http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqK ... annel_page
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
A reci i one What I´ve Done & Breaking the Habbit su isto na taj fazon.Chesteru najbolje leze takve pesmeAllHopeIsGone wrote:Sjajna pesma!!! Ajoj sto su do jajaNajbolji mi onaj NIN deo od 2.38 do 2.52
![]()
Pitam se samo dokle ce Chester smilsljati ovoliko dobre pop melodije a da se ne ponovi?Za sad mu jako dobro to ide
![]()
Linkin Park i Coldplay su mi vr' danasnjeg gitarskog popa
Dobro, tu se potpuno slazemGago wrote: duet sa jay-z -em, mislim stvarno....![]()
Moguceistok wrote:u poredjenju sa pesmama sa poslednjeg albuma ova new devide je vnugo
napisali su pesmu za 30 minuta! pogledajte snimanje na youtubu ....uzas.......ta pesma je radjena po principu...UZMEMO KES I VIDIMO SE POSLE!
coldplay je jedno self-absorbed vnogo svetskih razmera. Oni su kao nesto casual fazon i kul su. U stvari su najgori, najkomercijalniji i najgej bend u 21. veku. To slobodne savesti mogu reci. LP manje-vise, jes da su uvek na istu foru al imaju 4-5 pesama koje su kewl.Gago wrote:hm... cudo je jedno koliko misljenja umeju da variraju... ja licno smatram da su linkin park i coldplay jedni od najgorih bendova danas... Coldplay, koji jos otkad su izdali nov album, milion bendova smara kako su im ukrali pesme, a linkin park koji ne ume nikad nista originalno da smisli... svaka pesma im je na istu foru, a jos otkad su napravili duet sa jay-z -em, mislim stvarno....![]()
Stalker wrote:coldplay je jedno self-absorbed vnogo svetskih razmera. Oni su kao nesto casual fazon i kul su. U stvari su najgori, najkomercijalniji i najgej bend u 21. veku. To slobodne savesti mogu reci. LP manje-vise, jes da su uvek na istu foru al imaju 4-5 pesama koje su kewl.Gago wrote:hm... cudo je jedno koliko misljenja umeju da variraju... ja licno smatram da su linkin park i coldplay jedni od najgorih bendova danas... Coldplay, koji jos otkad su izdali nov album, milion bendova smara kako su im ukrali pesme, a linkin park koji ne ume nikad nista originalno da smisli... svaka pesma im je na istu foru, a jos otkad su napravili duet sa jay-z -em, mislim stvarno....![]()
Dushan S wrote:Ja znam da je mnogo kul i nekako normalno, logično pljuvati linkin Park. A i loš je ovaj zadnji album fakat. Ali ono ljudi, taj bend nije skupljen tako što im je neko unapred garantovao da je to što oni rade komercijalno i da će postati popularni. Da to tako može onda bi bilo lako, evo ja bi sad napravio album i zaradio pare. Klinci odrali dupe dok nisu uspeli da izdaju prvenac, nije im pisalo na čelu "uspećemo". Hoću da kažem da nakon uspeha, kad je nešto prošlo, lako je pričati "To je komercijala", "To je MTV sranje", ali to je besmisleno, jer su oni morali prvo u svojoj garaži da naprave pesme JER IM JE TAKO LEPO I TAKO IM SE SVIĐA i nisu imali štampano u tri primerka i potpisano obećanje od MTV-ja "Vi samo snimite a svi će vas voleti". I to tako mnogo njih uradi album i ne prođu sa svojom muzikom. Konačno oni vole tako (Tj bar je jasno da su voleli onako kako su zvučali u početku, sad možda i rade nešto da bi održali popularnost) i trude se da to bude nešto što je njima do jaja. I onda izdaju i proda se u milionima. Izda se tako još mnogo albuma pa ih gura MTV pa nikom ništa. Tj, nije to bezveze. Dapače bar 50% ljudi koji naprave veliki uspeh, uopšte nisu budale, nego zajebani likovi i veliki radnici, toliko veliki radnici da je prosečnom srbinu nezamislivo koliko je energije bilo potrebno ovima iz LP da izguraju svoju priču.
Mislim, nije da im volim muziku, ali morao sam da dodam, znam da je lako čuti nešto što su "lake note" i reći "Ma to je mtv sranje". Zašto je drugačije kada Metalika napravi "povratak korenima" da bi održala popularnost i prodala album u odnosu na to kad to radi LP? Ili šta je drugačije kad Bruce Dickinson pre nego što se vratio u Maiden opet počne da radi metal albume jer njegova publika neće da sluša ono što bi on voleo da snima i izvodi - jer to nije metal?
ja sam 90. pljuvao ispred zgrade... mozhe se desi da sam pljuno i koju meta'lku... jebaga, greshi covek...istok wrote:ne mozete ljudi pluvati linkin park i coldplay ......brate..koji vam je! to je kao da si 90.pljuvao metaliku 60.doorse itd.....kada namestite hit ko linkin park ili cold javite mi seja cu da vas sponzorisem do tada crvi samo vezbajte
rnr baby
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest