Linkin Park - novi singl - New Divide

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

sinisake
The original one

Re: Linkin Park - novi singl - New Divide

Post by sinisake » 29 Jun 2009, 01:54

ja sam 90. pljuvao ispred zgrade... mozhe se desi da sam pljuno i koju meta'lku... jebaga, greshi covek...
:bow:
Nego, jos nisam cuo taj novi hit Linkin Parka... Moram sad da poslusam, da me ne grize savest posle - sto ih pljujem, a da nisam ni cuo nova socinjenija... :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 29 Jun 2009, 02:17

AllHopeIsGone wrote:Sjajna pesma!!! Ajoj sto su do jaja :D Najbolji mi onaj NIN deo od 2.38 do 2.52 :bow:

Pitam se samo dokle ce Chester smilsljati ovoliko dobre pop melodije a da se ne ponovi? :) Za sad mu jako dobro to ide :bravo:
Jel ovo bila sala ili sta?

Gago

Post by Gago » 29 Jun 2009, 15:47

hahah :lol: elem... brate opet porede metallicu, dorse i ostale sa linkin parkom... uh boze moj... nisu im ni do kolena, a kako su krenuli i nece nikad... a coldplay je tako dobar materijal za pljuvanje da je vrlo tesko suzdrzati se... oni su tek.... :)
a hit poput linkina i coldplay-a je tesko napraviti? :D (za coldplay samo odes na youtube, uzmes pesmu koja ti se svidi i "obradis" je glupim glasom onog lika) :lol: :XD:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 01 Jul 2009, 13:34

Dushan S wrote:Ja znam da je mnogo kul i nekako normalno, logično pljuvati linkin Park. A i loš je ovaj zadnji album fakat. Ali ono ljudi, taj bend nije skupljen tako što im je neko unapred garantovao da je to što oni rade komercijalno i da će postati popularni. Da to tako može onda bi bilo lako, evo ja bi sad napravio album i zaradio pare. Klinci odrali dupe dok nisu uspeli da izdaju prvenac, nije im pisalo na čelu "uspećemo". Hoću da kažem da nakon uspeha, kad je nešto prošlo, lako je pričati "To je komercijala", "To je MTV sranje", ali to je besmisleno, jer su oni morali prvo u svojoj garaži da naprave pesme JER IM JE TAKO LEPO I TAKO IM SE SVIĐA i nisu imali štampano u tri primerka i potpisano obećanje od MTV-ja "Vi samo snimite a svi će vas voleti". I to tako mnogo njih uradi album i ne prođu sa svojom muzikom. Konačno oni vole tako (Tj bar je jasno da su voleli onako kako su zvučali u početku, sad možda i rade nešto da bi održali popularnost) i trude se da to bude nešto što je njima do jaja. I onda izdaju i proda se u milionima. Izda se tako još mnogo albuma pa ih gura MTV pa nikom ništa. Tj, nije to bezveze. Dapače bar 50% ljudi koji naprave veliki uspeh, uopšte nisu budale, nego zajebani likovi i veliki radnici, toliko veliki radnici da je prosečnom srbinu nezamislivo koliko je energije bilo potrebno ovima iz LP da izguraju svoju priču.

Mislim, nije da im volim muziku, ali morao sam da dodam, znam da je lako čuti nešto što su "lake note" i reći "Ma to je mtv sranje". Zašto je drugačije kada Metalika napravi "povratak korenima" da bi održala popularnost i prodala album u odnosu na to kad to radi LP? Ili šta je drugačije kad Bruce Dickinson pre nego što se vratio u Maiden opet počne da radi metal albume jer njegova publika neće da sluša ono što bi on voleo da snima i izvodi - jer to nije metal?
Svaka ti je Njegoseva :bravo: Jedino se ne slazem da im je zadnji album los, al' to je zaista stvar ukusa :)
Funkomat wrote:
AllHopeIsGone wrote:Sjajna pesma!!! Ajoj sto su do jaja :D Najbolji mi onaj NIN deo od 2.38 do 2.52 :bow:

Pitam se samo dokle ce Chester smilsljati ovoliko dobre pop melodije a da se ne ponovi? :) Za sad mu jako dobro to ide :bravo:
Jel ovo bila sala ili sta?
Ne 8) Mada pesma mi je brzo dosadila, a to mi se nikad nije desilo sa njima, tako da..vrlo sam skeptican u vezi novog materijala :wink:
istok wrote:ne mozete ljudi pluvati linkin park i coldplay ......brate..koji vam je! to je kao da si 90.pljuvao metaliku 60.doorse itd.....kada namestite hit ko linkin park ili cold javite mi se :) ja cu da vas sponzorisem do tada crvi samo vezbajte :) rnr baby
To care! :ziveli:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 01 Jul 2009, 13:45

Storm wrote:
:1: sto se tice coldplay-a.Dodao bih jos da pevac ne zna pevati..
Mislim, cemu ovakvi komentari? Jedno je da li ti se muzika dopada ili ne, al' ovakav komentar je potpuna budalastina.

Storm

Post by Storm » 01 Jul 2009, 16:13

AllHopeIsGone wrote:
Storm wrote:
:1: sto se tice coldplay-a.Dodao bih jos da pevac ne zna pevati..
Mislim, cemu ovakvi komentari? Jedno je da li ti se muzika dopada ili ne, al' ovakav komentar je potpuna budalastina.

Nazalost nije budalastina,nego istina.Ali ovo je tema o LP.O koldplej vec cemo otvoriti posebnu pa diskutovati, ili je otvori sam ako ih vec toliko volis :XD: . I ne znam sto se poredi sve i svasta ovde al´ajd dobro..
I jos nesto, ja slusam LP od kad su se pojavili,2 puta sam bio na njihovom koncertu, i ne mogu ti recima opisati koliko su do jaja :metal: Tebi ako se ne svidjaju, slusaj nesto drugo.. Naravno ako krenu putem scenarija Metallike,Nightwisha,Rammsteina tj. muzike za kindergarten, onda je normalno da ih niko normalan vise nece slusati. Uostalom novi album ce sam reci..Za sad su meni super 8)

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 01 Jul 2009, 17:06

Storm wrote:

Tebi ako se ne svidjaju, slusaj nesto drugo
?!

Brate, jel' citas ti neke postove osim svojih, mislim, pazljivo? :O.o:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 01 Jul 2009, 17:11

Linkin Park i Coldplay su mi vr' danasnjeg gitarskog popa :D
AllHopeIsGone wrote:
Dushan S wrote:Ja znam da je mnogo kul i nekako normalno, logično pljuvati linkin Park. A i loš je ovaj zadnji album fakat. Ali ono ljudi, taj bend nije skupljen tako što im je neko unapred garantovao da je to što oni rade komercijalno i da će postati popularni. Da to tako može onda bi bilo lako, evo ja bi sad napravio album i zaradio pare. Klinci odrali dupe dok nisu uspeli da izdaju prvenac, nije im pisalo na čelu "uspećemo". Hoću da kažem da nakon uspeha, kad je nešto prošlo, lako je pričati "To je komercijala", "To je MTV sranje", ali to je besmisleno, jer su oni morali prvo u svojoj garaži da naprave pesme JER IM JE TAKO LEPO I TAKO IM SE SVIĐA i nisu imali štampano u tri primerka i potpisano obećanje od MTV-ja "Vi samo snimite a svi će vas voleti". I to tako mnogo njih uradi album i ne prođu sa svojom muzikom. Konačno oni vole tako (Tj bar je jasno da su voleli onako kako su zvučali u početku, sad možda i rade nešto da bi održali popularnost) i trude se da to bude nešto što je njima do jaja. I onda izdaju i proda se u milionima. Izda se tako još mnogo albuma pa ih gura MTV pa nikom ništa. Tj, nije to bezveze. Dapače bar 50% ljudi koji naprave veliki uspeh, uopšte nisu budale, nego zajebani likovi i veliki radnici, toliko veliki radnici da je prosečnom srbinu nezamislivo koliko je energije bilo potrebno ovima iz LP da izguraju svoju priču.

Mislim, nije da im volim muziku, ali morao sam da dodam, znam da je lako čuti nešto što su "lake note" i reći "Ma to je mtv sranje". Zašto je drugačije kada Metalika napravi "povratak korenima" da bi održala popularnost i prodala album u odnosu na to kad to radi LP? Ili šta je drugačije kad Bruce Dickinson pre nego što se vratio u Maiden opet počne da radi metal albume jer njegova publika neće da sluša ono što bi on voleo da snima i izvodi - jer to nije metal?
Svaka ti je Njegoseva :bravo: Jedino se ne slazem da im je zadnji album los, al' to je zaista stvar ukusa :)

istok wrote:ne mozete ljudi pluvati linkin park i coldplay ......brate..koji vam je! to je kao da si 90.pljuvao metaliku 60.doorse itd.....kada namestite hit ko linkin park ili cold javite mi se :) ja cu da vas sponzorisem do tada crvi samo vezbajte :) rnr baby
To care! :ziveli:
Mislim, kad moram sam sebe da citiram..

Storm

Post by Storm » 01 Jul 2009, 23:12

:bow:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 01 Jul 2009, 23:40

ako je linkin park vredan prolivanja krvi na forumima... :povrac:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 02 Jul 2009, 11:38

Stalker wrote:ako je linkin park vredan prolivanja krvi na forumima... :povrac:
Xi,xi :lol: Do jaja 8)

Jedini problem koji postoji prilikom diskusije na temu (bilo koju) je sto se ljudi nadju licno uvredjeni kad kazes nesto lose o necemu o cemu oni imaju ne bas toliko lose misljenje :) Mislim, cak i da je komentar neosnovan, cak i debilan, zasto to shvatati licno? To je na kraju samo misljenje, nista vise, pa cak i da je ono izneto sa dubokim uverenjem ili cak gordo :) Forum bi trebao da bude zabava i izvor informacija, a ako se nesto nauci usput pametno, a moze, onda super :ziveli:

bokicasa

Post by bokicasa » 02 Jul 2009, 11:48

rece gandalf the white hobitima:"ne svadjajte se,zajedno ste jaci i postujte druga misljenja"..

Gago

Post by Gago » 02 Jul 2009, 11:59

pametan covek bio taj gandalf samo se mnogo drogirao i druzio sa nekim kepecima... :D al inace jeste da treba biti razmena misljenja i da nista ne treba shvatati licno (osim nesto tipa je*em li ti...) :D i tako... linkin park je uzasan sta god mi pricali o njemu hehhe :lol:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 02 Jul 2009, 20:17

Gago wrote: linkin park je uzasan sta god mi pricali o njemu hehhe :lol:
KAKO SMES TAKO NESTO DA NAPISES?!?!! ZASTO ME VREDJAS?! E, AKO JE TAKO, TI SMRDIS!!!

:XD: :XD: :XD: :ziveli:

Storm

Post by Storm » 02 Jul 2009, 23:32

He,he bilo bi dosadno ovde kad bi se svi slagali u misljenjima.Ovako je puno interesantnije ^^

Post Reply