Porcupine Tree?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- AllHopeIsGone
Re: Porcupine Tree?
bubnjar je kevara
Ne znam zašto se nisam uključivao u ovu temu kad su mi 2. omiljeni bend.
Samo ću reći, ko nije gledao novi dvd a fan je benda odma neka ispravi fatalnu grešku. Ono je, barem što se mene tiče, čisto savršenstvo, mnogo mi se svidja što su odsvirali one stvari sa Nil Recurring-a, posebno Normal (koja je po mom mišljenju dosta bolja od Sentimental koja je na kraju završila na albumu). I naravno savršena izvedba jedne od meni najbolje 3 pesme PT-a, Anesthetize. Takodje Gavin Harrison je mene koji veze sa bubnjom nemam ostavio bez daha, mogu misliti kako to sve izgleda bubnjarima.
Nisam veliki fan prva tri albuma, a savršeno mi je sve od Signify do FOABP (nešto više, nešto još više
)
In Absentia mi je omiljeni album (ZAMISLI!) iza njega bi mi bilo mnogo teško da se odlučim kako bi ih rangirao.
E da, stiven je p*čka, loš producent, svaka pesma mu je na isti šablon a pritom je i gej. Pi!

Samo ću reći, ko nije gledao novi dvd a fan je benda odma neka ispravi fatalnu grešku. Ono je, barem što se mene tiče, čisto savršenstvo, mnogo mi se svidja što su odsvirali one stvari sa Nil Recurring-a, posebno Normal (koja je po mom mišljenju dosta bolja od Sentimental koja je na kraju završila na albumu). I naravno savršena izvedba jedne od meni najbolje 3 pesme PT-a, Anesthetize. Takodje Gavin Harrison je mene koji veze sa bubnjom nemam ostavio bez daha, mogu misliti kako to sve izgleda bubnjarima.

Nisam veliki fan prva tri albuma, a savršeno mi je sve od Signify do FOABP (nešto više, nešto još više

In Absentia mi je omiljeni album (ZAMISLI!) iza njega bi mi bilo mnogo teško da se odlučim kako bi ih rangirao.
E da, stiven je p*čka, loš producent, svaka pesma mu je na isti šablon a pritom je i gej. Pi!

haha nisam znao da je gej.
kažu da je i masvidal gej.
al ša nas bole *****, bitno je da su đeniji živi.
super je di vi di, al je nastup pasivan mnogo, a neje previše ambijentalan da bi ta pasivnost izgledala kul, kao što je slučaj sa Tool-om npr. ne volim dve pesme sa Straha Blanko Planete, al kapiram da je fora da se uradi lajv pesama iz te epohe.
super je di vi di, al je nastup pasivan mnogo, a neje previše ambijentalan da bi ta pasivnost izgledala kul, kao što je slučaj sa Tool-om npr. ne volim dve pesme sa Straha Blanko Planete, al kapiram da je fora da se uradi lajv pesama iz te epohe.
Koje ne volis? Ja sam sada nabavio kompletnu diskografiju, 366 pesama 

Ma zajebajem se, ali sumnjiva je slika.Stalker wrote:haha nisam znao da je gej.

Jes pasivan benad onako generalno, svi osim stevana, a posebno Edwin. Ali, meni to ne kvari ugodjaj.Stalker wrote: super je di vi di, al je nastup pasivan mnogo, a neje previše ambijentalan da bi ta pasivnost izgledala kul, kao što je slučaj sa Tool-om npr. ne volim dve pesme sa Straha Blanko Planete, al kapiram da je fora da se uradi lajv pesama iz te epohe.
Ja npr nisam baš mnogo voleo Sleep together sa foabp ali kad pogledah dvd automatski sam zavoleo pesmu, kako je energično peva, bruka.
Meni je Sleep Together odmah u startu bila super skroz
jedina koja mi ne legne bas uvek je My Ashes..
A generalno, jedna od omiljenih mi je Open Car, iako je nisam voleo u prvi mah, nije mi se svidjao intro rif, ali dobro, sta sam ja tad znao sta je prog

A generalno, jedna od omiljenih mi je Open Car, iako je nisam voleo u prvi mah, nije mi se svidjao intro rif, ali dobro, sta sam ja tad znao sta je prog

nikad nisam dojmio sentimental i sleep together, ovo ostalo je bruka dobro.
a edwin ubija koliko je pasivan, smejulji se tamo sa onom a la frans kapicom koja prikriva verovatno njegovu ćelu. baš smorno za jednog basistu koji ima keči/ambijentalne dejonice. ja kad sviram trains/.3/fear of a blank planet, a naročito anesthetize, ne mogu da se NE pogubim.
svaka čast za diskografiju, čevu
ja nemam celu, imam dedving, absentiju, ilosarirok, fir i incident (koji mi je sveukupno žestok smor, sa par izuzetaka). alplaniram da nabacim još poneki aljbum. najžalije mi je što nisu svirali npr .3 i Heartattack in a Lay By, to su dve predobre pesme koje su stvorene da se sviraju uživo.
a edwin ubija koliko je pasivan, smejulji se tamo sa onom a la frans kapicom koja prikriva verovatno njegovu ćelu. baš smorno za jednog basistu koji ima keči/ambijentalne dejonice. ja kad sviram trains/.3/fear of a blank planet, a naročito anesthetize, ne mogu da se NE pogubim.
svaka čast za diskografiju, čevu

ja nemam celu, imam dedving, absentiju, ilosarirok, fir i incident (koji mi je sveukupno žestok smor, sa par izuzetaka). alplaniram da nabacim još poneki aljbum. najžalije mi je što nisu svirali npr .3 i Heartattack in a Lay By, to su dve predobre pesme koje su stvorene da se sviraju uživo.
- The_Art_Of_Despair
dajte recite odakle ste skinuli dvd... da se bre pogleda to!! 

Imaš prajvt mesidž. Dobar ti avatar.
Ili pričate o originalima?
A Heartattack je na prošlom. Na tu pesmu samo što ne zaplače. A i mene stalno pogodi.

A što je najjače u par momenata Steven dolazi do njega i kao da mu pokazuje da se ovaj uživi, al ga je maksimalno iskulirao.Stalker wrote:nikad nisam dojmio sentimental i sleep together, ovo ostalo je bruka dobro.
Au. Skini pod hitno Lightbulb sun i Stupid Dream, ne znaš šta propuštaš. I signify posle njih, obavezno.Stalker wrote:svaka čast za diskografiju, čevu![]()
ja nemam celu, imam dedving, absentiju, ilosarirok, fir i incident (koji mi je sveukupno žestok smor, sa par izuzetaka). alplaniram da nabacim još poneki aljbum.
Ili pričate o originalima?

Svirali su deo .3 posle Strip the soul, imaš na DVD-u.Stalker wrote:najžalije mi je što nisu svirali npr .3 i Heartattack in a Lay By, to su dve predobre pesme koje su stvorene da se sviraju uživo.
A Heartattack je na prošlom. Na tu pesmu samo što ne zaplače. A i mene stalno pogodi.
video sam to, zato mi je i smor x)friedman wrote:A što je najjače u par momenata Steven dolazi do njega i kao da mu pokazuje da se ovaj uživi, al ga je maksimalno iskulirao.
Au. Skini pod hitno Lightbulb sun i Stupid Dream, ne znaš šta propuštaš. I signify posle njih, obavezno.
Ili pričate o originalima?![]()
Svirali su deo .3 posle Strip the soul, imaš na DVD-u.
hoću. e imam i signify. eh, da ima ovde originala. ja skupljam omiljene originale, imam već L.D. 50 , Lateralus, AEnimu i HAARP...Sad tražim obZen i absentiju ili fir od pt-a.
I ja isto skupljam originale ali ne aktivno, samo baš dobrih albuma. (Zato sada stiže Ayreon Human Equation i In absentia
)
A Lightbulb Sun prvi skini od ovih, propuštaš istoimenu pesmu, hatesong, shesmovedon, pa najjaču sa albuma Russia on ice itd...

A Lightbulb Sun prvi skini od ovih, propuštaš istoimenu pesmu, hatesong, shesmovedon, pa najjaču sa albuma Russia on ice itd...
Bas su previse staticni na ovom koncertu, a kad nisu pozelim da jesu
Al da je svecki odsvirano i snimljeno - jes!

Al da je svecki odsvirano i snimljeno - jes!

Ako nekom fali nesto, da rezem na cd/dvd, pa da se izdogovaramo za preuzimanje
Sto se tice lajvova, ja odgledah Arriving Somewhere... Rockpalast i Anesthetize.. Moram priznati da su me svaki put odusevile setliste.. Uvek ima iznenadjenja koja nikad ne bih ocekivao da sviraju..
Npr, na Rockpalastu su svirali Futile i Radioactive Toy, na Anesthetize-u stvari sa Nil Reccuring-a i Sever [i Wedding Nails koja je tako uh pesma
] a na Arriving Somewhere istoimenu pesmu i Mother & Child Divided.. [sta cu, volem bi sajdove x) ]

Sto se tice lajvova, ja odgledah Arriving Somewhere... Rockpalast i Anesthetize.. Moram priznati da su me svaki put odusevile setliste.. Uvek ima iznenadjenja koja nikad ne bih ocekivao da sviraju..
Npr, na Rockpalastu su svirali Futile i Radioactive Toy, na Anesthetize-u stvari sa Nil Reccuring-a i Sever [i Wedding Nails koja je tako uh pesma

Friedman-e, isti avatar imam na msnuWook wrote:Ako nekom fali nesto, da rezem na cd/dvd, pa da se izdogovaramo za preuzimanje![]()
Npr, na Rockpalastu su svirali Futile i Radioactive Toy, na Anesthetize-u stvari sa Nil Reccuring-a i Sever [i Wedding Nails koja je tako uh pesma] a na Arriving Somewhere istoimenu pesmu i Mother & Child Divided.. [sta cu, volem bi sajdove x) ]

"Novi" live.

1 Fear of a Blank Planet
2 What Happens Now?
3 Sound of Muzak
4 Sentimental
5 Drown With Me
6 Anesthetize
7 Open Car
8 Dark Matter
9 Cheating the Polygraph
10 A Smart Kid
11 Blackest Eyes
12 Half-Light
13 Way Out of Here
14 Sleep Together
15 Even Less
16 Halo
Edit: ipak je oficijelno izdanje, pa ne mogu ostaviti link.