mada sve je to droga! ili nije?!
Glasanje: Led Zeppelin ili Deep Purple?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- whosyourdaddy
Re: Glasanje: Led Zeppelin ili Deep Purple?
da i ovaj je poznat po brljavljenju zato su ga "pametni knjiski ljudi" bacili u zapecak. 
Mene samo zanima po cemu je Klepton pederski gitarista... Skoro sam procitao njegovu autobiografiju, nema tu niceg pederskog (Osim sto je Harrison-u skinuo ribu
)...
Hm... ovog ipak ne bih poredio sa Pejdzom, taj lik je sviracki bio ispred njega nekoliko svetlosnih godina...
Da se razumemo, Pejdz je odlican koNpozitor, ali mi se njegovo sviranje nikad nije preterano dopadalo.
A nazvati Jeffa Becka pederskim gitaristom je ravno zlocinu. Za to bi se u normalnoj drzavi krivicno odgovaralo, ahahahah.
Da se razumemo, Pejdz je odlican koNpozitor, ali mi se njegovo sviranje nikad nije preterano dopadalo.
A nazvati Jeffa Becka pederskim gitaristom je ravno zlocinu. Za to bi se u normalnoj drzavi krivicno odgovaralo, ahahahah.
- whosyourdaddy
Ma da kontam, da ne mozemo nikada da se slozimo oko ovoga, samo je pitanje percepcije i ugodjaja, meni je mnogo
toplija muzika koja dolazi od Page-a(Hedrix je "eto sto sam vruc") nego od Claptona (i ostalih).
A ja uvek kad vidim Vai-a, uvek se setim Zappe, i kako je svirao sa njim, i onda kako vise nije svirao sa njim. A jasno se vidi i zasto.
Ne volim ja te '80 -te, kozne pantalonice, majice na bretelice, blajhane kosice, ibanez (sjajne) gitarice, i muzikica za liftove.
tako da priznajem da sam u samom startu izgubio u debati.

toplija muzika koja dolazi od Page-a(Hedrix je "eto sto sam vruc") nego od Claptona (i ostalih).
A ja uvek kad vidim Vai-a, uvek se setim Zappe, i kako je svirao sa njim, i onda kako vise nije svirao sa njim. A jasno se vidi i zasto.
Ne volim ja te '80 -te, kozne pantalonice, majice na bretelice, blajhane kosice, ibanez (sjajne) gitarice, i muzikica za liftove.
tako da priznajem da sam u samom startu izgubio u debati.
-
dogfighter13
oba ali vise zeppelin^^
Deep Zeppelin!
Aha!!!Sad je fifty-fifty!!!
(al opet glas vise za Deep Purple
).
To su samo bedne kopije... plus vidi koliko je awesome...

ovaj tip je objasnio, svojom pojavom i svojom muzikom... a jos plus sto je tip van svih tih "balls vs tehnika" rasprava... malko zaboravljen i podcenjen, al uvek prisutan, lejdiz en dzentlmen... Bili Gibons
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/db94lyKYOcg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/db94lyKYOcg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/db94lyKYOcg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/db94lyKYOcg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Sve jedno,neko place i za kopijamaRitchieB wrote:To su samo bedne kopije... plus vidi koliko je awesome...
- LazaRocker
VODIMO!!! VODIMO!!! MISLIM DA JE PRVI PUT OD OSNIVANJA TEME!!!
P.S. skoro sam pricao sa nastavnikom veronauke da srbi imaju potrebu da se dele u 2 tabora. xD
@duane
jes vala potcenjen gibons, konkretno rif za just got paid je meni jedan od omiljenih ako ne i omiljeni hard rok rifov, al jbg ljudima je ipak bolji crazy train. R.I.P Randy
.

P.S. skoro sam pricao sa nastavnikom veronauke da srbi imaju potrebu da se dele u 2 tabora. xD
@duane
jes vala potcenjen gibons, konkretno rif za just got paid je meni jedan od omiljenih ako ne i omiljeni hard rok rifov, al jbg ljudima je ipak bolji crazy train. R.I.P Randy
ne znam bas kolko je potcenjen, ja imam utisak kao da je on 'obrnuo krug potcenjenosti' i da je odavno 'anti-potcenjen'
ocu da kazem da nema nijedne liste top xy gitarista, diskusije o rok-bluz-kantri tripovima ili clanka u gitarskim casopisima u kome nema lajn tipa "ne zaboravimo i potcenjenog gibonsa"
ocu da kazem da nema nijedne liste top xy gitarista, diskusije o rok-bluz-kantri tripovima ili clanka u gitarskim casopisima u kome nema lajn tipa "ne zaboravimo i potcenjenog gibonsa"
Da,to za tabore je ziva istina,nego bitno da je Zeppelin izjednacioLazaRocker wrote:VODIMO!!! VODIMO!!! MISLIM DA JE PRVI PUT OD OSNIVANJA TEME!!!![]()
![]()
![]()
@duane
jes vala potcenjen gibons, konkretno rif za just got paid je meni jedan od omiljenih ako ne i omiljeni hard rok rifov, al jbg ljudima je ipak bolji crazy train. R.I.P Randy.
Pesme kao sto su La Grange,Doubleback,Sharp dressed man,Tush,Gimme all your lovin',Got me under pressure mnooooogo radije slusam od crazy train-a!!!