Linkin Park - novi singl - New Divide

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Storm

Linkin Park - novi singl - New Divide

Post by Storm » 17 Jun 2009, 16:07

Nije losa pesma,kakve su njesra stvari poceli izdavati u poslednje vreme uplasio sam se bio.Vuce pomalo na pop zbog autotunea i tako tih zajebancija, ali ne mora da znaci.Videcemo kakve ce ostale biti.Josh samo da onaj lik opet pocne repovati i bice nesto od svega toga.Mogli bi ponovo daleko dogurati, pogotovo sto reklamiraju buduci najgledaniji film...Sad ce neko reci: ma daj...ali to ti je sto ti je, da nisu spojili par stilova i bili komercijalni, nikad ne bi bili toliko poznati.Ostali bi samo jedan obican bend u moru istih.Onaj album Hybrid Theory se josh vrti u mom cd plejeru.. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqK ... annel_page

nenadnenad

Re: Linkin Park - novi singl - New Divide

Post by nenadnenad » 17 Jun 2009, 21:58

Image

odvratno , bljutavo, mtv pop rock

ko sto bi reko thom york refrigerator hum

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 17 Jun 2009, 23:51

Komercijalno, ali su uspeli i to da upropaste, jer nisam nista zapamtio :/

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 20 Jun 2009, 11:52

Sjajna pesma!!! Ajoj sto su do jaja :D Najbolji mi onaj NIN deo od 2.38 do 2.52 :bow:

Pitam se samo dokle ce Chester smilsljati ovoliko dobre pop melodije a da se ne ponovi? :) Za sad mu jako dobro to ide :bravo:

Linkin Park i Coldplay su mi vr' danasnjeg gitarskog popa :D

Storm

Post by Storm » 20 Jun 2009, 14:58

AllHopeIsGone wrote:Sjajna pesma!!! Ajoj sto su do jaja :D Najbolji mi onaj NIN deo od 2.38 do 2.52 :bow:

Pitam se samo dokle ce Chester smilsljati ovoliko dobre pop melodije a da se ne ponovi? :) Za sad mu jako dobro to ide :bravo:

Linkin Park i Coldplay su mi vr' danasnjeg gitarskog popa :D
A reci i one What I´ve Done & Breaking the Habbit su isto na taj fazon.Chesteru najbolje leze takve pesme

Gago

Post by Gago » 22 Jun 2009, 09:26

hm... cudo je jedno koliko misljenja umeju da variraju... ja licno smatram da su linkin park i coldplay jedni od najgorih bendova danas... Coldplay, koji jos otkad su izdali nov album, milion bendova smara kako su im ukrali pesme, a linkin park koji ne ume nikad nista originalno da smisli... svaka pesma im je na istu foru, a jos otkad su napravili duet sa jay-z -em, mislim stvarno.... :povrac: :lol:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 22 Jun 2009, 12:19

Gago wrote: duet sa jay-z -em, mislim stvarno.... :povrac: :lol:
Dobro, tu se potpuno slazem :ziveli:

istok

Post by istok » 23 Jun 2009, 21:37

u poredjenju sa pesmama sa poslednjeg albuma ova new devide je vnugo :)
napisali su pesmu za 30 minuta! pogledajte snimanje na youtubu ....uzas.......ta pesma je radjena po principu...UZMEMO KES I VIDIMO SE POSLE!

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 23 Jun 2009, 22:46

istok wrote:u poredjenju sa pesmama sa poslednjeg albuma ova new devide je vnugo :)
napisali su pesmu za 30 minuta! pogledajte snimanje na youtubu ....uzas.......ta pesma je radjena po principu...UZMEMO KES I VIDIMO SE POSLE!
Moguce :) I meni se to ucinilo posle petog slusanja 8)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Jun 2009, 13:41

Gago wrote:hm... cudo je jedno koliko misljenja umeju da variraju... ja licno smatram da su linkin park i coldplay jedni od najgorih bendova danas... Coldplay, koji jos otkad su izdali nov album, milion bendova smara kako su im ukrali pesme, a linkin park koji ne ume nikad nista originalno da smisli... svaka pesma im je na istu foru, a jos otkad su napravili duet sa jay-z -em, mislim stvarno.... :povrac: :lol:
coldplay je jedno self-absorbed vnogo svetskih razmera. Oni su kao nesto casual fazon i kul su. U stvari su najgori, najkomercijalniji i najgej bend u 21. veku. To slobodne savesti mogu reci. LP manje-vise, jes da su uvek na istu foru al imaju 4-5 pesama koje su kewl. :D

Storm

Post by Storm » 27 Jun 2009, 23:25

Stalker wrote:
Gago wrote:hm... cudo je jedno koliko misljenja umeju da variraju... ja licno smatram da su linkin park i coldplay jedni od najgorih bendova danas... Coldplay, koji jos otkad su izdali nov album, milion bendova smara kako su im ukrali pesme, a linkin park koji ne ume nikad nista originalno da smisli... svaka pesma im je na istu foru, a jos otkad su napravili duet sa jay-z -em, mislim stvarno.... :povrac: :lol:
coldplay je jedno self-absorbed vnogo svetskih razmera. Oni su kao nesto casual fazon i kul su. U stvari su najgori, najkomercijalniji i najgej bend u 21. veku. To slobodne savesti mogu reci. LP manje-vise, jes da su uvek na istu foru al imaju 4-5 pesama koje su kewl. :D
:1: sto se tice coldplay-a.Dodao bih jos da pevac ne zna pevati..

Dushan S

Post by Dushan S » 28 Jun 2009, 07:06

Ja znam da je mnogo kul i nekako normalno, logično pljuvati linkin Park. A i loš je ovaj zadnji album fakat. Ali ono ljudi, taj bend nije skupljen tako što im je neko unapred garantovao da je to što oni rade komercijalno i da će postati popularni. Da to tako može onda bi bilo lako, evo ja bi sad napravio album i zaradio pare. Klinci odrali dupe dok nisu uspeli da izdaju prvenac, nije im pisalo na čelu "uspećemo". Hoću da kažem da nakon uspeha, kad je nešto prošlo, lako je pričati "To je komercijala", "To je MTV sranje", ali to je besmisleno, jer su oni morali prvo u svojoj garaži da naprave pesme JER IM JE TAKO LEPO I TAKO IM SE SVIĐA i nisu imali štampano u tri primerka i potpisano obećanje od MTV-ja "Vi samo snimite a svi će vas voleti". I to tako mnogo njih uradi album i ne prođu sa svojom muzikom. Konačno oni vole tako (Tj bar je jasno da su voleli onako kako su zvučali u početku, sad možda i rade nešto da bi održali popularnost) i trude se da to bude nešto što je njima do jaja. I onda izdaju i proda se u milionima. Izda se tako još mnogo albuma pa ih gura MTV pa nikom ništa. Tj, nije to bezveze. Dapače bar 50% ljudi koji naprave veliki uspeh, uopšte nisu budale, nego zajebani likovi i veliki radnici, toliko veliki radnici da je prosečnom srbinu nezamislivo koliko je energije bilo potrebno ovima iz LP da izguraju svoju priču.

Mislim, nije da im volim muziku, ali morao sam da dodam, znam da je lako čuti nešto što su "lake note" i reći "Ma to je mtv sranje". Zašto je drugačije kada Metalika napravi "povratak korenima" da bi održala popularnost i prodala album u odnosu na to kad to radi LP? Ili šta je drugačije kad Bruce Dickinson pre nego što se vratio u Maiden opet počne da radi metal albume jer njegova publika neće da sluša ono što bi on voleo da snima i izvodi - jer to nije metal?

Gago

Post by Gago » 28 Jun 2009, 22:37

Dushan S wrote:Ja znam da je mnogo kul i nekako normalno, logično pljuvati linkin Park. A i loš je ovaj zadnji album fakat. Ali ono ljudi, taj bend nije skupljen tako što im je neko unapred garantovao da je to što oni rade komercijalno i da će postati popularni. Da to tako može onda bi bilo lako, evo ja bi sad napravio album i zaradio pare. Klinci odrali dupe dok nisu uspeli da izdaju prvenac, nije im pisalo na čelu "uspećemo". Hoću da kažem da nakon uspeha, kad je nešto prošlo, lako je pričati "To je komercijala", "To je MTV sranje", ali to je besmisleno, jer su oni morali prvo u svojoj garaži da naprave pesme JER IM JE TAKO LEPO I TAKO IM SE SVIĐA i nisu imali štampano u tri primerka i potpisano obećanje od MTV-ja "Vi samo snimite a svi će vas voleti". I to tako mnogo njih uradi album i ne prođu sa svojom muzikom. Konačno oni vole tako (Tj bar je jasno da su voleli onako kako su zvučali u početku, sad možda i rade nešto da bi održali popularnost) i trude se da to bude nešto što je njima do jaja. I onda izdaju i proda se u milionima. Izda se tako još mnogo albuma pa ih gura MTV pa nikom ništa. Tj, nije to bezveze. Dapače bar 50% ljudi koji naprave veliki uspeh, uopšte nisu budale, nego zajebani likovi i veliki radnici, toliko veliki radnici da je prosečnom srbinu nezamislivo koliko je energije bilo potrebno ovima iz LP da izguraju svoju priču.

Mislim, nije da im volim muziku, ali morao sam da dodam, znam da je lako čuti nešto što su "lake note" i reći "Ma to je mtv sranje". Zašto je drugačije kada Metalika napravi "povratak korenima" da bi održala popularnost i prodala album u odnosu na to kad to radi LP? Ili šta je drugačije kad Bruce Dickinson pre nego što se vratio u Maiden opet počne da radi metal albume jer njegova publika neće da sluša ono što bi on voleo da snima i izvodi - jer to nije metal?

uh morao sam da se umesam... :) ovako... ako su oni smisljali pre neke pesmice, njima se probili i onda kad su se probili poceli da se komercijalizuju i da prave ono za sta znaju da nije neki kvalitet ali da ce im doneti para, kako to nije komercijala? Poenta je da mozda oni nisu bili komercijala, da su stvarno hteli nesto da kazu, da stvore, ali kako im se ukazala prilika da zarade sa sve manje truda oni su iste sekunde presli na tu "neslavnu stranu"... Sto se tice James-a i kompanije (Metallica) ja sam se stvarno razocarao u njih... Ko god kaze da ovi novi albumi nisu samo da se namlate para, pricaju gluposti, solaze su im krajnje nemastovite, a ni refren vise ne mogu da smisle... nije mozda trebalo to da urade ali dobro sad je vec kasno... a sad da se vratim na Linkine... Kako mozes da poredis linkin park, metallicu i bruce dickinsona? Linkin park nikad nije bio toliko dobar pa da moze sebi da priusti ovu degradaciju... od prve pesme koja je bila na mtv-u (one step closer cini mi se...) su provalili da mogu da idu na isti sablon i da ce masa biti zadovoljna... Sa cistom umetnickog stanovista, grozni su... :D a sto se tice "lakih nota"... hm... pazi ja licno sam uvek smatrao da su najbolje pesme one najprostije, tako npr mozes svaku pesmu da "ocistis" od distorzije, od vristanja ili nebitno cega i shvatis kako se sve svodi na neku prostu melodiju koju osecas ako je dobra naravno.... sta bi se desilo kad bi to probao da uradis Linkinu? :hide: 8)
a Coldplay... joj mrzi me sad da ih unistavam, pa cu drugi put hehhe :)

istok

Post by istok » 29 Jun 2009, 01:49

ne mozete ljudi pluvati linkin park i coldplay ......brate..koji vam je! to je kao da si 90.pljuvao metaliku 60.doorse itd.....kada namestite hit ko linkin park ili cold javite mi se :) ja cu da vas sponzorisem do tada crvi samo vezbajte :) rnr baby

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 29 Jun 2009, 01:51

istok wrote:ne mozete ljudi pluvati linkin park i coldplay ......brate..koji vam je! to je kao da si 90.pljuvao metaliku 60.doorse itd.....kada namestite hit ko linkin park ili cold javite mi se :) ja cu da vas sponzorisem do tada crvi samo vezbajte :) rnr baby
ja sam 90. pljuvao ispred zgrade... mozhe se desi da sam pljuno i koju meta'lku... jebaga, greshi covek...

Post Reply