 20 ako uspes skidam ti kapu, sta se cimas cinjenica je da su vecina nasih vrsnjaka seljaci, baja me danas smara na casu kako je video na nekoj rumunskoj televiziji da je morandi zajebo betovena po ne znam sta je reko ugl. je nesto sr*o kvalitetu, skladu unutar celine, kako je dzez seljacka muzika......
kakav zakljiucak ti izvodis kada mu jos celo odeljenje kaze da je u pravu, neko kaze ukusi su razliciti, pa on bas i jeste seljak zbog takvog ukusa.....
u cemu je razlika?
ps
1. kuglas
2. vox
3. atom
4. underworld
5. skc
6. kst
7. povjetarac
8. siprazje(sikara, kako god)
9. batler
10. sobarica
11. zica
12. danguba
13. brod pub
14. akademija
15. voodoo
16. vrtoglavica
17. blue moon
18. dom omladine
19. fest
20. chorba
21. gajba
22. tica
23. riff
...itd itd itd
evo 23 jer je to magican broj... valjda je to preko 20

E jel me ti zajebavas u cemu je razlika izmedju miles davis i morandia???????????
Pa samo sto je miles, 10000000000000000000000000000000000x bolji muzicar, sta je sa tobom toliko si blagonaklon prema technu koji cak nije ni muzika, a branis hip hop i narodnjake, kao da ti je cale sasa popovic????
Pa samo sto je miles, 10000000000000000000000000000000000x bolji muzicar, sta je sa tobom toliko si blagonaklon prema technu koji cak nije ni muzika, a branis hip hop i narodnjake, kao da ti je cale sasa popovic????
ooooognjeneeee aaaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo aaaaaaaaaaaaaaa 

jeste bolji muzicar, ali to nije razlog zasto bi ti svog drugara nazvao seljakom... naucices jednog dana... a sad iskulirajognjen93 wrote:E jel me ti zajebavas u cemu je razlika izmedju miles davis i morandia???????????
ps. napravio sam ti listu, skini mi kapu

имаш капу?
ne, sto pitas?Шмајсер wrote:имаш капу?
kakvi ste vi ludaci je
)) sta se prepirete....narodnjaci sucks,hip hop-rap je kod naz "zastupljeniji" nego rok i td...da se nelazemo...a mocart ili ko vec da se uporedi sa ne znam kim....sramota,treba tog bugara ili koga vec na vrbu!:)
samo polako...sviracemo u bg-u....trenutno smo u dilu sa najjacm srpskim producentom...valjda ce biti neki album,pa ce biti sto se tice svirki lakse

samo polako...sviracemo u bg-u....trenutno smo u dilu sa najjacm srpskim producentom...valjda ce biti neki album,pa ce biti sto se tice svirki lakse

па да ти скине...
a jes, upravu si...Шмајсер wrote:па да ти скине...

kako's ti?
никад боље. доста оффа бановаће нас до краја свијета и вијека
e momcovi el imate vi ovde neke bendove ....?
Da, mada smo mi jos mali, jos se svadjam(o) sa klavijaturistom ko treba da se smanji, skoro smo nasli pravu bubnjarku, koja svira duze vreme, odsvira sve prelaze, ubaci neki svoj.........
A sto pitas ?
A sto pitas ?
pa pitam,zanima me sta drugi ljudi sviraju,kakve su im ideje itd...ne brini se nista za to ,dodje to vremenom...mi smo prekidali 100 puta probe itd zato sto moj brat bubnjar udara ko ludak bubanj(NISAM CUO SVOJE MISLI OD BAS BUBNJA)
.....MADA SAD JE MNOGO BOLJE...

Pa sviramo ugl. neki rock, tipa deep purple, scorpions, maiden, od nasi muzicari parni valjak, corbu....
Pokusava pevac da uturi neka sranja poput van gogha, partribrejkersa....
Ali se ne damo przimo po tom malo tvrdjem zvuku.....
Inace to je sve jos igra, verovatno ce mo za koju godinu da sviramo narodnjake po splavovima sa nekom sisatom pevacicom
da uzmemo neki kes, prvo da kupimo tablete protiv povracanja da se ne bi ispovracali po gostima kolko smo sami sebi gadni..... Al jebiga to je realnost...... Verovatno bi smo pored toga nastavili da guramo neki hevy zvuk, pravimo svoje pesme, svi smo u bendu drugari isli smo zajedno u skolu, sa nekima i dalje idem, pa nekako mi ne izgleda kao da ce mo se ikad raspasti, najvecu krizu smo prevazisli, klavijaturista kupio monitoring i smanjio se

Pokusava pevac da uturi neka sranja poput van gogha, partribrejkersa....
Ali se ne damo przimo po tom malo tvrdjem zvuku.....
Inace to je sve jos igra, verovatno ce mo za koju godinu da sviramo narodnjake po splavovima sa nekom sisatom pevacicom