ognjen93 wrote:mislim_stvarno wrote:Guitar_thrill wrote:izvinjavam se, htedoh da odgovorim Ognjenu za brejkerse i celu tu glupost, ali kontam da je offtopic, a i kontam da verovatno ne vredi

Brejkersi su bolji od one domace ekipe koja njemu nije glupost...
Cekaj ti pljujes nesto samo zato sto je pop-rok? Pa evo mnogo primera gde je taj pop-rok vratio na zemlju tu neku seljaniju TOTO, Eagles? sta sa njima oni furaju taj meksi zvuk pa su mnoooogo bolji tehnicari, imaju 100000x bolje pesme od tih jadnih bendova varijante igrao se mali futa sa gitarom pa izvalio kvintni krug, kupio distorziju, i napravio spisak razloga(moram da budem malo ironican

)
Ne al stvarno kako vam nije muka od tog jednog pokusaja hard rocka ne znam kako da ga nazovem tipa Nirvane, Brejkersa, istina da je klasican rok poprilicno istrosen i da nema vise sta da se radi, ima pokusaja sa ubacivanjem novih instrumenata, sviranja sa klasicnim orkestrom.... sto daje rezultate, ima ljudi poput deep purpla koji i dalje prave muziku, jbg zato i jesu deep purple,sad naravno nirvana je bolja od dugmeta naravno, ali( da je Kobejn ziv) ne bi zavredjivali mesto kao predgrupa deep purple u, scorpionsima, dire stairs.....
Ako ce mo da se vodimo stavom da je svrha muzike zabava onda svi treba, da lepo okacimo gitare o klin i da odemo lepo da slusamo techno, Grand, i ostale pa i to je muzika.....
Ja nisam nikoga pljuvao. Ti si se sad bas istovario na brejkerse i nirvanu (
koju ja ne mogu da smislim) posteno.
Moje misljenje je da su Brejkersi i Atheisti, najbolji aktivni domaci bendovi (Hladno Pivo nije domaci, a ovi mladji bendovi imaju jos da rastu

) Anton je 3x mastovitiji u pravljenju rifova od bilo kog popularnog domaceg rock gitariste.
Ja uzasno cenim DP, mislim da su genijalan bend, ALI samo dok su Ritchie i Lord svirali. Posle je to uzasno smesno sto se mene tice...
To sto si ti ogranicen na samo "pravi hard rock", to je zato sto si mlad. Jednom ce ti se kasti samo... Kao sto sam rekao, ne volim nirvanu, ali kapiram da su uradili nesto posebno,
sto se meni ne svidja, i mislim da je kombajn imbecil jer je pucao sam sebi u glavu, ali respect za ono sto su napravili...
Ja slusam prvenstveno Hard Rock, ali je cinjenica da su tu textovi najslabija tacka. U takvoj situaciji, moras potraziti neke kvalitetnije alternative.
Koja je razlika izmedju dva dela texta:
Sibice moja ja cu da te kresnem
i
ulazim u tebe kao u crkvu
?
Da li jedno zasluzuje vece postovanje samo zato sto izvesna osoba sa duzim stazom rockera stoji iza njega?
ognjen93 wrote:dire stairs