Никкиии wrote:Auh, znala sam da ću se izvaliti!
Ali baš zbog te prve i pogotovo druge strofe sam i stekla takav utisak... Doduše, sad pjesma ima malo više smisla.
Ceo Fear of a Blank Planet zvuči tako, ali ima mnogo više smisla kada se zna koncept albuma.
Super bend,baš mi prijaju,i mišljenja sam da je njihov album "In absentia",ujedno i njihov najbolji,mada mi se svidja i ovaj posljednji "The Incident".
A,ova pjesma je...
alegra wrote:Super bend,baš mi prijaju,i mišljenja sam da je njihov album "In absentia",ujedno i njihov najbolji,mada mi se svidja i ovaj posljednji "The Incident".
A,ova pjesma je...
odlična je pesma, al bolja mi je way out of here, trains, bonnie the cat, anesthetize i .3
a i meni je absentia naj album.
što bih hteo da naglasim, meni se čini da je pesma "Bonnie The Cat" (The Incident ) nekako nezasluženo prošla relativno neopažena. ima gruv i ritam u fulu, a bogami i zaraznu bas liniju. dosta je jednostavna kad se ritam provali, al mi nikad ne dosadi da je sviram.
nego,hteo bih dalje da naglasim da mislim da je njihova loša strana to što su kopirajt kurve i da ne daju ništa da im se stavlja na jutjub.
odgledao sam anesthetize dvd, i pored savršenog muzikanstva, moram priznati da me je razočarao pasivan način nastupanja. ali dvd nevertheless jebe mame.
Stalker wrote:odgledao sam anesthetize dvd, i pored savršenog muzikanstva, moram priznati da me je razočarao pasivan način nastupanja. ali dvd nevertheless jebe mame.